Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.
Ей, дойде ми ред и на мен. Ако има желаещи за леко ненатоварващо каране на северозапад от София (излизане през Мировяне) срещата 8.30 на паркинга на Северния парк. Разстояние до 35 -40 км. Засега сме аз и Alpina.
Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Съвсем съм отвикнал да пиша в този подфорум Естествено ,става въпрос за неделя , 28. 06.09. Карането си е ХС. Сега разгледах Гугъл Ърта, и се оформят нЕкои тенденции. Примерно до Мировяне хасфалт, после черен път до Доброславци -Балшенския манастир -Балша -Кариерата- Голяновци -хасфалт до Житен -Мрамор -Обеля -2. Това е примерно , винаги може да се модне. Идеята си е за половин ден , до обяд.
Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Ами ние вероятно ще минеме през парка, ще пресечем линията и ще заобиколим Илиенци по черни пътища, след което ще излезнем от тях на шосето в това място - http://maps.google.com/maps?t=h&hl=bg&i ... 03755&z=18 Не съм сигурен че така ще стане, но предполагам че от това място, по шосето ще стигнем до Мировяне. 0887-30-44-57 и 0878-13-19-28 са моите номера, може да се чуем към 8:30 къде си и къде да се засечем.
Ако искаш, може да се чакаме 8:15 на OMV-то на Рожен и от там заедно да отидем до Северния парк?