Въпрос за скокове * дропове*

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Въпрос за скокове * дропове*

Мнениеот Univer welo » Вто Юни 02, 2009 7:54 pm

Въпросът ми е към практиците и теоретиците: Техника на скоковете - изпълнителите са със малко съдържание под каската и големи претенции. Велосипеди: малко над най ниското ниво - преден амортисьор до 100 мм без рибаунд, заден - твърдак или пружина 20-50 мм. Изпълнителите от 14 до 41 г - 50 - 85 кг. Общо взето класически трепачи от провинцията . Моля дайте им малко акъл - те четат тук и вярват. Аз благодаря предварително от тяхно име. :idea: :crazy: :banghead:
Н Е В Е Ж Е С Т В О Т О Е С И Л А !

[color=#FF0000] !!! ВСЯКО ПЛЕМЕ Е ДОСТОЙНО ЗА ВОЖДА СИ !!!
или по -ясно казано ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ!
Аватар
Univer welo

Рейтинг: 1238

Re: Въпрос за скокове * дропове*

Мнениеот M1010X » Вто Юни 02, 2009 8:28 pm

Скокове или дропове? Че разликата е от небето до земята :)

За дроповете без попивка - когато карам твърдото (където по-скоро бих сложил описаните по-горе байкове), дропя винаги като в trials - първо задницата, после предницата (ето тук има хуууубаво описание, че и една бърза лекция по физика :)). Ако карам голямото (200мм ход отпред и отзад) не се "занимавам" - дропя си с двете колела едно временно.
За дроповете с попивка - и в двата случая ги газя с двете колела едновременно.

За скоковете да се изкажат колегите, дето ги изпълняват.
Above and beyond
Аватар
M1010X

Рейтинг: 1980

Мнениеот outfaced » Вто Юни 02, 2009 8:36 pm

Univer welo написа:Въпросът ми е към практиците и теоретиците: Техника на скоковете - изпълнителите са със малко съдържание под каската и големи претенции. Велосипеди: малко над най ниското ниво - преден амортисьор до 100 мм без рибаунд, заден - твърдак или пружина 20-50 мм. Изпълнителите от 14 до 41 г - 50 - 85 кг. Общо взето класически трепачи от провинцията . Моля дайте им малко акъл - те четат тук и вярват. Аз благодаря предварително от тяхно име. :idea: :crazy: :banghead:

Мойте уважения, но така само се троши хардуер и глави ... какво друго да им кажем
първо да се научат да карат ... :dontknow:
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Рейтинг: 2000

Мнениеот hold_on_ » Съб Юни 06, 2009 11:59 am

outfaced написа:
Univer welo написа:.. какво друго да им кажем
първо да се научат да карат ... :dontknow:

Не мисля...Първо трябва да им се обясни същността на колоезденето(или нещата като цяло).Тяхната представа за колелата се ограничава само в летенето и гъзарията.Обикновено липсват средства за гъзария, така че... :angel2: ...
"Forever trusting who we are
No, nothing else matters"
Аватар
hold_on_

Рейтинг: 1196

Назад към Общ форум