За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
1-во темата ти не е за тук, а за "Начален клас велосипеди и компоненти".
2-ро моето мнение е да не се взимаш това колело, може и да бъркам, тъй като модела не ми е познат, но според мен си вземи един хубав НОВ Спринт, който в момента е на промоция. Ако искаш разгледай в тази тема viewtopic.php?f=30&t=53741 или виж направо Спритчетата -> http://www.sprintmaxcom.com/e-shop/inde ... 22&&page=0
3-то Съвет прочети, тук-таме написаното в "Начален клас велосипеди и компоненти", има много полезни съвети за избор на колело.
Успех, в избора!
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС! Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора! Линк към по-големите внесени части до момента.
Какви ТОЧНО са компонентите? От коя година са? В какво състояние са? Кога за последно им е правена профилактика?
Рамката изглежда като Cr-Mo овърсайз. Това не е лошо. За градско колело става, и аз карам такова и си е екстра. Ама тая боя едва ли е оригинална, освен ако колелото не е карано въобще или е пазено много. Ухото на рамката как е изработено? Ковано ли е? Отвътре състоянието на стоманата по тръбите как е? Средното как е? Всички размери на рамката съвместили ли са със съвременните стандарти, щото тя е леко архивна. Колко тежи това колело (подозирам, че е доста леко!)
От една снимка и никаква друга информация, нормално е да изскочат повече въпроси, отколкото отговори.
За градско колело не е лошо значи , но ми се стружа малко височка цената . Твоето Arrow ли е и за колко си го взел , ако не е тайна . А друго за колелото не зная ! ACERA X са движенията и обтегачите .
Размерът му също е от значение. Все пак едно колело трябва да е удобно. Ако е възможно, прегледайте го с човек, който разбира или просто отидете до някой сервиз, защото въпросите на did са напълно удачни. Едит: Аз бих взел него, ако всичко му е ток и жица. Едит2: При нужда от малкък/ки ремонт/и, пак бих го взел. Просто или цената пада или продавачът го заплаща. Едит3: А като цяло за цената му не мога нищо да кажа. Само ще гадая.
Според мен това хич не е oversize (следователно просто си оставаш на тая вилка, или подобен боклук до дупка). Цената ми се вижда доста висока и определено не си струва (просто дори не е в класа на новите спинтчета). Личното ми мнение е да не го взимаш а да си вземеш някое ново спринтче, съобразено с твойте височина, килограми, стил на каране и т.н. Успех с търсенето.
Колко Cr-Mo рамки с 1 инч челна тръба си виждал през живота си?
Челото Е овърсайз!
Поправи ме ако се бъркам ,но шосейките са с normalsize. За дадената рамка може да ме е объркало лапата, преди продаваха Grizli oversize с преработени чашки с лапа за normalsize(като тази), може и тук случая да е такъв.