Кратко каране днес (23.05) след работа

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Кратко каране днес (23.05) след работа

Мнениеот Admin » Съб Май 23, 2009 11:03 am

Ако времето не се развали, мисля да направя едно кратко каране привечер, само за тонус.
Мисля да тръгна от магазин "Колелото" 18:30 ч, да се изкача по шосето до Бялата вода и оттам да се спусна или по пътеките към Княжево, или да се върна по обиколната алея до Бояна - второто е по-вероятно, но ще се решава на място според предпочитанията на групата.
Темпото ще е нормално - нито много бързо, нито много туткаво.
Ако има желаещи за подобна разходка, да заповядат най-късно до 18:30 пред магазин "Колелото" или 18:35 на ъгъла на входа на магазин Билла на бул. "България" и "Тодор Каблешков".
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Re: Кратко каране днес (23.05) след работа

Мнениеот AviMC » Съб Май 23, 2009 2:02 pm

Admin написа:Ако времето не се развали, мисля да направя едно кратко каране привечер, само за тонус.
Мисля да тръгна от магазин "Колелото" 18:30 ч, да се изкача по шосето до Бялата вода и оттам да се спусна или по пътеките към Княжево, или да се върна по обиколната алея до Бояна - второто е по-вероятно, но ще се решава на място според предпочитанията на групата.
Темпото ще е нормално - нито много бързо, нито много туткаво.
Ако има желаещи за подобна разходка, да заповядат най-късно до 18:30 пред магазин "Колелото" или 18:35 на ъгъла на входа на магазин Билла на бул. "България" и "Тодор Каблешков".

Чакай ме пред "Колелото".Скаран съм с центъра но много хубава карта и обяснение си дал.Ще опитам да доведа и приятел ;) :peace:
Каквото ще да става, ще си карам колелото в планината!
Аватар
AviMC

Рейтинг: 1200

Мнениеот Bolverk » Съб Май 23, 2009 5:01 pm

ИИИ някаде към 5 засичам тема за каране след работа в събота. Умирам. Умирам втори път обаче от яд.

Замислям се. Мога да стигна за половин час. Обаче.... Излязъл съм като пълният селянин. Нямам каска, ръкавици даже раница. Нямам резервна гума, помпа. Умирам трети път.

В крайна сметка се примирявам. Нема да се ходи пускам им само едно "Простаци" в форума и напускам работа.
Времето убива !
Надеждата умира последна - заедно с теб !
Аватар
Bolverk

Мнениеот AviMC » Съб Май 23, 2009 9:40 pm

Bolverk написа:ИИИ някаде към 5 засичам тема за каране след работа в събота. Умирам. Умирам втори път обаче от яд.

Замислям се. Мога да стигна за половин час. Обаче.... Излязъл съм като пълният селянин. Нямам каска, ръкавици даже раница. Нямам резервна гума, помпа. Умирам трети път.

В крайна сметка се примирявам. Нема да се ходи пускам им само едно "Простаци" в форума и напускам работа.

Спокойно ве човек,следващият път пак ;)
Към админа,здрасти аз съм Жорката.Преди минути се прибрах с Иван.Ама се отбихме в Студ.град да хапнем по пица.Искам още веднъж да ти благодаря за екстремното преживяване :bowdown: :beer: .Надявам се следващият път пак да ни вземеш :peace: на някой преход.
Каквото ще да става, ще си карам колелото в планината!
Аватар
AviMC

Рейтинг: 1200

Мнениеот Rayko » Съб Май 23, 2009 11:18 pm

Bolverk, ти до кога няма да идваш!? :dark: :dark:
И аз не си бях пускал компа и не знаех и затова тръгнах по джапанки в последния момент, но все пак карах и си изкарахме супер готино!
Благодарности на Admina. Много навреме ме измъкна да погледам зеленинка. :P
о879 зз 4о з6
Аватар
Rayko

Мнениеот Bolverk » Пон Май 25, 2009 2:10 pm

Райко а ако знаеш аз как се разбих на следващият ден.

Е не буквално :) ама тея 100 и нещо километра ми дойдоха точно на предела на силите. Та малко и с тая идея се отказах че съвсем нямаше да мога да изпъпля в неделя по баирите. Но аз съм си виновен за нерешителноста :)
Времето убива !
Надеждата умира последна - заедно с теб !
Аватар
Bolverk

Назад към Мероприятия - архив