Отивайте да карате!!
 Отивайте да карате!!   
 Отивайте да карате!!
 Отивайте да карате!!   

). На всички Ви желая приятно каране и успешно финиширане(знаете къде....
 ). На всички Ви желая приятно каране и успешно финиширане(знаете къде....  ) и "нека силата бъде с вас".....
 ) и "нека силата бъде с вас"..... 

Ванката написа:Привет на всички от морето. Тук е пълно мъртвило. На плажа днес имаше само 10-15 човека, заведенията не работят и няма никакви хора. Много съжалявам че утре ще попусна мероприятието, но знайте че духом съм с вас(особенно на водопада....). На всички Ви желая приятно каране и успешно финиширане(знаете къде....
) и "нека силата бъде с вас".....

Привет Ванка!!!
  Привет Ванка!!! 

но искам да попитам маршута по които сте минали е тозо от тази статия viewtopic.php?f=5&t=52872 ако е някои друг моля даите някфо описание якото спускане,за да се съберем хора които не са отишли на похода и да отиден. 10х
  но искам да попитам маршута по които сте минали е тозо от тази статия viewtopic.php?f=5&t=52872 ако е някои друг моля даите някфо описание якото спускане,за да се съберем хора които не са отишли на похода и да отиден. 10х   

modula написа:Ехеееееее,за мене беше късата кле4ка днеска.добре 4е стана още в горубляне та носих не пове4е от километър
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1701 ... QaRXQf.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2040 ... ah1utX.JPG
комбинация от подбита и износена шина+ пренапомпана гума

.
 . 

:
 :

кой беше тоя с райлито де само бавеше групата. Следващия път
  кой беше тоя с райлито де само бавеше групата. Следващия път   да си отлабнал с 40 килограма и да фарчиш нагоре по баирите, че никва бира и кюфтета повече за тебе.
 да си отлабнал с 40 килограма и да фарчиш нагоре по баирите, че никва бира и кюфтета повече за тебе.   

Спускането е жестоко!!!
  Спускането е жестоко!!! 

Добро каране стана, само момчетата без каски - не "дърпайте Дявола за опашката", че знае ли се....
  Добро каране стана, само момчетата без каски - не "дърпайте Дявола за опашката", че знае ли се....  

Имах огромното желание да се присъединя, но за съжаление в събота нашия съмишленик и съфорумник Константин(Коцето), при спускането ни от Мургаш, му се наложи да опита неравен, пряк двубой с КАМАЗ и естествено не спечели. Слава богу, последствията са доста по-леки, отколкото можеше да бъдат, но и достатъчно тежки, че да не го видим скоро в планината. Не ми се разказват подробности, но в неделя не ми беше до колело. Между другото каската му беше оставила добър белег върху решетката на КАМАЗ-а. Ако беше без нея не ми се мисли. Та пак: КАРАЙТЕ С КАСКИ!!! Следващия път пак се надявам да съм на линия.
  Имах огромното желание да се присъединя, но за съжаление в събота нашия съмишленик и съфорумник Константин(Коцето), при спускането ни от Мургаш, му се наложи да опита неравен, пряк двубой с КАМАЗ и естествено не спечели. Слава богу, последствията са доста по-леки, отколкото можеше да бъдат, но и достатъчно тежки, че да не го видим скоро в планината. Не ми се разказват подробности, но в неделя не ми беше до колело. Между другото каската му беше оставила добър белег върху решетката на КАМАЗ-а. Ако беше без нея не ми се мисли. Та пак: КАРАЙТЕ С КАСКИ!!! Следващия път пак се надявам да съм на линия. 

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта