PowerSlide написа::batman:
Анелия написа:Ози, очевидно е, че нямаш вкус за мъже
Анелия написа:Абе сега забелязвам, че PowerSlide пише много често в темата между 3:55 и 4:00 часа. Що не спи
Ozzie написа:Па аз ли да знам? Явно не го изцеждаш достатъчно...
MrAnderson написа:Реших го. Full suspension DH машина ще взимам. Като е гарга, да е рошава.
...и механичен джинджипляктор за перефондация на чиманделейкиAntares написа:петокрил седмохуйник...
veskoz написа:15х= ... !
did написа:просто змеят има нужда от преяждане, а Ozzie - от харем. Принцесата никой не я пита.
dEcLiNe написа:Абе did какво колело кара?
roko_s написа:а ако иска6 да мине6 наи танко братле си вземи спринт "леопард" за 180 лв. мойе6 да се размине6 ако те устроива разбирасе.![]()
аз ли4но такова колело си взех и за сега нямам забелжки, разбирасе не е за екстремно и агресивно каране.
![]()
did написа::D
Не, не го държа над леглото. Снимката от аватара ми е от едно хотелче в южна Испания, в андалуското селце Ojen, където над леглото ми имаше дървено колело. Не съм поръчвал такава стая, нито съм правил някакви промени по снимката. Стаята с колелото ми се падна случайно и снимката от аватара е автентична.
dEcLiNe написа:Малееейй утре ми е изпита по БЕЛ!![]()
![]()
![]()
dEcLiNe написа:Малееейй утре ми е изпита по БЕЛ!![]()
![]()
![]()
DTD написа:dEcLiNe написа:Малееейй утре ми е изпита по БЕЛ!![]()
![]()
![]()
И моя е утре, а още не са излезли резултатите от пробния и не знам на къде съм![]()
![]()
Дано се вмъкна
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта