sparx написа:Един съвет от човек, който подхждаше към въпроса по същия начин като теб ... не се занимавай с меки рамки. Бях като теб и исках мека рамка, за щастие от тук ме разобедиха и си взех твърдак ... Raleigh Iceberg ( http://picasaweb.google.com/spalxy/Bike#5325968562211452914 ). Карам го вече повече от месец и мога да ти гарантирам, че меката рамка няма да спомогне за возията, само подскачаш нагоре надолу като минеш през неравност и колелото става още по нестабилно на пътя ... а големите слизания/качвания по бордюри стават само в полу станало положение (изобщо не седиш на седалката), така че моя съвет е вземи си твърдак. Гледам, че цените в сайта на Raleigh са паднали, но мога само да ти кажа да не се церемониш относно спици, капли и т.н. аз съм 115кг. и вече месец и половина скачам и качвам бордюри ... нито каплите, нито спиците са мръднали. Абе като цяло единственото което аз бих те посъветвал е, не се занимавай с меки рамки, карах на един приятел и е адски неудобно. Всичко останало няма значение, важното е като го вземеш да го закараш при човек, който знае какво прави, за да бъде смазано и настроено както трябва, че ядовете идват предимно от това. Успех и да пуснеш снимки да видим какво си взел.
ICEonFIRE написа:аз проблеми с окачването нямам
ICEonFIRE написа:
Еми незнам каква мекица си карал,ама аз проблеми с окачването нямам,амортисьора е газов 190 мм и работи перфектно,има и регулиране на твърдостта,така че може да го заключвам.Айсберга е 670 некаде,а номада е 840,все пак правиш разлика нали.170 лева излиза задното окачване.Според мен никой няма да сбърка с това колело,тъй като лесно можеш да го направиш на твърдак,докато твърдака обратното....е все пак е 840....
С какъв газ? Как регулираш твърдостта?ICEonFIRE написа:амортисьора е газов 190 мм и работи перфектно,има и регулиране на твърдостта...
bdz43r написа:С какъв газ? Как регулираш твърдостта?ICEonFIRE написа:амортисьора е газов 190 мм и работи перфектно,има и регулиране на твърдостта...
bdz43r написа:С какъв газ? Как регулираш твърдостта?ICEonFIRE написа:амортисьора е газов 190 мм и работи перфектно,има и регулиране на твърдостта...
ICEonFIRE написа:Незнам какво му е устройството,така ми казаха,а се регулира твърдостта с едно като кранче,малко и червено
ICEonFIRE написа:Еми незнам каква мекица си карал,ама аз проблеми с окачването нямам,амортисьора е газов 190 мм и работи перфектно,има и регулиране на твърдостта,така че може да го заключвам.Айсберга е 670 некаде,а номада е 840,все пак правиш разлика нали.170 лева излиза задното окачване.Според мен никой няма да сбърка с това колело,тъй като лесно можеш да го направиш на твърдак,докато твърдака обратното....е все пак е 840....
ICEonFIRE написа:Наскоро си взех Ралей Номад,много съм доволен от всичко,освен 1 и то е теглото му.Искам да ви попитам дали е тежко заради рамката или е заради компонентите.Въпроса е важен защото ако е заради рамката мисля да я сменя с ХТ2 и да сложа останалите компоненти освен каплите и гумите.Или пък да ъпгрейдна компонентите да оставя рамката.Пак казвам всичко работи на 6,но е много тежко в сравнение с Рамовете.Давайте свойте предложения.
M1010X написа:Леле!
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта