Dravceto написа:издържа повече от 7 месеца
Кажи-речи 5 години, за сега...
Не е носена през цялото време, разбира се!
Dravceto написа:издържа повече от 7 месеца
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
did написа:Мяу в пустиня...
kotka12 написа:или гривната е важното??
veskoz написа:...Не ме разбирайте погрешно...
veskoz написа:...Директно дарение ОК, но тогава кой би се поинтересувал "Абе ти днес бе ли благотворителен?"
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
Гривните пристигнаха в склада но Веломания. Доставната цена е 1$+транспорт + ДДС. Скоро ще можете да се сдобиете с тях в магазините на Веломания и Probike,barabum написа:Някой поръча ли си? Ако все още има желаещи ще си поръчвам http://www.store-laf.org/lf-wb-1001-10.html , но незнам как е цялата процедура и искам да ми обясните
Alpina написа:Колкото повече са поръчани - толкова по-евтино ще е.
Като видиш, че се продават на 10, 100 или 1200, можеш сам да сметнеш колко ще струват, след като най-вероятно са поръчани 100.
za6tovsenamen написа:Напоследък мяркам сякви убитаци по улиците, които сигурно не са се качвали на колело в близките 5-6 години, с такива гривнички, което ме навежда на мисълта, че някъде ги продават "на черно"(благотворителноста сигурно отива за Мустафа Ахмедов....)
za6tovsenamen написа:Напоследък мяркам сякви убитаци по улиците, които сигурно не са се качвали на колело в близките 5-6 години, с такива гривнички, което ме навежда на мисълта, че някъде ги продават "на черно"(благотворителноста сигурно отива за Мустафа Ахмедов....)
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 378 госта