Търся спътник/ци по тоз маршрут.
Да се представя. Казвам се Ицо. Последен байк-преход на 17.05.2009г ~68 км., от които само~15 км. по асфалт - останалото по черни пътища, по маршрут: Самоков-с.Бели Искър-с.Говедарци-манастир Св.Георги над Говедарци-седловината Лажо-с. Доспей /по билото на Лакатишка Рила/-с.Бели Искър-Самоков.
Две поредни съботи съм на работа, ама мога да скубна по-рано, за да хвана влакчето от Септември за Добринище в 17.25. Работя в София. Имам байк
 , автомобил с багажник за макс. 3 байка и двуместна палатка.
 , автомобил с багажник за макс. 3 байка и двуместна палатка.Идеята е в събота да хвана/ем влакчето, да спя/им на палатка/и ок. Аврамова седловина и в неделя да се върнем до Септември през Родопите.
Ще бъде със сигурност много забавно - и на качване с атрактивното влакче по красивият му път - за връщане - няма какво да говорим. Единствено в ниското към Септември ще е по асфалт.
Говорим за уикендите 30-31.05 или 6-7.06.
Естествено има много неизвестни, но аз съм навит, стига да позволи времето. Плаши ме единствено проливен продължителен дъжд с гръмотевици.
Успехи.

- га ги наврътех /:
  - га ги наврътех /:

абе можеше на грънчар един арен бобец да апнеш
  абе можеше на грънчар един арен бобец да апнеш  

А и от двореца Ситняково има избор как да стигнеш до Боровец - по пътя или по тур. пътеки и пистите. Другият път в дясно на х. Марица е чакъл 5-10 см. гранитена настилка изровена от кросови мотори и АТВ-та
 А и от двореца Ситняково има избор как да стигнеш до Боровец - по пътя или по тур. пътеки и пистите. Другият път в дясно на х. Марица е чакъл 5-10 см. гранитена настилка изровена от кросови мотори и АТВ-та  
   на местните тъпи парчета, за които НП е "Нагази Планината" - ама това е друга тема. Т.е. от Грънчар до Боровец сте карали изцяло по въпросния Кайзеров път, който друг път ше обяснявам какво означава и защо. Баш летоска горе май не е за колело - много е жега. У гората е по-шокар. За това аз си правя с едни френдове високопланински преходчета без колело от петък вечер до неделя вечер по Рила и Пирин.
  на местните тъпи парчета, за които НП е "Нагази Планината" - ама това е друга тема. Т.е. от Грънчар до Боровец сте карали изцяло по въпросния Кайзеров път, който друг път ше обяснявам какво означава и защо. Баш летоска горе май не е за колело - много е жега. У гората е по-шокар. За това аз си правя с едни френдове високопланински преходчета без колело от петък вечер до неделя вечер по Рила и Пирин.

То родопските алигатори и в Рила плуват като в собствени води братче...
   То родопските алигатори и в Рила плуват като в собствени води братче... 
 Тоя аватар с костенурковата любов ми е силно познат от некъде??? Ристо-Туристо? А?
  Тоя аватар с костенурковата любов ми е силно познат от некъде??? Ристо-Туристо? А?