Избор на кецове.

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Избор на кецове.

Мнениеот jayblack » Вто Ное 04, 2008 8:24 pm

Търся си кецове до 80лв,харесал съм си едни на скот и едни на ехустар,ако някой е карал с тях нека даде мнение. :agree:

http://scottusa.com/gb_en/product/2516/16169/classic
http://www.exustar.com/sb760.php

ако имате други предложения,желателно е да ги има в родината.
Аватар
jayblack

Рейтинг: 2000

Мнениеот Besen na Kolelo » Вто Ное 04, 2008 9:04 pm

Кецове за стрийт ли си търсиш ? Съветвам те да си купиш нещо много скъпо,ако искаш да се научиш да караш,защотото с кецове за 80 лв най - много да научиш ОЛИ и то даже не е сигурно,трябва да са над 200 лв за да можеш да караш и да си гъзар,да си про,да знаеш,че те гледат с респект :) :)

бтв.... абе к'во значение има с какво караш ? Кецове за каране... от кога има кецове за каране,кецове за ходене,кецове за на баба ти ........ кецовете са едни и същи,вече ти как ще ги групираш/използваш е друго.Какво ти пречи да караш с кецове матстар от 8 лв ? Идеална гуменетка,мн мека подметка ,педала се усеща без проблеми ,абе супер са :) Защо си решил такива кецове да взимаш ? Винаги съм се чудел,защо си мислите,че като се наоблечете и работата ще стане :D Все пак да ти кажа мнението ми за скотовете,понеже карам с такива т'ва са супер здрави кецове,нЕма мърдане,но си е до човека де... От моята гледна точка е така - нЕма Кинене ;)
I spit on the face of the people who don't want to be cool
Аватар
Besen na Kolelo

Мнениеот Gh0s7 » Вто Ное 04, 2008 9:37 pm

Besen na Kolelo написа: ........ кецовете са едни и същи.....
Мне, абсолютно не съм съгласен :) От кец до кец има огромна разлика, дори м/у марки като globe, dvs, dc и тн., дето би трябвало да са еднакви... Прави сметка как ще е м/у кецове за 8леа от битака, някой FullMax и някой DVS да кажем... Става дума за здравина на подметките, материалите, които са използвани и тн... Карай ти с кецове за 2леа да видиш на какво ще ти заприличат краката след каране и на какво ще заприличат кецовете след 10 карания.... Да не говорим пък, че не мога да си представя как ще спарват....

П.П. Тая тема, верно, защо е в този раздел?
Аватар
Gh0s7

Мнениеот van4o » Сря Ное 05, 2008 11:53 am

Да, трябвя качествена подметка , така че да не се набиват ходилата при неуспешни опити :) .
Аватар
van4o

Рейтинг: 1955

Re: Избор на кецове.

Мнениеот foxracingshox » Нед Юни 07, 2009 10:21 pm

Карам с кецовете на скот и ми прилепват доста добре към педалите по време на скок :) С една дума добри кецове на добра цена (ако искаш да караш с тях) :)
Аватар
foxracingshox

Рейтинг: 1107

Мнениеот a2rider » Нед Юни 07, 2009 10:31 pm

Dirt Jumper написа:Вас май нещо ви става или сте се напили или нещо подобно .. АБЕ ХОРА ТВА Е САЙТ ЗА ПЛАНИНСКО КОЛОЕЗДЕНЕ НЕ ЗА ИЗБОР НА ЦЪРВУЛИ :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Да,но просто темата не е на точното място и според мен,в "Бла-Бла" можеш да пишеш каквото си искаш,дори да постнеш тема,кой спи с гащи и кой не...но това е друга тема...
По темата...много ясно.че има разлика м/у кецовете.Като почнем от материала,до подметки,здравина и удобство.Каде по-добре е някой Глоб или ДС,от някой кец от битака...замислете се малко :agree: :beer:
"Аз съм българче, обичам нашите планини зелени..."
Аватар
a2rider

Рейтинг: 984

Мнениеот endkuro » Чет Юни 11, 2009 6:32 pm

Не е важното какво караш и с какви кецове си(освен за пред момичетата, ако искаш да ги впечатлиш и затова караш, хвърли повечко пара бе и ще ти се отвори парашута). Важно е да се кефиш, да изпитваш удоволствие и да си маниак. Затова понякога са достатъчни и колело от 400лв или кецове от 45... не може да ме убедите, че сте про-та и ходите по състезания и затова не бихте си взели кецки за под 190лв, 'щот лесно ще се скъсат или щот са по-удобни за скокове. Да си любител е едно, а да се занимаваш цял живот само с това е друго.
Аватар
endkuro

Рейтинг: 986

Мнениеот stallion » Чет Юни 11, 2009 7:02 pm

От тия поне според мене са по-яки първите. :agree: Иначе ясно е че са различни кецове от 8 лева и едни по-хубави кецове, но пък точно "кецове за каране, бла бла" не бих казал че има. Аз имам на DC Shoes и си ме кефят, но чак пък "кецове за каране" не ги определям....
ИзображениеИзображение
Аватар
stallion

Рейтинг: 1102

Мнениеот CYBER » Съб Юни 13, 2009 10:04 am

Поръчай си Nike 6.0 от eBay,някои модели излизат по 70 до 100 лв (говоря за чисто нови).Друг е въпроса,че ще ги почакаш 1-2 седмици...И ако не доставят до България просто отиваш до магазин 'Ломбард' (намира се срещу баня Мадара,на 200 м от 5те кьошета) и там срещу 20-30% от цената ще ти доставят всичко от всички краища на света :) А и относно евтините кецове,не виждам смисъл да даваш по 30 лв за нещо,което не държи,не е удобно,смърди на гума и е грозно та си е е*ало майката,а след 1 седмица носене прилича на сандал :nono:
CYBER

Рейтинг: 1539

Мнениеот Фори » Пон Юни 15, 2009 7:18 pm

@ Жоре , в магазина на Nike ,който го държи бащата на Хари има Nike 6.0 за около 90лв, намалени са от 170лв май .
Внасям стоки от Ebay
Аватар
Фори

Рейтинг: 1031

Мнениеот paluk » Пон Юни 29, 2009 12:10 am

Каква ирония...историята се повтаря, на същата дата преди 2 години съм писал същото нещо..
Това е рандъм мой пост от преди 2 години, споменатите чипици още са здрави, въпреки че съм ходил по 3-4 км пеша всеки божи ден до дастало с тях, карал с тях тези две години, няма да сбъркаш

paluk написа:Аз съм с ей тези. SCOTT са.
http://www.sportdelivery.com/catalog/pr ... 54b8f2e9ae
Ползвам ги за каране(в момента не,защото нямам колело) и за ходене.Лепени са,а предната част е и шита!Подметката е по-дебела за да натискаш яко!Матерялът,от който са изработени,е на малки дупчиици за да ти се проветрява стъпалото.С връзки са!Има ги и в сиво!
http://www.sportdelivery.com/catalog/pr ... 54b8f2e9ae
...........
Мойте са вече на месец и 1/2 и съм много доволен!Казват,че се отпускат!Отначало ми бяха някак странни,но след 4-5 дни се напаснаха по крака ми!
Надявам се да съм ти бил полезен!

viewtopic.php?f=6&t=25415&hilit=+%D0%BA%D0%B5%D1%86%D0%BE%D0%B2%D0%B5
Аватар
paluk

Рейтинг: 1133

Мнениеот MAN6 » Пон Юни 29, 2009 10:51 am

предишните партиди бяха наистина доста сполучливи, което обаче не се отнася за новите...
късат се на поразия, а някои дори още на второто обуване... :nono:
преди бяха на 65лв, сега са на 80 :crazy:
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Sadist_bg » Вто Юли 14, 2009 10:51 pm

Nike 6.0 :agree:
Sadist_bg

Рейтинг: 1240

Мнениеот EccentricMOTION » Чет Юли 16, 2009 12:11 am

DVS Daewon или Lakai MJ Chocolate. Това мога да те посъветвам като модели. Основната идея е да търсиш про-модели, предвидени не за гъзария, а за каране, независимо на какво. В повечето случай естествено на скейт, което увеличава шанса да са здрави/все пак при скейта постоянно се рита дъската и се дращи по шкурка/. Аз спускам с ДВС-тата, вече 2години, подметката видимо се е подносила, но е стигнало до вътрешната част. Корпуса е напълно непокътнат - т.е. няма износване от вътрешната страна където кецовете се трият при ходене, шевовете са напълно здрави, мога да отбележа като критика че започват да се износват от вътрешната страна, там където ти се намира ахилеса. Вероятно вината е лично моя поради факта че са номер по-големи от необходимите за мен. Изключително надеждни са от страна на протекция поради наличието на анатомична стелка, едни hi-tech системи под петата за омекотяване, корпуса на места е трипластова кожа. Не веднъж съм падал с тях, влачили са се, спирал съм с тях... абсолютно сигурни. Носиш ДВС, не просто кец...

Изображение
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот Gh0s7 » Чет Юли 16, 2009 3:07 pm

EccentricMOTION написа:...Носиш ДВС, не просто кец...

:agree: Напълно подкрепям и аз карам с DVS, защото съм забелязал, че са най-здрави. DC и etnies също не са лоши за каране. ADIO пък, със сигурност не стават, имам 2 чифта с които само ходя и се износват, представям си какво би им се случило от каране...
Аватар
Gh0s7

Мнениеот Franky » Чет Юли 16, 2009 4:04 pm

Osiris също са добри кецове ,издръжливи са :) :agree:
Franky

Рейтинг: 1180

Мнениеот CrateEngine » Чет Юли 16, 2009 10:57 pm

Adidas Superskate е нещо наистина много добро след около година брейклес каране подметката си е направо перфектна здрави са абе въобще на мен са ми идеални :^:
Аватар
CrateEngine

Рейтинг: 1304

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X