Newone написа:Честит рожден ден, Любо! Много здраве и най-вече вече железни нерви, за да продължиш това, което правиш, с още по-голям успех! Желая ти много каране и дано и аз да участвам поне в част от него!

HepBeH_XaMcTep написа:Newone написа:Честит рожден ден, Любо! Много здраве и най-вече вече железни нерви, за да продължиш това, което правиш, с още по-голям успех! Желая ти много каране и дано и аз да участвам поне в част от него!

Има още 2 теми....

жив и здрав и много щастие , и любов покрай тебе  .Това е най-важното , останалото се купува.
 жив и здрав и много щастие , и любов покрай тебе  .Това е най-важното , останалото се купува.taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.

Що не идва Сам Хилл в Сопот, щото го е СТРАХхх ; о4 team shambala-bike-park - slow bikes fast riders
 Що не идва Сам Хилл в Сопот, щото го е СТРАХхх ; о4 team shambala-bike-park - slow bikes fast riders

HepBeH_XaMcTep написа:Newone написа:Честит рожден ден, Любо! Много здраве и най-вече вече железни нерви, за да продължиш това, което правиш, с още по-голям успех! Желая ти много каране и дано и аз да участвам поне в част от него!

Има още 2 теми....

Благодаря и тук за пожеланията!
 Благодаря и тук за пожеланията!  

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта