heiselfa написа:Когато направя bunyy hop веригата ми удря рамката ,а когато скоча от по високо направо излиза посъветвайте ме какво да направя.
botroid написа:heiselfa написа:Когато направя bunyy hop веригата ми удря рамката ,а когато скоча от по високо направо излиза посъветвайте ме какво да направя.
Кво ти пука, че веригата удря рамката, това е нещо съвсем нормално. Слагай протектор за рамка, ако нямаш такъв. Става и с дунапрени, парчета от вътрешни гуми, парчета от изолации на големи кабели, пластмаси разни... А за да не ти пада веригата, при скокове и спускане, я дръж максимално опъната, отпред на най-големия венец, а отзад на някой от големите, втория или третия отгоре надолу.
VALKS написа:Така не се ли усуква доста веригата?
heiselfa написа:Ок ше пробвам ама за стреет 3-ти венец и отзад пак на 3-тия няма да ми е много лесно да правя трикове.А за водач някой може ли да даде онлайн сайт ,че аз не мога да намеря и в моя град няма такива глупусти.
heiselfa написа:Ся пък тъпата ми верига се заклещи между венеца и размката.И не мога да го оправя и курбела ми не излиза за да си изкарам веригата помощ плс.
za6tovsenamen написа:цъкаш командата на най-голямата плоча и напъваш////
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта