Rollerblade написа:Здравейте,
Искам предварително да се извиня за темата, която пускам, но вие сте едни от малкото, които могат да ми помогнат. Също като вас аз много обичам високите скорости, но вместо на две колела аз разчитам на цели 8, т.е. карам кънки предимно на DownHill. Затова и ви пиша тук. Моля ви да споделите къде има подходящи условия за спускане с кънки. Изискванията са следните:
- приличен наклон
- перфектен или поне сравнително нов и приятен асфалт (т.е. без дупки, да не е на едри парчета, защото колелцата се съсипват)
- дължина от поне 2-3 км.
- завоите са желателни, но ако имате дълга права отсечка за набиране на скорост няма да й се разсърдим.
Знам че повечето от вас обикалят цялата страна и неведнъж са попадали на такива трасета, затова съм сигурен че макар и на в името на колоезденето, а по-скоро като готини хора ще помогнете с каквото можете.
Поздрави на всички,
Емо
П.С. всеки, който даде сполучливо трасе получава каса бира по негов избор!
Rollerblade написа:Благодаря за бързия отзив. Ще пробваме трасетата при първа възможност, че все пак си изискват време (и двете са на по над 230 км от София). Когато ги тестваме ще кача клипчета да гледате. И разбира се ще се уговаряме къде да ви донеса касите бира![]()
Поздрави,
Емо
Rollerblade написа:Имаш я още този уикенд. Сега го мислим в събота ли да ходим или в неделя:Предпочитания за марка?
bokichaa написа:Хех...![]()
Точно търгнах да пиша за Миланово. Там може да се пуснеш и на двете страни. Към Своге е по слънце, наобратно е сянка. И за магистралата от Бучин Проход Към София исках да кажа - преди Костинброд, наклона е добър за скорост, но е доста право и няма да ти е интересно. То и от Петрохах към София има места, където асфалта ще ти свърши работа.DstupidBastarD написа:Ей, забравих най-готиното, бе!!! Миланово!!! Тва е отбивката уево при гара Лакатник (на около 15км след Своге или на 65-70 от София). Дълго е около 8км, наклона варира от 3-4 до 7-8, като има много яки завои, готин асфалт и слабо движение. Се пак, внимавай, щото като се успокоиш, че нема движение, стават инфекции! Ако требва да ти препоръчам едно от последните три, с което да почнеш, тва е Миланово, категорично! Аре, и умната!
todor todorov написа:Спускането от хижа Ком. С изключение на първите 2 км (тоест тези, които са най-горе) асфалтът е хубав.
Якоруда - Паничище. Горе-долу половината път е перфектен
Бъндеришка поляна - Банско и х.Гоце Делчев - Добринище - чисто нов асфалт са и двете.
Х. Трите буки - Кюстендил - по-голямата част от пътя е перфектен
DstupidBastarD написа:todor todorov написа:Спускането от хижа Ком. С изключение на първите 2 км (тоест тези, които са най-горе) асфалтът е хубав.
Якоруда - Паничище. Горе-долу половината път е перфектен
Бъндеришка поляна - Банско и х.Гоце Делчев - Добринище - чисто нов асфалт са и двете.
Х. Трите буки - Кюстендил - по-голямата част от пътя е перфектен
Хехехе, баце, не мога да повервам, че си пропуснал спускането от Белмекен към Юндола!
todor todorov написа:защото не е достатъчно бързо...
sportacus написа:todor todorov написа:защото не е достатъчно бързо...
.... не мисля .... 74-76 малко ли е?
sportacus написа:todor todorov написа:защото не е достатъчно бързо...
.... не мисля .... 74-76 малко ли е?
Rollerblade написа:Извинявам се, че се намесвам, но мисля че някои от вас гледат на темата повече като колоездачи, отколкото като кънкьори (което е съвсем нормално). Затова моля ви опитвайте се да ни влизате в положението и споделяйте само места, които наистина да са подходящи за нас. Иначе се получава объркване.
Поздрави,
Емо
Rollerblade написа:Извинявам се, че се намесвам, но мисля че някои от вас гледат на темата повече като колоездачи, отколкото като кънкьори (което е съвсем нормално). Затова моля ви опитвайте се да ни влизате в положението и споделяйте само места, които наистина да са подходящи за нас. Иначе се получава объркване.
Поздрави,
Емо
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта