tanec написа:за музика може да докарам колата и да отовриме по перничански всичко де що може да се отвори и да пукаме. Само кажете за да и сипя малко повече газ и дали да идвам с нея, щото съм от дружба и ако няма да слушаме музика от колата по добре да дойда само с колелото. Ай и до неделя живот и здраве дано не изниккне нещо.
O.K написа:утре към колко да идвамецда помагаме
Editor написа:O.K написа:утре към колко да идваме да помагаме
Аз ще съм там след 17:30.Добре дошъл си, но не мисля ,че ще има нещо за помагане, до вчера имаше.По-скоро ела да покараш с нас.
Shady™ написа:Aбе кой каза че няма работа![]()
Планирал съм един малумно малък скок и ще си го изкопая със или без вас![]()
![]()
![]()
![]()
Майтапа на страна ама винаги може да се до изкопае още нещо.. Аз мисля поне още два БЪРЗО направени скока/Дроп-а да направя утре и така
![]()
tanec написа:тука в нашата гора (дружба-2) имаше изхвърлени талпи дъски и какво ли още не. Ако имате нужда от дървен материал кажете може да докарам някоя и друга талпа.
Неделя, 14 юни,
14:15 Live Еurosport 2
Маунтинбайк: Европейско първенство Кранска гора
Editor написа:....Музика ще има, макар и за няколко часа и макар и не много силна....
tanec написа:Editor написа:....Музика ще има, макар и за няколко часа и макар и не много силна....
Aз смятам поне до 5-6 да поостана тъй че до тогава ще има силна музичка
ПП. А музиката ми е такава че има възможност и алтернативни източници на музика да се пускат (iPod mp3-та транзистори радио точки и всякаква друга озвучителна техника която разполага със 3.5 мм стерео жак)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта