Climber 2009 отново ще побира по-голяма (по-широка) задна гума при същата, скъсена дължина на Chainstay-я, защото yoke-то е дръпнато с 1 см към BB. Има нов външен дизайн в 4 разцветки, който надявам се да ви хареса.Climber_69 написа:А има ли някъква разлика в рамката клаймър от 2008 и 2009.
tailor написа:Climber 2009 отново ще побира по-голяма (по-широка) задна гума при същата, скъсена дължина на Chainstay-я, защото yoke-то е дръпнато с 1 см към BB. Има нов външен дизайн в 4 разцветки, който надявам се да ви хареса.Climber_69 написа:А има ли някъква разлика в рамката клаймър от 2008 и 2009.
Драг Каприс http://www.dragbicycles.com/?menu=bikes&cid=7&pid=52 ...малеййй малей... И още доста такива грозни попадения от към цветова гама
...the one....BurNiNg_IcE написа:tailor написа:Climber 2009 отново ще побира по-голяма (по-широка) задна гума при същата, скъсена дължина на Chainstay-я, защото yoke-то е дръпнато с 1 см към BB. Има нов външен дизайн в 4 разцветки, който надявам се да ви хареса.Climber_69 написа:А има ли някъква разлика в рамката клаймър от 2008 и 2009. :dunno:
Добре дано ни харесат, а аз имам друг въпрос този модел 2009, където ще е, ще има ли повишаване в цената? (В Drag Zone ми казаха, че ще е на същата цена (695лв.), но аз да питам и тук)![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта