Тегло на Голф 3

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Тегло на Голф 3

Мнениеот pyle » Пет Юни 19, 2009 10:28 pm

Ясно,че сме във форум за велосипеди,но с един приятел спориме и бих искал някой който се е занимавал да мери,Голф на баща ми 1.8 75к.с под предния капак пише 1535 кила тегло на автомобил и комбинирано тегло 2780 кила според него не е нормално тоя голф да е толкова кила
Аватар
pyle

Рейтинг: 1128

Re: Тегло на Голф 3

Мнениеот did » Пет Юни 19, 2009 10:31 pm

няма ли поне 10 форума за голфове в тая държава, че тия ПРЪДНИ трябва и тука да ни осмърдяват?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот Blink92 » Пет Юни 19, 2009 10:36 pm

Питай Spoiler.Той е по голфовете. :rofl: :rofl: :rofl:

Тая тема цепи мрака. :rofl: :rofl: :rofl: :roll2:
Blink92

Рейтинг: 1197

Мнениеот did » Пет Юни 19, 2009 10:37 pm

Всички пръдни цепят мрака.
Аватар
did

Мнениеот SpoileR » Пет Юни 19, 2009 11:08 pm

Дид шшшшшт ! :^:

Ако не карах живи хора и колела отзаде немаше да ми избЕгаш така лесно на връщане от родопите с тоя Копел... :^:

@pyle

Зависи какъв е гоУфа... зависи с какво ниво на оборудване е и тн.... (климатици, ел стъкла и със/без шибедах и тн...)

Зависи и дали е с 2 или с 4 врати.... тези с 2 са по тежки... Ако е голф 3ка със 2 врати и е GL или GTI и има климатик напълно реално може да тежи толкова... най- вероятно е точно такъв...

ако е Cl би трябвало по малко да тежи... но това е фабрично.... т'ва не значи че в последсвтие не са му слагани или махани някой неща от предишни собственици...

Тройките по принцип са доста по тежки от 2ките, та не се заблуждавай... няма място за сравнение ;)
Последна промяна SpoileR на Пет Юни 19, 2009 11:13 pm, променена общо 1 път
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот did » Пет Юни 19, 2009 11:13 pm

SpoileR написа:Дид шшшшшт ! :^:
Ако не карах живи хора и колела отзаде немаше да ми избЕгаш така лесно на връщане от родопите по тия завойчета с тоя оРел... :^:

:offtopic:
Не че нещо, ама тогава аз бях с 6 (шест) човека в купе, МНОГО по-тежко от твоето, с двигател 1.6 на 260000 км, с коефициент на челно съпротивление над 25% над гоУфа, имаше и багажче... Не беше нормално да ти избягам така. Трябва още да тренираш.

Приятелски съвет: Твърде много ползваш спирачката в завоите. По-добре си спести газта на правите.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот SpoileR » Пет Юни 19, 2009 11:24 pm

did написа:Не че нещо, ама тогава аз бях с 6 (шест) човека в купе, по-тежко от твоето, с двигател 1.6, с коефициент на челно съпротивление над 25% над гоУфа, имаше и багажче... Не беше нормално да ти избягам така. Трябва още да тренираш.

:offtopic:

Мисълта ми беше че не го натисках тогава... евчето и павката ми надуха главата ! :lol: :irked:

Ми спирам на завоите щото гумите почват да присвирват и още повече паника настава вътре! :lol:

Пък и голфа е доста "подхлъзлива" кола... не смея кат има хора да експериментирам с него... преди да, ама вече само САМ...

Иначе признавам... тряя доста още да тренирам... :) Даже доста доста...

Ама па ти ме зкефи ме на макс! :D :agree:

едит:
Само където там случката с ТИРА малко... така ме изплаши че щях да стана ПРАВ в колата ... :praying: :cold:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Назад към Бла - Бла