bluskanie написа:Но в твоя случай, по-хубавото място е БГ, та нямаш проблем хаххах... шегичка
Абе да си призная не съм много сигурен в това

bluskanie написа:Но в твоя случай, по-хубавото място е БГ, та нямаш проблем хаххах... шегичка
did написа:е ся почва интересното...
Quiz написа:did написа:е ся почва интересното...
Мда, има-няма още 13 страници...
Crimson написа:bluskanie написа:Но в твоя случай, по-хубавото място е БГ, та нямаш проблем хаххах... шегичка
Абе да си призная не съм много сигурен в товаДаже леко съжалявам, че се върнах ама то си беше по друга причина
кви 5 лв, то нали за твая си има превантивни мерки , Хеи служби и такива разни нещица? Да помагат 'ората.Ама за свинския грип шЪ сЪ опраим , обаче с тая болест "Влюбването" води до паталогии и трябва да се внимава много и още при първите симптоми на заболяването да се вземат превантивни мерки!любовтъ е като свинския грип бе
buzzer написа: за свинския грип шЪ сЪ опраим , обаче с тая болест "Влюбването" води до паталогии и трябва да се внимава много и още при птрвите симптоми на заболяването да се вземат превантивни мерки!
frogy написа:buzzer написа:....... С другия вирус е същото - трябва да се държим мъжки, и НИКОГА да не си позволяваме да падаме духом! Само напред!
Глупаците вярват в любовта, а умните се наслаждават на добрия секс!
Ozzie написа:Глупаците вярват в любовта, а умните се наслаждават на добрия секс!![]()
![]()
![]()
![]()
buzzer написа:SEX -а сам по себе си е нищо без любов.
Ozzie написа:buzzer написа:SEX -а сам по себе си е нищо без любов.
Съгласен! Но все пак не мисля да чакам да ми дойде сляпата неделя.
Това си е емоционална (донякъде) и физическа необходимост.
И добре че не всички жени са като теб.
или защотосляпата неделя
Това си е емоционална (донякъде) и физическа необходимост
Ozzie написа:очевидно имаме различни гледни точки
няма смисъл да се опитваме да се налагаме един над друг
Alpina: Абе когато има любов, е*ането е неизбежно...
PtD написа:Не се притеснявай. Ще ти мине.
Alpina написа:Болен съм!
Както винаги и този път е тежко
Естествено и сложно
ico 1 написа:...Дано се оправиш, че иначе малко кофти за теб...(някой от форума го беше казал)
PtD написа:Не се притеснявай. Ще ти мине.
Ozzie написа:що бе?
я раздухай пред широката публика
стига с недомлъвки, ама- ха
Alpina написа: ами ме отнесе като товарния влак
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 35 госта