Spirit_ написа:Stiwi написа:Днес в Люлин 10 малко след бензиностанцията Shell светло син Ram X с бели шини и с вилка DNM VOLKANO,шокът мисля че беше Rock Shock PEARL .. Кой си ??
Аз бях! Ти да не би да си момчето със Voltage и Pike отпред ?
Spirit_ написа:Stiwi написа:Днес в Люлин 10 малко след бензиностанцията Shell светло син Ram X с бели шини и с вилка DNM VOLKANO,шокът мисля че беше Rock Shock PEARL .. Кой си ??
Аз бях! Ти да не би да си момчето със Voltage и Pike отпред ?
dibo92 написа:Днес бях на поляната на Златните мостове между 11 и 15 часа и минаха доста хора.
Първо мина човек с Ram AM с вилка manitou и черен фулфейс 661.
После мъж и жена с ХС твърдаци,които не можах да разпозная.
На няколко пъти мина и някой с черен твърдак и черна челадинка.
После видях и Цецо със белия Ram DHX.На него му казах и здрасти.
Някой да се разпозна?

biketron написа:Днес на витошка видях четри момчета върху едно колелона рамката,на кормилоро,и един върху каращия.
biketron написа:Днес на витошка видях четри момчета върху едно колелона рамката,на кормилоро,и един върху каращия.

Луд ли си бе пич?????? dEcLiNe написа:Лелее кви хора има......Днес към 14:00 на Орлов Мост мина един с p2 и RST Storm отпред!![]()
![]()
Луд ли си бе пич??????
stroker написа:dEcLiNe написа:Лелее кви хора има......Днес към 14:00 на Орлов Мост мина един с p2 и RST Storm отпред!![]()
![]()
Луд ли си бе пич??????
такава ли беше рамката http://www.productwiki.com/upload/image ... 00-400.jpg ?
SpoileR написа:biketron написа:Днес на витошка видях четри момчета върху едно колелона рамката,на кормилоро,и един върху каращия.
![]()
Trip-tfk написа:Снощи към 22 часа на централна гара две момчета с ДХ машини.
airwalk написа:Trip-tfk написа:Снощи към 22 часа на централна гара две момчета с ДХ машини.
единият съм бил аз
dEcLiNe написа:stroker написа:dEcLiNe написа:Лелее кви хора има......Днес към 14:00 на Орлов Мост мина един с p2 и RST Storm отпред!![]()
![]()
Луд ли си бе пич??????
такава ли беше рамката http://www.productwiki.com/upload/image ... 00-400.jpg ?
да ама беше някакъв друг цвят...май кафяв?иначе да не си бил ти?!??
Trip-tfk написа:airwalk написа:Trip-tfk написа:Снощи към 22 часа на централна гара две момчета с ДХ машини.
единият съм бил аз
Със Скота ли беше?Аз бях с един зелен Рам.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта