Oтвеждане на деца против волята им... :(

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Oтвеждане на деца против волята им... :(

Мнениеот agent_Jekov » Пет Май 29, 2009 7:22 pm

Бил съм дете. И все още съм. :) Това е достатъчно, мой.
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот PtD » Пет Май 29, 2009 7:28 pm

А, ясно. Прости ми невежеството.

Това значи ли, че след като имаш сърце, можеш да правиш сърдечни операции? :popcorn:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот did » Пет Май 29, 2009 7:31 pm

Марто, зарежи тая мисия.
Аватар
did

Мнениеот Blink92 » Пет Май 29, 2009 9:02 pm

Мога да кажа само, че тази "случка" може да остави трайно увреждане върху детето. :crap:
Blink92

Рейтинг: 1197

Мнениеот Alpina » Съб Май 30, 2009 12:06 am

agent_Jekov написа:Не всички деца се гевезят като теб и брат ти, за глупости.

Да, всички деца са отраснали без почти да виждат баща си и когато той е бил наблизо,
им е било все тая дали ще прекарат малкото време заедно, или ще ходят на градина.
Нали - така за по 3-4 дена 2 пъти годишно, двете седмици когато сме били на морето
при него и бонуса от коледа до нова година, заради пропуска на рожденните дни, са напълно достатъчни.
Добре че ме светна колко голями лигльовци сме били :agree:

Точно пък PtD и Did също не ги разбират тези неща, ама ти нали си дете - ясни са ти.

Извинявам се за :offtopic:-а но...
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот PtD » Съб Май 30, 2009 12:43 am

Нищо не разбираш, ама добре че е Агента, да ти отвори очите!

@did, не мога, имам месиански комплекс :lol:
Аватар
PtD

Мнениеот SpoileR » Съб Май 30, 2009 9:09 am

Alpina написа:3. Казвате, че някои хора стоят и гледат - при положение, че има съдия изпълнител, че има толкова полиция и т.н. не е ли най-голямата малоумщина всички да почнат да раздават справедливост. Ами ако половината са на страната на майката, а другата на страната на бащата?
То може да станат егати кланетата, защото е пълно с разбирачи.

Именно! Най- голямата възможна простотия! АБСОЛЮТНО ТИПИЧНА за щатите...

Граждански дълг, Дълг да помогнеш...майни гъзини, абе к'ъв си ти бе, да се мешаш в работите на другите? Още повече, че не си на ясно за какво става дума...

Един път преди време налетях на един на бой, понеже посочи среден пръст на майка ми. Човека го познавам ! Тъпо гъзарче от съседния клас тогава...
Лично Бах на отсрещния тротоар и го застигнах една уличка по надолу. Щях да го убия !

И веднага няк'ви хора от близката спирка (повечето пенсионери) ме наобиколиха и почнаха да ни разтървават с идеята: "Чакаи остави го, какво ти е направил!?!!"

Абе т'ва Ваша работа ли е бе алоУ? За какво се биеме НИЕ СИ ЗНАЕМЕ !

Ебати начина на мислене... честно :crazy:

Кой е правия в случая, кой е виновен, нито знаеш нито нищо, ама дай да се намесим! Баси....

Alpina написа:За това смятам, че не може да се правят каквито и да е коментари, освен ако не сте запознати лично, чрез пряко наблюдение с този случай, но и не само с него

:agree: :agree: :agree:

did написа:Марто, зарежи тая мисия.

:lol: :rofl:

По темата:

И аз съм бил дете...

Mене са ме Възпитавали по СУРОВИЯ начин... нЕма 6-5...

Не е имало лигавщини от сорта на: Ще му остнат трайни увреждания от това изживяване и тн...

Да съм станал идиот? Или пък да не мога да заспя нощем?

Не!

Не знам защо, но пак се сещам за американските филми: как дете се заключва в стаята си защото баща му казва да си пише домашните и след това чак игри и забавления... и баща му го моли 1 час пред вратата и му се извинява и не знам си какво и му се моли да отвори...

Божее... т'ва баща ми ако беше, щеше да влезне със се касата и да ми нашари гъза от бой!

Както и да е.... т'ва съм си аз...

И аз искам да кажа, че никой не познава въпросното дете, не знае к'во е, 'що е и никой не може да каже, дали от нещо МАЛКО е афектирано толкова, или просто е Уплашено и не мисли рационално и тн.

Аз също съм виждал подобни рекции от нещо съвсем незначително...

Нищо няма да му стане! Гледах няколко пъти филмчето и съвсем нормално и кротко си го изведоха.

Това че я вдигна за ръце ли е НАСИЛСТВЕНОТО изнасяне?! Против волята им... ахахахахахаха каква воля бе!

Нямаш ли 18 нямаш воля, нямаш права, ти си никой! т'ва е! До тогава родителите казват, какво ще правиш.

Сравнението, че могат да вдишат огън и хероин какво? Хайде да им го позволя само щото е против волята им?

Tremendous bullshit !

А родителите (и двамата):

Като са смотани и са правили деца, без да са помислили предварително и да са се погрижили да са в добри отношения, те са си виновни!

А в частност:
Лично бащата наистина ми изглеждаше, че изпитва болка от отнемането им... :V:

Не съм никой да казвам, че той е правия, а майката- не, нито го знам нито го познавам.... но ... личи си че има топлота в него... не знам.

Може и да бъркам... всеки бърка. :agree:

Но наистина това е ВЪЛШЕБНАТА Медиина Рецепта...
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот chill » Съб Май 30, 2009 9:59 am

Аз мисля, че това показва провала на сегашното управление, на политическата класа като цяло и лично на Доган. :popcorn:
Pain is weakness leaving the body.
Аватар
chill

Рейтинг: 1675

Мнениеот agent_Jekov » Съб Май 30, 2009 10:01 am

did написа:Марто, зарежи тая мисия.

Не му казвай какво да прави, не е малък.

@Alpina, извини ме тогава. Но аз си оставам на мнението, че децата със сърцето си могат да преценят най-добре при кой искат да са.

Нямаш ли 18 нямаш воля, нямаш права, ти си никой! т'ва е! До тогава родителите казват, какво ще правиш.

Хаха, ок. Добре ти е промила мозъка Системата.
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот 25thframe » Съб Май 30, 2009 10:22 am

Като са смотани и са правили деца, без да са помислили предварително и да са се погрижили да са в добри отношения, те са си виновни!

:crazy: Защо говориш глупости.
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот SpoileR » Съб Май 30, 2009 1:51 pm

Нямаш си на идея колко си прав ;) :beer:

Права и правомощия има само родитела докато не прецени той, че детето му има глава на ременете. Т'ва че хипотетично казах 18 не значи, че говора само за над 18 хора ....

25thframe написа:

Днеска съм се poизнервил малко, за т'ва... ;) :beer:

А иначе: Що да говора глупости?

Като имат "разминавания" няма да се юркат толкова бе.... Ще живеят заедно ако трябва 2-5-10 ако трябва 15 години да се "поизгладят" и тогава вече ако видат бъдеще да са поне още толкова време заедно, тогава да мислят за дете.

Тая нали е алкохоличка? На Къде тогава? Или в последствие е станала след като са се оженили/след акто е родила или все тая....

Защо?

За какво ще става алкохоличка? Нали всичко им е наред? Или може би просто някък си случайно се е пристрастила... окей... мъжа и къде е? Е така ли ще я остави ? Абе т'ва са....тия разговори не са за тая тема и са пълен офтопик

Единия тука, другия на майна си райна... пък не са разведени.... по работа ли е единия? ако е по работа за какво ще си иска детето там? ми да ходят заедно бе... единия тука единия нз си къде...

абе не са го измислили как ТРЕБЕ и т'ва е! Да са живяли заедно бе! Като не са заедно какво изобщо са си мислели да направят, не ми е ясно.... едно семейство не е ли заедно- не е семейство!

Днес съм много хейтърски настроен, дайте ми минус, че се мразя...
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот 25thframe » Съб Май 30, 2009 2:22 pm

SpoileR написа:...

Просто исках да ти кажа, че нещата не са толкова повърхностни, и не можеш с лека ръка да стигнеш до такова крайно заключение.
Иначе...май наистина си се поизнервил (това че си на работа в Събота, може и да е допринесло), после пийни една бира, поне при мен помага.
Със здраве! :beer:
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот vpravov » Съб Май 30, 2009 3:29 pm

SpoileR написа:
25thframe написа:

Днеска съм се пoизнервил малко, за т'ва... ;) :beer:

А иначе: Що да говора глупости?

@SpoileR -само ако знаеш, наличието на самите деца, колко променя битието, мирогледа и отношенията..... никога не можеш да бъдеш достатъчно готов за това! Налага се мнооого да се промениш и да изкорениш и най-малката доза егоизъм и самолюбие в себе си, ако искаш да оцелеете като семейство. Задачката хич не е лесна.
Изображение
Аватар
vpravov

Мнениеот PtD » Съб Май 30, 2009 4:08 pm

Айде, айде. Не е толкоз трудно, колкото родителите се опитват да го изкарат! То ако ги слушаш, излиза, че да отгледаш дете е чудо-невиждано.
Аватар
PtD

Мнениеот Unnamed » Съб Май 30, 2009 4:22 pm

Реакцията на децата е разбираема какво очаквате толкова много хора и камери и всичко.Не се знае дали съм прав,но не знам дали знаете на какво е способно едно оплашено дете->Не само да пищи ами ,.....
Piratka Dh Team
Аватар
Unnamed

Рейтинг: 897

Мнениеот Alpina » Съб Май 30, 2009 6:34 pm

agent_Jekov написа:
SpoileR написа:Нямаш ли 18 нямаш воля, нямаш права, ти си никой! т'ва е! До тогава родителите казват, какво ще правиш.

По-добре така, от колкото децата да командват родителите си.
До сега не съм видял свястно чедо, което води родителите си за носа и те да се съобразяват с мнението,
желанията и "чувствата", да има уважение към каквото и който и да е.
Познавам поне 10-12 такива и 3-ма са наркомани и не им пука, един е на метадон, това за цигари от 10 годишна възраст, безразборен секс на по 13-14 няма какво да го споменавам, агресия с/у животни, пример - замеряне на хора с чинии (ех а на нас ни се караха за балоните с вода) и т.н.
Тотално изпуснати, защото според родителите им, децата сами трябвало да избират какви да бъдат.

Странно, но точно от такива се оплаквате в други теми. Ама то трябва и мисъл, не става само с манджане.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот bikerider » Пон Юни 01, 2009 8:29 am

@PtD:
Алоо, веднага да оставиш Радио Жеков на мира, че току виж прозрял Истината :lol:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот agent_Jekov » Пон Юни 01, 2009 4:39 pm

@Alpina, не залитай в крайности.
Байки скрий се. :)
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот bikerider » Вто Юни 02, 2009 9:21 am

Добре Балки :)
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот smqx » Вто Юни 09, 2009 10:46 am

В случая няма прав, няма крив. Скандал с един не съществува и двамата родители имат вина. Не мога да приема обаче майката буквално да влачи детето си по такъв начин, и тази полякинята (или рускиня), приятелката и, да съдейства за такова издевателство.Няма съмнение че скандалът няма да остане забравен от децата и най-вероятно ще окаже влияние върху тях. И двамата родители според мен трябва да се съдят по един и същи начин.
@chill: :agree:
@PtD: :agree:
@did: :agree:
Абсолютно прави сте.
Аватар
smqx

Рейтинг: 1210

Предишна

Назад към Бла - Бла