Shimano HG-73, доста късичка, че и преди това я късах и скъсих (нещо не ми върви явно с нея)
По път за работа(София Ленд-Луй айер 79) си карах спокойно, при което на светофара пред американското посолство за малко не се пребих доста грубо (само си ударих силно коляното във вилката). Веригата ми се скъса. Естествено най-готиното беше , че си бях свалил чантичката със инструментите, защото си мерих колелото предишната вечер(13.10кг), а тъй като сутринта закъснявах нямах време да я сложа, а и даже не ми и мина през главата. Омотах я около задния венец, пуснах се покрай американското, минах през подлеза, който се намира на Сребърна и Гоце делчев, оттам по бутане по Деян Белишки-> Димитър Попниколов -> по бетоновата пътека, минаваща между блоковете , минаваща зад магазин "дар" и излизаща откъм мястото, където го зареждат.Оттам по десния тротоар на ул. Луй Айер, който след 10 метра свърши, пресякох на десния точно до един мерцедес вито, доста разнебитен ( и на връщане си бе там), стигайки до крайната точка , ул. Луй Айер N=79 (малко магазинче срещу един строеж) Около 2 часа след като отворих погледанх и видях че веригата ми липсва! На връщане си отварях очите на 4, уви я нямаше, пък в момента няма пари за нова.
За това ако някой я е намерил и реши да ми я върне, моля да се свърже с мен на 0883397007. Ще почерпя една бира или 2-3 лева (не съм броил колко имам,ама бедните студенти са така

Best wishes, papi007