Като изключиме дъжда който ни валя на връщане, всичко беше супер
 Като изключиме дъжда който ни валя на връщане, всичко беше супер  

Евала на участниците
 Евала на участниците  Супер каране се получи! Я сега да си признаят  Хамстера, ACID BURN и компания , къде се изгубиха?......Ако е нещо нецензурно, може и на ЛС да ми пишете
 Супер каране се получи! Я сега да си признаят  Хамстера, ACID BURN и компания , къде се изгубиха?......Ако е нещо нецензурно, може и на ЛС да ми пишете 

Този маршрут ще го запомня с неприятните коловози... Много коловози... Както и с непрестанните изкачвания и спускания. 2 пъти паднах заради тия коловози, но крака ми е добре. Още един път се извинявам за това, че при едното падане, заради мен падна и още едно момче. Извинявам се и за забърсването на гумите докаро се връщахме по асфалта, мн кофти ситуация можеше да стане
 Този маршрут ще го запомня с неприятните коловози... Много коловози... Както и с непрестанните изкачвания и спускания. 2 пъти паднах заради тия коловози, но крака ми е добре. Още един път се извинявам за това, че при едното падане, заради мен падна и още едно момче. Извинявам се и за забърсването на гумите докаро се връщахме по асфалта, мн кофти ситуация можеше да стане   

другия път пак
  другия път пак   

Аз и компания младежи(3те онтариота на малките), ходихме до водопада, ядохме кебапчета, пихме бира и всичко както си му е реда.
 Аз и компания младежи(3те онтариота на малките), ходихме до водопада, ядохме кебапчета, пихме бира и всичко както си му е реда.  
   За съжаление наистина не успяхме да изчакаме останалата част от групата, но на мен ми трябва минимум 1 час да стигна от Панчарево до Бъкстон
 За съжаление наистина не успяхме да изчакаме останалата част от групата, но на мен ми трябва минимум 1 час да стигна от Панчарево до Бъкстон  

, ако може да се видиме да ми го даде, ако не сте го изхвърлили де
 , ако може да се видиме да ми го даде, ако не сте го изхвърлили де  

Не стигнахме до водопада.Дъжда ни притисна още в планината и не успяхме да слезем след другите.Ама беше страхотно
 Не стигнахме до водопада.Дъжда ни притисна още в планината и не успяхме да слезем след другите.Ама беше страхотно  Този път имаше изпитания и за оцеляване.
Този път имаше изпитания и за оцеляване. 

ICEonFIRE написа:БРУТАЛНО,сега нямам сили да пиша,утре ще пиша.Азса изпусна много и доста ни липсваше,следващия път да си с нас!
 Че на кой сам липсвал?
 Че на кой сам липсвал?

PtD написа:След малко ще ви нахраня за "БРУТАЛНО"-то. Само да дойде снимковия материал

с малко провлачвания и разпокъсвания на групата, но въпреки това беше забавно. Спускането след дъжда когато се гипсираха колелата също си струваше :Р
 с малко провлачвания и разпокъсвания на групата, но въпреки това беше забавно. Спускането след дъжда когато се гипсираха колелата също си струваше :Р   
 azsa-bachinito написа:ААААА Джи-мена къв е ُSEX с клина. Джи-мен желая те.

Lilly написа:Изключително впечатлена съм от помощта на Reactor по целия път и оказана на всеки, който имаше нужда... Толкова отзивчив!

edinmilion написа:Дано са се прибрали Боби, bdz43r и zikzuk...

, но и това се случва
 , но и това се случва

Друг път да знаете на кого да не вярвате
 Друг път да знаете на кого да не вярвате   

Специални благодарности, че ми се върза на акъла
 Специални благодарности, че ми се върза на акъла   

Наката прави планински карания по 200-300км. Ето това е брутално.
 Наката прави планински карания по 200-300км. Ето това е брутално.
PtD написа:...Сега да ви понахраня: маршрутът е общо взето разходка в парка. Кое му е бруталното? Дъждецът ли? Калчицата? Изкачването? Спускането? Отиването / връщането до / от Пасарел? 25-те км по черен (е, добре де, червен) път?
Мисля, че в момента момчетата от Пловдив четат и се превиват от смях. 25 км по кажи-речи равен терен - брутално?Наката прави планински карания по 200-300км. Ето това е брутално.
Трябва да разширите малко кръгозора, да пробвате няколко "по-зъбати" карания, за да израстнете. Тогава вече ще си говорим за "невероятно изживяване" и "брутално"!

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта