Какво мислите за катастрофата в Ямбол?

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Re: Какво мислите за катастрофата в Ямбол?

Мнениеот bikerider » Вто Юни 09, 2009 10:46 am

Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Re: Какво мислите за катастрофата в Ямбол?

Мнениеот hitar_potter » Вто Юни 09, 2009 7:58 pm

bikerider написа:Аз лично не мога да си позволя да посоча с пръст някого и да кажа - той е, разпнете го. Знам само, че ако всичко е в ред не може автобус минал технически преглед изведнъж да дефектира точно в тая критична система.

Но темата както обикновено яко се разводни от специалисти, теоретици и шамани, затова не смятам повече да се обаждам от уважение към паметта на загиналите и близките им. Мисля, че всеки нормален човек би следвало да направи така. Искрено съжалявам, че пуснах темата, но вече е късно.

Не съм чел всичко в темата, но наистина ми стана твърде тъжно, когато чух за трагедията. Не съм бил там и не мога да кажа какво се е случило. Не знам дали е бил изправен автобуса или не, но си мисля, че ако аз бях шофьор, щях да съм проиграл предварително такава рискова ситуация, за да знам възможностите на машината си. Жалко за всички невинни жертви по пътищата :crap: :crap:
Изображение
Аватар
hitar_potter

Рейтинг: 2000

Предишна

Назад към Други