Първо спора ми изглежда адски махленски.Тоя бил гей,оня бил по-добър...

Astral Projections първо правят различен транс,но няма да се правя на експерт,защото не се чувствам такъв.Пък и това не е смисъла,смисъла е да ти харесва музиката и да те жегва.Лично за мен транс-а като стил музика е най-доброто нещо,което се е появило в света на електронната музика.Разбира се тук опира до лични предпочитания и УСЕЩАНЕ! Тази дума е много важна...Аз лично откакто чух за първи път Above&Beyond,Paul van Dyk...си казах,това е музиката за мен.Колкото лично до Tijs Verwest или "Tiesto",мога да кажа,че има доста добре изявен собствен стил на миксиране,което е много важно,особено за хора,които се интересуват повече от този жанр музика.Комерс...да има го определено,но се замислете колко хора могат да успеят без нещо,което да носи повече средства.

Транса нямал ритъм...? Момче по-добре спри да пишеш в темата.Подкрепям и това,което е написал Acid Burn.

Но има един човек,който има по-голяма заслуга в революционирането на жанра и това се твърди от адски много хора,които определено разбират повече.Споменах го...това е Paul Van Dyk,той е един от хората,които спомагат много за промяната в стила и е причина за неговото популязиране.Но тук идва и Tiesto,той надминава по популяризация всички свои колеги до този момент.Това много лесно може да се разбере,колко хора са чували поне малко за Tijs Verwest и колко за Matthias Paul (PVD).В заключение ще добавя 3тия човек,който финализира светата троица.Armin Van Buuren - каквото и да се каже за този човек ще е малко,но пък и безмислено.На кратко тази музика се УСЕЩА и за мен това е МОЯТА музика.Искам да поясня,че това далеч не е единствения стил музика,който аз слушам...даже напротив,слушам много неща,но зависи от ситуацията и донякъде от настроението.

Поздравявам всички хора,които обичат тази музика и защитават нейните безспорни качества!

Поздрав:
http://www.youtube.com/watch?v=-dTtYEYy-8I&feature=fvwП.С. Tiesto - гей ? Не бих се обзаложил на това.

Виж на теб ако ти се иска да е гей,е съвсем друга работа.