Въпрос към Admin

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Въпрос към Admin

Мнениеот veskoz » Вто Юни 23, 2009 3:58 pm

...и що кара каране като може да рита мач ;)
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Рейтинг: 2000

Мнениеот PtD » Вто Юни 23, 2009 4:31 pm

Admin-ът е митична личност... Много хора не са убедени, че съществува в действителност, а вярват, че това е сборно наименование на underground движение, поставило си за цел подриване моралните устои на обществото, чрез диверсия на публичното внимание.

:nuts:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот МИКИ МАУС » Пет Юли 03, 2009 12:11 pm

АДМИНА стои и от високо ви слуша и си записва, кой, какво и защо .... И после се сърдете на вашия акъл :nono: . Да няма а, да няма бе... Кумчо АДМИН знае кого да изяде. Админ , не мен! : :praying: Лови тарикатите, аз съм плъшок!
GENUG SCHON !
Аватар
МИКИ МАУС

Рейтинг: 1068

Мнениеот manef » Пет Юли 03, 2009 12:52 pm

МИКИ МАУС написа:АДМИНА стои и от високо ви слуша и си записва, кой, какво и защо .... И после се сърдете на вашия акъл :nono: . Да няма а, да няма бе... Кумчо АДМИН знае кого да изяде. Админ , не мен! : :praying: Лови тарикатите, аз съм плъшок!

up!!
Изображение
Аватар
manef

Рейтинг: 1210

Предишна

Назад към Бла - Бла