Дилърски семинар на "Веломания"

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Дилърски семинар на Веломания

Мнениеот Admin » Чет Фев 24, 2005 10:05 am

Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот pascoff » Чет Фев 24, 2005 6:25 pm

А има ли ги вече по магазините заедно с останалите компоненти за 2005 се чудя аз ...
Днес времето ще бъде преобладаващо над пространството.
Аватар
pascoff

Мнениеот Admin » Пет Фев 25, 2005 2:38 pm

Втората част на статията:
http://www.mtb-bg.com/news/news00234-250205.htm
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Jony » Пет Фев 25, 2005 2:50 pm

А нещо за Kona?
I've got a bike, you can ride it if you like it
It's got a basket, a bell that rings
and things to make it look good
I'd give it to you if I could, but I borrowed it
Jony

Рейтинг: 1200

Мнениеот Sherman » Пет Фев 25, 2005 8:01 pm

[quote="Admin"]

Втората част на статията:
http://www.mtb-bg.com/news/news00234-250205.htm
[/quote]

видях във втората част за онези вътрешни гуми със оранжевата течност. Има много по-добри алтернативи от нея. Например [url=http://free.data.bg/uha/Path%20of%20Death%20Puncture%20Test.wmv]това[/url] (аз го бях качил също ама видях че ухата ме е изпреварил)
Та това е бозата на Stan и като сте с нея не е нужно да има вътрешна гума. Слага се една лента с винтил, слага се гумата, течността се изсипва през винтила и се помпа. Спестява се много от вътрешната гума (една вътрешна за DH е над 400гр), а и дори аз взех едно шило и го изпробвах и наистина бачка. Вече бая народ зарибих с тая течност и досега оплаквания няма ;)
Ученското си е ученско...и в кенефа да го затвориш гладен и жаден нема да остене
Sherman

Рейтинг: 1700

Мнениеот Metal_Psycho » Пет Фев 25, 2005 8:38 pm

Дивашко яко.:D
Тоя пич ме кефи как непокиско си "колеше" гумите.УРУД!:D
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот brum » Съб Фев 26, 2005 1:09 am

Бозата на Stan - от каде да си намери човек тая магическа боза, че с тая от баничарницата нищо не стана. Май до баничарницата на Stan ще се ходи:)
One life is not enough
brum

Рейтинг: 1660

Мнениеот brum » Съб Фев 26, 2005 1:11 am

Бозата на Stan - от каде да си намери човек тая магическа боза, че с тая от баничарницата нищо не стана. Май до баничарницата на Stan ще се ходи:)
One life is not enough
brum

Рейтинг: 1660

Мнениеот Sherman » Съб Фев 26, 2005 12:43 pm

[quote="brum"]

[/quote]

това ми е ICQ-то 329 798 033...свържи се с мен и ще се разберам
Ученското си е ученско...и в кенефа да го затвориш гладен и жаден нема да остене
Sherman

Рейтинг: 1700

Мнениеот did » Пон Фев 28, 2005 4:23 pm

Въпрос:

Тази пролет ще сглобявам някакво колело на дъщеря си, която сега е на 6 години. Тъй като и сега тя си слиза по стълби с един пластмасов разпаднал се отвсякъде китайски таралясник, ще ми се да е някаква по-здрава машинка, че не знам какво ще и скимне да прави с него след 1-2 години. В статията видях моделите Climber 24 и Climber Junior и появата на колело като Climber 24 ме зарадва много, защото точно нещо подобно си мислех да търся. Моята идея обаче беше, че аз си имам пълен монтаж, както и предно и задно колело и т.н. и се бях ориентирал само към търсене на рамка. Обаче двете колела, които съм приготвил, са 26". Та въпросите ми са (май основно към Tailor) следните:

1. Побира ли рамката на Climber 24 задно колело с размер 26". Предполагам, че отговорът е "не", ама да си попитам;).

2. Ще се продават ли само рамки Climber 24 и ако да, приблизително на каква цена. Какъв размер е челото на рамката.

3. Каква е приблизителната цена на цялото колело по начина, по който е показано комплектовано на снимката.

4. .... някакви други [i]евтини[/i] решения на моя проблем?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Admin » Пон Фев 28, 2005 5:34 pm

Митко, не съм Tailor, но тъй като съм виждал колелцето на живо, мога да отговоря на повечето ти въпроси. ;)
Няма да можеш да й мушнеш 26" колела, така че преминавам направо към последния ти въпрос за друга евтина алтернатива. Тя се казва Drag Devil, но не знам дали ще се продава само като рамка. За 26" е, но е с много къса седалкова тръба - нещо като 13" или дори по-малко. Затова някои трайълисти я използват. Иначе си е със сменяемо ухо за дерайльора, 1 1/8 чело и е алуминиева.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот did » Вто Мар 01, 2005 1:12 pm

[quote="Admin"]

Митко, не съм Tailor, но тъй като съм виждал колелцето на живо, мога да отговоря на повечето ти въпроси. ;)
Няма да можеш да й мушнеш 26" колела, така че преминавам направо към последния ти въпрос за друга евтина алтернатива. Тя се казва Drag Devil, но не знам дали ще се продава само като рамка. За 26" е, но е с много къса седалкова тръба - нещо като 13" или дори по-малко. Затова някои трайълисти я използват. Иначе си е със сменяемо ухо за дерайльора, 1 1/8 чело и е алуминиева.
[/quote]

Admin, :beer:

Нещо такова имах предвид, но не се бях загедал в тоя дявол. След като знам какво търся, сега мога и сам да разбера дали, как и за колко се продава! :beer:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот mi6aka » Чет Мар 03, 2005 4:27 pm

A nqkoi znae li kvi sa cenite drehite pro grip v velomaniq
mi6aka

Рейтинг: 1218

Мнениеот marshall__ » Пон Мар 07, 2005 8:16 pm

[quote="Sherman"]

видях във втората част за онези вътрешни гуми със оранжевата течност. Има много по-добри алтернативи от нея. Например [url=http://free.data.bg/uha/Path%20of%20Death%20Puncture%20Test.wmv]това[/url] (аз го бях качил също ама видях че ухата ме е изпреварил)
Та това е бозата на Stan и като сте с нея не е нужно да има вътрешна гума. Слага се една лента с винтил, слага се гумата, течността се изсипва през винтила и се помпа. Спестява се много от вътрешната гума (една вътрешна за DH е над 400гр), а и дори аз взех едно шило и го изпробвах и наистина бачка.
[/quote]

мдаа, всичко е вярно, бозата е найстина "вълшебна". Много тегло спестява, да не говорим за стабилността и поведението на гумата :8D: и в следствие, на самото колело и контрола му. Да не споменавам, че на снимките с тест-а във вело-семинара я дупчат с карфица ;), бравоо :D:agree:. Както спомена @Sherman - тест-а на неговата (и след това на моята гума) се проведе баш с [color=red]шило[/color].
:beer:

[quote]
Вече бая народ зарибих с тая течност и досега оплаквания няма ;)
[/quote]

М, да и това е така :D:agree:

:beer::beer:
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Назад към Архив