ro-tex написа:Под статията за настройка на велосипеда (http://www.mtb-bg.com/index.php/special ... 69-tips008) уж има секция за коментари, но за разлика от други места, на които на това място има линк към форума, тук ми дава, че трябва да съм логнат за да коментирам (аз съм си логнат) - "Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар".
M1010X написа:И мен не ме възприема като логнат където и да е и не мога да пускам коментари.
hitar_potter написа:Ммм, Любо, защо не пробваш във форума логото да е бяло (или някаква светла преливка)? Така е малко кофти в момента
25thframe написа:@ Admin
Докато четях последната статия "Nissan UCI Mountain Bike World Cup 2009: XC#5, DH/4X#6 в Мон-Сен-Ан, Канада" се замислих, дали няма да е малко по-приятно за окото, ако шрифта на статията е с идея-две по-голям. Ясно е, че можем да увеличим шрифта чрез браузера, но някак текста който изскача пред очите ни, е дребничък ( или поне на мен ми се струва такъв ). Друго нещо което би било + поне по мое мнение, е ако в статите има и снимков материал - четейки, да придобиеш визуална представа за даден състезател или място на което се развива/развило действието, както когато има ревюта/превюта на дадени компоненти. Със сигурност това, ще ти създаде допълнителна работа ( а надали, са ти само сайта и форума на главата ), но ако между текста има и нещо "шаренко", би било по-приятно за четене, пък и самите статии ще изглеждат по-разчупени.
pascoff написа:Иначе като големина ми е екстра, това е нещо което може да си промениш и от самия браузер много лесно (Ctrl + за мозила).
vpravov написа:@Admin защо не сложите на видно място, някой вадещ окото банер с линк към тази статия?
Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта