stefanakus написа:значи става въпрос за 1 момче със скайп karton40 три седмици ми се кълне че ще вземе колелото, оговаря ме си среща, става така, че ще пътувам и немога дойда, добре другата седмице се уговаряме да се видим той неможе, добре човешко аз не можах, няма проблем. Другата седмица пак се уговаряме да се видим, в последния момент му звъня и го питам как е, той пак няма да може, другата седмица пак не може, бил на тренки незнам си кво, нова среща пак не може, пишем си и той ми вика ше ми даде капаро 600лв ама искам да ми дадеш байка(аз исках 600лв, че ми трябваха).
Аз му казах, че не го давам така.След тва ми дава некви оферти, ала бала......... и накрая след почти 1 месец чакане.
ми аз искам колелото за 600лв иначе не го зимам, не му го давам и той ми аз няма да го зимам, първо щеше да го земе на 10000000000000% след тва некви глупости, щеше да го земе за 600лв и да се покрие, яд ме е![]()
![]()
, че го чаках 1 месец
![]()
=>много некоректен, иначе докато си писахме изглеждаше много точен, просто прост
От моето училище е, не го познавам добре, ала по нещата които съм чувал за него има нещо такова .