Едно че си карам за кеф и надали бих се напъвал толкова, и второ че ще взема един приятел с мене, който не е толкова напред с матриала. Вие го познавате, за баце Живко иде реч, и ще кара моят стар кон(blade)
 Едно че си карам за кеф и надали бих се напъвал толкова, и второ че ще взема един приятел с мене, който не е толкова напред с матриала. Вие го познавате, за баце Живко иде реч, и ще кара моят стар кон(blade) 

С вилката се реших да сменя и рамката, движението, курбелите, задните венци, деклашорите, веригата, командите и още няколко малки, но скъпи, работи. Дет се вика, лоу енд бихолд, ето го моя Драг Бастард
  С вилката се реших да сменя и рамката, движението, курбелите, задните венци, деклашорите, веригата, командите и още няколко малки, но скъпи, работи. Дет се вика, лоу енд бихолд, ето го моя Драг Бастард  

crib написа:Бацета, смених си вилката, разгеле!С вилката се реших да сменя и рамката, движението, курбелите, задните венци, деклашорите, веригата, командите и още няколко малки, но скъпи, работи. Дет се вика, лоу енд бихолд, ето го моя Драг Бастард
 Идвай утре с нас направо!!! 8:00 часа на Бистрица!
 Идвай утре с нас направо!!! 8:00 часа на Бистрица!
crib написа:Бацета, смених си вилката, разгеле!С вилката се реших да сменя и рамката, движението, курбелите, задните венци, деклашорите, веригата, командите и още няколко малки, но скъпи, работи. Дет се вика, лоу енд бихолд, ето го моя Драг Бастард
П.С: и каплите, а в предната има ентегриран котарак, да си познавам колелото

DstupidBastarD написа:crib написа:Бацета, смених си вилката, разгеле!С вилката се реших да сменя и рамката, движението, курбелите, задните венци, деклашорите, веригата, командите и още няколко малки, но скъпи, работи. Дет се вика, лоу енд бихолд, ето го моя Драг Бастард
П.С: и каплите, а в предната има ентегриран котарак, да си познавам колелото
Честито, баце! Ти май си единствения тука, който е сменил Драг с друг Драг. Ако не е далновидно, поне е принципно решение.
 Така че "подменил" е силно казано. А иначе рамката не е толкоз куца, в Ебай гледах сумати колела да се продават със същите, па и за 200 лева...
  Така че "подменил" е силно казано. А иначе рамката не е толкоз куца, в Ебай гледах сумати колела да се продават със същите, па и за 200 лева...

Меденки ще има. Ако искаш заповядай с нас
 Меденки ще има. Ако искаш заповядай с нас 
 , колелото си
, колелото си  .
.
marsa написа:Баце madmartigan, западната среща е 6:30
тука:
Който закъснее 2-3 минути гони туристическото темпо на останалитеМеденки ще има. Ако искаш заповядай с нас

DstupidBastarD написа:Бацета, кво става,, сички ли се прибрахте?

crib написа:DstupidBastarD написа:Бацета, кво става,, сички ли се прибрахте?
Ми... аз и Бокича си минахме обратно по същото трасе, другите тръгнаха към Дупница, с извинение. Стига да не са изпреварвали Голф с пернишка регистрация, треа сичко да е наред

...
 ...

bokichaa написа:Ае малко изпуснал един завой, но е добре.
bokichaa написа:Мда, още в началото, млко след като почва налкона след оназ другата хижа..

madmartigan написа:Веждата ми залепиха - chicks dig scars. Слагам лед на хълбока и до няколко дни съм на линия. Същото не може да се каже за колелото. Дори като се оправи предната капла и дерайльор, дясната команда ще си остане съдрана, което придава един разбойнически вид на таратайката твърде преждевременно.

)... на мен ми мина през ума да се качим и ние, че си бяхме изморени вече
 )... на мен ми мина през ума да се качим и ние, че си бяхме изморени вече  Не се качихме, и много съжалявахме на тия дълги баири с тоя бурен насрещен вятър...
 Не се качихме, и много съжалявахме на тия дълги баири с тоя бурен насрещен вятър...

, колелото си
, колелото си  .
.
 , колелото си
, колелото си  .
.

DstupidBastarD написа:Утре ше се кара в района на Руси. Евриуанс енвайтед!

, колелото си
, колелото си  .
.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта