TENDER написа:Вчера ходих в "Спортракс". Видях че с рамката идват уши за V-brake и един фиксатор, който се монтира от дясно, и не позволява на главината да се движи напред. В магазина момчетата мисля че го нарекоха обтегач, не съм съвсем сигурен. Посредством навиване на един болт, главината се изтегля назат докато веригата се изпъне. Това е чудесно, но трябва да се сложи нещо и от лявата страна. Ако въпросните фиксатори за които съм чувал е това нещо чрез което се изпъва веригата, значи ще трябва да импровизирам от лявата страна. Така че ако някой има опит, моля да го сподели.
Говорих с Иван. Това което е сложил е същото нещо което се слага от дясно (страната на веригата), и служи за хубаво изпъване на веригата. Ако главината е на гайки с плътна ос, не виждам смисъл да се слага и от другата страна. А ако е с QR, това нещо не държи главината да не се приплъзва назад. С каква главина кара твоя приятел?picco написа:един приятел си сглоби същата рамка през пролетта и има такива фиксатори и от 2те страни, не знам дали са били с рамката (колелото го сглоби при иван каймата)
Да не ходи нито напред нито назад.Schizophrenia написа:Вие тука намесихте 2 различни работи...кое ви трябва,да изпъва веригата или да държи главината да не ходи напред?![]()
Защото са две различни работи...и да не стане някакво объркване...
TENDER написа:Говорих с Иван. Това което е сложил е същото нещо което се слага от дясно (страната на веригата), и служи за хубаво изпъване на веригата. Ако главината е на гайки с плътна ос, не виждам смисъл да се слага и от другата страна. А ако е с QR, това нещо не държи главината да не се приплъзва назад. С каква главина кара твоя приятел?picco написа:един приятел си сглоби същата рамка през пролетта и има такива фиксатори и от 2те страни, не знам дали са били с рамката (колелото го сглоби при иван каймата)
@assgiver, доколкото видях, този обтегач, просто избутва главината назад за да се изпъне веригата. По никакъв начин не възпрепятства приплъзване на главината назад.Да не ходи нито напред нито назад.Schizophrenia написа:Вие тука намесихте 2 различни работи...кое ви трябва,да изпъва веригата или да държи главината да не ходи напред?![]()
Защото са две различни работи...и да не стане някакво объркване...
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта