Rex_94 написа:Гумата не е лоша по принцип ако исползваш за спускане и каране по неравни терени всяка гама с по голям грайфер ще ти свърши работа.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:И защо сте за Кендата???? Защото сте чули от тук и от там, че е супер гума ли? Да, че е много хубава е много хубава, това не означава, че няма и други хубави гуми.... 2-ро, коя от всичките версии на гумата.. има 6 или 7 не съм сигурен вече???? Може би ТАЗИ??ЧЕ какво са половин кило въртяща маса.. ама моля ви се. И вече не знам кое си ен-то.... е това за големината на грайфера а най-веселото изказване с извинение
![]()
, Tioga Factory DH е най-добрата с големия си грайфер, и е само 20 лева... б*******си яката гума човече
И защо сте за Кендата???? Защото сте чули от тук и от там, че е супер гума ли? Да, че е много хубава е много хубава, това не означава, че няма и други хубави гуми....
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта