V8 написа:EmZo, аз имам питане - като имаш проблем с модератор, защо не се обърна директно към Админ? Ако не си доволен от работата на някого не е ли редно да повдигнеш въпроса пред "шефа" му, а не пред "колегите" му? Всъщност тая тендендия все по-често се проявява, не знам какво толкова си мислите че постигате - честно казано след пускането на тази тема без значение кой е бил прав и кой а крив аз вече съм на страната на Ози, просто заради отношението ти към цялата ситуация, и вярвам че не съм единствен с тази позиция.

inkozi написа:Много въпроси биха отпаднали ако хората задаващи ги, за един месец, имат възможността да влязат в ролята и функциите на модератор.
Alpina написа:Не е така.
Просто някои хора ги е яд, че нямат власт.

Antares написа:Абе не знам как го преподават във врачанските училища, сигурно трябва да питам брат'чеда, но защо си мисля, че се пишеше "чешЕте", "чеСане"? .

EmZo написа:Предполагам визираш мен. Няма абсолютно никакъв проблем, да дам каквото мога от себе си в полза на форума. Само кажете!

EmZo написа:Alpina написа:]
Ако визираш мен, значи грешиш.

Alpina написа:Не е така.
Просто някои хора ги е яд, че нямат власт.
Чувстват потъпквани от факта, че някой друг може да определя качеството и контролира на постовете им,
да взима решения и разпорежда с тях (постовете).

Poison написа:Карайте на воля не се занимавайте с глупости

did написа:а защо обявата му не е изтрита?

Ozzie написа:did написа:а защо обявата му не е изтрита?
Тази като цяло е добре.

)
) 

Ozzie написа:И ш'мъ извинти, 'ма съм станал в 5 сутринта, цял ден се лашках по пътища, прибрах се с главоболие... и в 23 вечерта нямам физическата възможност да прегледам 110 теми с нови мнения.
 ... опитват се да минат тънко ... ама мисля трябва да им се покаже кой командва тука
  ... опитват се да минат тънко ... ама мисля трябва да им се покаже кой командва тука   

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта