Вие сте на ход!

jd написа:Тая тема идеше ли идеше.....
veskoz написа:п.п. Не се надценявайте с 1-ви отговор моля
buzzer написа:Моля всеки , които е отговорил с отговор 1 от гореподадената анкета да се обади на телефон 0898 00 00 00. Анонимността е гарнтирана.
NovemberCharlie написа:Пухчо!
jd написа:Тая тема идеше ли идеше.....
HepBeH_XaMcTep написа:jd написа:Тая тема идеше ли идеше.....
Аз се чудя защо те домързя да я пуснеш на време
PtD написа:Mъжете са загубеняци, които се оставят да бъдат водени за носа от жените![]()
![]()
TheAnimal написа:buzzer написа:Моля всеки , които е отговорил с отговор 1 от гореподадената анкета да се обади на телефон 0898 00 00 00. Анонимността е гарнтирана.
Или да ми пише на ЛС
yavka написа:А тези с малки п**** к'во да праат?![]()
bikerider написа:PtD написа:Mъжете са загубеняци, които се оставят да бъдат водени за носа от жените![]()
![]()
И им е кеф!
Overlorda написа:По каква скала ги мериме п**** , големи ли са малки ли са, да знаем какво да правим?
А и средна работа няма ли тука б'ре...
yavka написа:
А тези с малки п**** к'во да праат?![]()
Overlorda написа:По каква скала ги мериме п**** , големи ли са малки ли са, да знаем какво да правим?
А и средна работа няма ли тука б'ре...
Antares написа:Преди време една позната каза: "Пишките се делят на два вида: Прекалено големи и прекалено малки"...
За можещи... всеки може по нещо. Например да сере... Някои изразяват този си талант във форумното пространство...
"Пишките се делят на два вида: Прекалено големи и прекалено малки"...
PtD написа:Ами загубеняци бе
SpoileR написа:Всички се оплакваме от жените, ама смееш ли да им кажеш...
Editor написа:SpoileR написа:Всички се оплакваме от жените, ама смееш ли да им кажеш...
Аз смея...![]()
Емотиконката с дланта май има в случая повече от един смисъл?Editor написа:SpoileR написа:Всички се оплакваме от жените, ама смееш ли да им кажеш...
Аз смея...![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 12 госта