All FOX 32 and 36 mm forks can use either XC-sized rotors (~165 mm), or DH size rotors (~205 mm).
HepBeH_XaMcTep написа:Без проблем!
http://service.foxracingshox.com/consum ... keInfo.htmAll FOX 32 and 36 mm forks can use either XC-sized rotors (~165 mm), or DH size rotors (~205 mm).
heep написа:аз не виждам защо да не си струва 15, но това си е мое мнение
да лека е - но карал ли я е някой?
HepBeH_XaMcTep написа:heep написа:аз не виждам защо да не си струва 15, но това си е мое мнение
да лека е - но карал ли я е някой?
Нов стандарт.... още не е много разпространен... и е скъпичък...
П.с.
Админ тестваше един модел на Suntour с 15мм ос.
heep написа:и 15ката все пак си оказва влиянието в здравина и сучене
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
heep написа:да и това е така само че мамка му не се бях сетил за рамката - ще я слагам на хт2 и май тази вилка ще и дойде малко височка
а мн ме кефеше
ще трябва да се преориентирам към нещо от сорта на f120
да всъщност вие какво мислите ванилата + хт2
няма ли да и е тегаво на рамката?
иска ми се хем да е леко но и да е по олл маутин
Silvestroff Gabrovo написа:heep написа:...При мен ФОКС 36,в комбинация с НТ 2 , вече почти година не съм усетил проблеми....
PtD написа:Аз съм точно на HT2-ката с Ванилата. Геометрията ми идва супер-удобна. Your mileage can vary
pibsi написа:Питай Нахи, той май, че беше с 160 Фокс-че отпреде![]()
![]()
codename47 написа:Silvestroff Gabrovo написа:heep написа:...При мен ФОКС 36,в комбинация с НТ 2 , вече почти година не съм усетил проблеми....
може би 32? :peace:
heep написа:да и това е така само че мамка му не се бях сетил за рамката - ще я слагам на хт2 и май тази вилка ще и дойде малко височка
а мн ме кефеше
HepBeH_XaMcTep написа:heep написа:да и това е така само че мамка му не се бях сетил за рамката - ще я слагам на хт2 и май тази вилка ще и дойде малко височка
а мн ме кефеше
Един Сезон карах ХТ2 + Пайк за всичко
Не съм имал проблеми от към геометрия/челен ъгъл и тн...
С Ванилата ще заспи - Axle-to-Crown Разстоянието е с 8-10 мм по-малко от това на Пайк(за '09 Ванила с 15мм ос)
Даже се сещам за 2 байка с ХТ2 и Ванила вилка(но 10мм ос)
п.с. ХЦ колелото ми е оборудвано с такава рамка и ф120;
Може да уредим едно пробно кръгче!
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта