от DarkRow » Пон Юни 29, 2009 7:35 pm
Здравейте! От доста време карам...и то доста често. Моето колело обаче започва сериозно да сдава багажа. Карам по черен път, леки спускания...основно крос-кънтри...както и доста често по асфалт. От седмица си търся ново колело с финанси от около 300 лева. Намерих си едно прилично, но не знам точно какъв е модела, тъй като не намерих никаква информация за него в нета - Coyote EHT...май. Твърдак е, предната вилка не изглежда особенно надеждна, но не мога да твърдя със сигурност. Скоростите изглеждат прилични, има дискови спирачки (което не мисля че е плюс за тази цена, но все пак), кормилото е с лапа иии...не знам какво още. Попринцип си търся твърдак, защото не само, че не ми трябва заден армортисьор, а и за тази цена не мисля че ще намеря хубав... Та Койота е на промоция - 300 лева (299), като нормалната му цена е около 350. Имате ли някакви мнения за колелото (ако съм уцелил името на модела). Също така мислех да си го взема и след това да добавя 70 лева за мааалко по-добра вилка, колкото да прилича на нещо. Някакви мнения?