Съкровищата на Шамбала

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Съкровищата на Шамбала

Мнениеот Admin » Вто Мар 01, 2005 2:23 pm

Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот Metal_Psycho » Вто Мар 01, 2005 5:40 pm

Яко!Само трябва да си намеря двама за пълнеж в отбора и ще си взема едно кюлче злато :)
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Lam3r40o » Вто Мар 01, 2005 6:59 pm

Много диво ще бъде.До колкото разбрах навънка пак имало такова състезание само че с други дисциплини.Ако можех да карам кат хората щях да взема двама приятели шампиони в другте дисциплини и да карам.Надявам се поне по телевизията да го дават или някви филчета да напраят!
Lam3r40o

Рейтинг: 1200

Мнениеот ThEUfO » Вто Мар 01, 2005 7:07 pm

Нямам приятел парапланерист, иначе бих участвал...ако беше скок с парашут по ставаше, ама парапланеризъм...
Древна мъдрост: "s****** ** **** po default"
ThEUfO

Рейтинг: 1700

Мнениеот SPA » Вто Мар 01, 2005 7:12 pm

[quote="Admin"]

http://mtb-bg.com/news/news00236-010305.htm
[/quote]

Хмм определено ще е интересно за гледане.:bigeyes:
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот zero knowledge » Вто Мар 01, 2005 10:41 pm

[quote="ThEUfO"]

Нямам приятел парапланерист, иначе бих участвал...ако беше скок с парашут по ставаше, ама парапланеризъм...
[/quote]

Ще тичаш от Сопот нагоре ли бе Уфоф? [img]http://www.cripplefight.com/smileys/slap.gif[/img]
Ще дойда да гледам :D
19.6.16.6
Аватар
zero knowledge

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Вто Мар 01, 2005 10:49 pm

[quote="Metal_Psycho"]

Яко!Само трябва да си намеря двама за пълнеж в отбора и ще си взема едно кюлче злато :)
[/quote]

честито!
*"Невероятната оферта - Само сега, Само за теб"
намираш пешеходец за състезанието
:)
(разноските поучастието са за тфоя сметка :D)

бтв нали се сещате, че може да има преебавката да се кара с техни байкове(недай боже)...

* известена реплика на Дойчин
:D
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот Sp0nG » Вто Мар 01, 2005 11:31 pm

Ми то това е прекрасно, докато не прочетох че таксата за участие е 150 еврО. Според мен много хора няма да участват точно по тази причина, въпреки, че сумата по всяка вероятност е оправдана, все пак ти дават екипировка и кво ли не. Само си представям как някой препуска в другата посока с GPS-a:rofl:
Аватар
Sp0nG

Рейтинг: 1912

Мнениеот Zozka » Вто Мар 01, 2005 11:57 pm

всичко ок, ама тия 150 Еvro нещо не ми се струват нормална такса за участие :xx(::crazy:
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот yoshka » Сря Мар 02, 2005 12:14 am

dobre de a vie kak ia mislite taia rabota organizazia ala bala i na men tia pari ne mi si davat ama s vsiako udovolstvie i extremiika si e taka/makar i da moge da se nalogi te da ti plashtat nakraia(ne se poemat posledstviata ot tiah galko)
till i see the light
yoshka

Мнениеот MOD » Сря Мар 02, 2005 12:38 am

Състезанието е международно, т.е. не е насочено към масовост на участници от България
Отделно за такъв вид проява таксата не само, че не е висока, а бих твърдял и че е ниска
Всичко зависи до каква степен организаторите ще успеят да я популяризират сред потенциялните участници ...

Хубавото за нас е, че ще се проведе в България и би могло да направи от Сопот доста по-популярно място за екстремен туризъм ( визирам MTB DH, парапланеризъм и алпинизъм ) отколкото е в момента - мястото е уникално и предлага отлични възможости за практикуване и на трита вида спорт, още повече че има и лифт :)

Едит : правопис
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот TheEgoist » Сря Мар 02, 2005 4:05 am

Абе според мен има нещо мътно в цялата работа.
Главните организатори са някакви руснаци от Москва (от на майната си). Аз говорих с някаква жена с руски акцент дето отговаряше за нещата, ама нещо не й бяха много ясни.
В най-лошия случай вече са си подготвили свои хора да спечелят!
По телевизиите за сега няма да го дават - ама били преговаряли.
Мисля че мога да събера отбор и спонсори с обикаляне ще се намерят, ама ми се струва нещо, че работата не е наред съвсем - странни са нещата.
[img]"http://velo.hit.bg/emblema_3.gif"[/img]
TheEgoist

Рейтинг: 1205

Мнениеот shambhala » Сря Мар 02, 2005 11:58 am

Даа, интересни мнения се виждат тук. Аз работя във фирмата - организатор. Радвам се на интереса към мероприятието. Но май има някакви неразбирателства. Първо - Таксата за участие е 40 Евро за човек (120 Евро за отбор). Второ - ако искате, можете да участвате и със своя екипировка. Така че, носете си парапланери, маунтинбайкове, каски, обувки, гащи... каквото искате. Трето - НЯМА ОПРЕДЕЛЕНИ ПОБЕДИТЕЛИ!!! Ако сте най-добри и спечелите, ще си вземете и златото. Мислите ли, че ще се излагаме така, при положение, че се стараем да наберем популярност?
Който няма отбор - има много регистрирани парапланеристи от висока класа без отбор. Ако имате желание за участие, свържете се с организаторите и те ще се опитат да ви осигурят липсващите членове на отбора. Регистрацията става на сайта на организаторите http://www.shambhala-center.ru. Там има и цялата информация за състезанията на български. Винаги можете да се обадите и на телефоните на българския офис в Сопот. И извинете момичето за акцента.
Надявам се, че съм ви бил полезен. Още веднъж благодаря за проявения интерес. Надявам се да се видим в Сопот
shambhala

Мнениеот shambhala » Сря Мар 02, 2005 12:04 pm

[quote="ThEUfO"]

[/quote]

Има много желаещи парапланеристи от висока класа, които са без отбор. Обадете се или напишете в офиса в Сопот и те ще се постараят да ви намерят партньори. [email protected]
shambhala

Мнениеот boian » Сря Мар 02, 2005 12:36 pm

[quote="shambhala"]

[quote="ThEUfO"]

[/quote]

Има много желаещи парапланеристи от висока класа, които са без отбор. Обадете се или напишете в офиса в Сопот и те ще се постараят да ви намерят партньори. [email protected]
[/quote]

a kakvo e polojenieto s maratoncite:D
никога на колене пред когото и да е
Аватар
boian

Рейтинг: 1905

Мнениеот shambhala » Сря Мар 02, 2005 1:33 pm

[quote="boian"]

[/quote]

Да бяга всеки може, зависи кой го гони:) Засега специално маратонци не са се записвали, но си мисля, че с тях ще е по-лесно. В крайна сметка, резултатът зависи и от тримата.
shambhala

Мнениеот TheEgoist » Сря Мар 02, 2005 5:07 pm

[quote="shambhala"]

[quote="boian"]

[/quote]

Да бяга всеки може, зависи кой го гони:) Засега специално маратонци не са се записвали, но си мисля, че с тях ще е по-лесно. В крайна сметка, резултатът зависи и от тримата.
[/quote]

[size=134]А жени - т.е. "[b]МАРАТОНКИ[/b]" приемат ли са?[/size]
[img]"http://velo.hit.bg/emblema_3.gif"[/img]
TheEgoist

Рейтинг: 1205

Мнениеот Ozzie » Сря Мар 02, 2005 6:28 pm

Цялата работа ми се струва голям сапунен мехур. Както навремето с Джуна, Кашпировски и др. подобни гении на Големия брат. Като видя замесени руснаци все се съмнявам, че има нещо нечисто. Освен това помислете си, кой би Ви направил застраховка за [size=100][b]30 000 $[/size][/b]и колко ще струва полицата за такава сума.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот ThEUfO » Сря Мар 02, 2005 7:40 pm

[quote="Ozzie"]

Като видя замесени руснаци все се съмнявам, че има нещо нечисто. Освен това помислете си, кой би Ви направил застраховка за [size=100][b]30 000 $[/size][/b]и колко ще струва полицата за такава сума.
[/quote]

Ами ако беше прочел всичко до край, щеше да разбереш че такава струва 6-7 долара!

@zkf: ти ше караш, намерил съм тичач, само парапланерист не съм, аз ще съм менажера на отбора :bouncy:
ThEUfO

Мнениеот bikezilla » Сря Мар 02, 2005 7:46 pm

[quote="Ozzie"]

Цялата работа ми се струва голям сапунен мехур. Както навремето с Джуна, Кашпировски и др. подобни гении на Големия брат. Като видя замесени руснаци все се съмнявам, че има нещо нечисто. Освен това помислете си, кой би Ви направил застраховка за [size=100][b]30 000 $[/size][/b]и колко ще струва полицата за такава сума.
[/quote]

Аз пък се [size=134][color=red]съмнявам[/color][/size] че нещо имаш предразсъдъци...
Аватар
bikezilla

Мнениеот Ozzie » Сря Мар 02, 2005 8:57 pm

[quote] quote:Originally posted by Ozzie

Като видя замесени руснаци все се съмнявам, че има нещо нечисто. Освен това помислете си, кой би Ви направил застраховка за 30 000 $и колко ще струва полицата за такава сума.

Ами ако беше прочел всичко до край, щеше да разбереш че такава струва 6-7 долара!
[/quote]

Ще прощавате, но полица от 6-7 $ с/у 30 000 $ е смешно, т.е. несериозно. Може и да съм предубеден, не отричам, но какво ли не съм видял и изпитал в тоя живот, за да пристъпвам (вече) към някой неща трезво, отколкото емоционално. Иначе ако се проведе това състезание, наистина ще е интересно. :usclap:
:offtopic:Някой да си спомня онова ТВ състезание "Ключовете на Форт Бояр"?
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот ThEUfO » Сря Мар 02, 2005 9:37 pm

[quote="Ozzie"]

:offtopic:Някой да си спомня онова ТВ състезание "Ключовете на Форт Бояр"?
[/quote]

Ахам, беше много яко, Canal Frans International представя...ала бала :D
ThEUfO

Мнениеот SPA » Вто Апр 12, 2005 9:43 am

[quote="Admin"]

http://mtb-bg.com/news/news00236-010305.htm
[/quote]

Някой да има информация дали ще се проведе. Кой ден какво ще е? Че датите идат!
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот Гост » Вто Апр 19, 2005 11:45 am

[color=navy] Състезанието беше добро, но имаше /1./някои недоразумения от страна на организаторите /+ шефовете/

Парите не ги взе никой естествено. 7 или 8 мин. деляха парапланеристта Валерий /BG/ от победата на отбора му. И затова си има причина /виж 1./

Обещаха повторение на мероприятието до края на седмицата, а по-точно 23-ти и 24-ти април. Ще видим дали са сериозни.

Таксата за участие би трябвало да са я вложили в масивна почерпка /бира, алкохол и ядене/ и фоерверзи.

Във всеки случай всичко изглеждаше сериозно, правено И с желание.

Относно трасето - е добре да си помислите за цветята предварително.

Като за първи път...похвално. [/color]
Гост

Мнениеот SPA » Вто Апр 19, 2005 3:40 pm

[quote="Kekemora"]

[color=navy] Състезанието беше добро, но имаше /1./някои недоразумения от страна на организаторите /+ шефовете/

Парите не ги взе никой естествено. 7 или 8 мин. деляха парапланеристта Валерий /BG/ от победата на отбора му. И затова си има причина /виж 1./

Обещаха повторение на мероприятието до края на седмицата, а по-точно 23-ти и 24-ти април. Ще видим дали са сериозни.

Таксата за участие би трябвало да са я вложили в масивна почерпка /бира, алкохол и ядене/ и фоерверзи.

Във всеки случай всичко изглеждаше сериозно, правено И с желание.

Относно трасето - е добре да си помислите за цветята предварително.

Като за първи път...похвално. [/color]
[/quote]

Ами не знам как е минало състезанието обаче едно е ясно, че никой не беше наясно за нещо ясно.
SPA

Мнениеот mih » Вто Апр 19, 2005 3:45 pm

[quote="Kekemora"]

... [/color]
[/quote]

и на мен не ми стана много ясно...
:dunno:
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Назад към Архив