Балкан-че :)

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Балкан-че :)

Мнениеот AsTaTa » Съб Юни 06, 2009 7:10 pm

Здравейте! Днес бях на състезание по коло-ориентиране (с моята щайга-Актив) и видях един "Балкан" (от новите планински) много ми хареса и днес прегледах някой сайтчета за Балкан но на всички велосипеди пише някакво си "Реактор" А аз бих искал да се разкарвам с надпис Балкан :look: Някой може ли да ми помогне и случайно да ми каже този човечец от къде ли ще си го е взел.. Благодаря предварително :)
AsTaTa

Рейтинг: 1200

Re: Балкан-че :)

Мнениеот dEcLiNe » Съб Юни 06, 2009 8:53 pm

Реактор е новото име на Балкан.Колелото на момчето което си видял предполагам е било от по-старите и затова още е пишело Балкан на него.Ако можеш кажи какъв стил караш и какъв бюджет имаш за ново колело за да ти кажем какво да си вземеш. :agree:
Предлагам темата да бъде преместена тук - viewforum.php?f=30 :beer:
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот AsTaTa » Съб Юни 06, 2009 10:34 pm

Ами предполагам ,че колелото е от преди една година(макс 2) защото бях гледал едни снимки на националния отбор с него като чисто нов :) Та за това просто питах иначе не ми е наложително да си копувам колело но ще почвам да се оглеждам :) А иначе аз си карам в града и извън него по горите и 1 път в годината на състезание в (!)силно пресечена местност :D след ,което имам сериозни щети по колелото и по мен ако нямам късмет :) Като цяло колело за 16 годишен патраманин.. Не харесвам тия огромните байкове ,които (за мен) са немислими по някой нагорнища. Предпочитам да е българско - и доста спринтчета ми хващат окото :) Впрочем ако може само да ми изброите няколко български марки защото аз доскоро не предполагаш ,че спринт са български или ,че Балкан имали и нови модели :D
Темата си я местете както ви е удобно :) Поздрави!
AsTaTa

Рейтинг: 1200

Мнениеот k0k0 » Нед Юни 07, 2009 2:38 pm

Drag-овете също са български
Аватар
k0k0

Рейтинг: 1419

Мнениеот veskoz » Нед Юни 07, 2009 8:37 pm

Бааа...Реактор на кой от закритите го кръстИхме ? К'во му беше на Балкан? :confused:
Даже ми стана леко обидно.

@k0k0 - кое по-точно :D Тайванци сме викаш :rofl:
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Рейтинг: 2000

Мнениеот k0k0 » Нед Юни 07, 2009 8:55 pm

veskoz написа:@k0k0 - кое по-точно :D Тайванци сме викаш :rofl:

:offtopic: Ами Drag/Dragomir не се или произвеждат от фирмата на Драгомир Кузов ? Може рамките да са внос от Тайван, но това не пречи да наречем колелетата български :)
Аватар
k0k0

Рейтинг: 1419

Назад към Общ форум