вчера четох, че някой е видял такъв...=> има!BurNiNg_IcE написа:Има ли Ram DH, в черно-червена разцветка?Aко го има с такава разцветка, някой може ли да постне снимка, тъй като с чичо гугъл нищо не намирам...

вчера четох, че някой е видял такъв...=> има!BurNiNg_IcE написа:Има ли Ram DH, в черно-червена разцветка?Aко го има с такава разцветка, някой може ли да постне снимка, тъй като с чичо гугъл нищо не намирам...
edinmilion написа:вчера четох, че някой е видял такъв...=> има!
BurNiNg_IcE написа:edinmilion написа:вчера четох, че някой е видял такъв...=> има!
Aз май видях такъв, от там идва дилемата, дали има, или не?
203mm rear wheel travel via custom valved Fox DHX 5.0 w/ 400lb 8.75" x 2.75" steel spring
Други видове колоездене
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10
Офтопик: Баце, от горния ми пост до сега (~1ч) някой ме резна още 10т, и не е за този пост. Сещай се.Wizzard написа:Други видове колоездене
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10
т.е. остават 810 точки за да не можеш да пишеш в така любимия ти форум
айде сега спинкай спокойно
![]()
![]()
![]()
![]()
При все, че имам плюс в поста малко по- нагоре, рейтинга ми е паднал още, докато се прибера от работа.bdz43r написа:Кога ще се научите, че постовете със съдържание "Кой и защо ми бие минуси?" автоматично са обречени на нови минуси?
marsa написа:При все, че имам плюс в поста малко по- нагоре, рейтинга ми е паднал още, докато се прибера от работа.
za6tovsenamen написа:Някой ще ми каже ли паса на Ози да мога да трия обяви?![]()
25thframe написа:На море сте със гаджето....
PtD написа:Хммм... дали не си заслужава човек да се разходи до Румъния
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта