В очакване на Тур-а.

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: В очакване на Тур-а.

Мнениеот brumbar » Пет Юли 03, 2009 9:37 am

Направи ли ви впечатление, кой беше най-нещастния колоездач вчера при представянето - Контадор :V: Всеки момент щеше да ревне. Очакванията към него са огромни и може да не издържи. Даже не се погледнаха с Ланс. Определено обстановката в отбора не е "хомогенна".
Относно Ланс - изглежда отслабнал - все едно е карал вече 2 седмици в Тура. Утре обаче всичко ще се изясни относно неговата форма. Ако не е е в челната тройка според мен трябва да го отпишем.
Кадел - освен, че гордо демонстрира първия братовчед на Цеца си е все същата кукувица :dontknow:
Братята Шлекови - привидно много задружни, ама кой знае :nono:
Састре - абе Састре не ви ли прилича на Монк :lol2:
Изображение Изображение

Някак си ми липсва Расмусен.
Почувствах дълбока скръб заради лошия късмет на Белоки в предишните години.
Накак си Винокуров въобще не ми липсва.
Струва ми се, че Винокуров ще предизвика разпадането на Астана - не ми се вярва да мелят брашно с "D'Big Boss" и Йохан Брюнел.
Канчелара се усмихваше чаровно и си мислеше за предстоящите часовници.
Меншов е загадка.
Абе Тура ще е як :agree:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Рейтинг: 2000

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Юли 03, 2009 9:50 am

Като стана дума за отсъстващи, Расмусен категорично липсва, на мен ми липсва баце Варверде, със спринтовете му на баир, с жълтото му колело, с каската, дето е баш като на бате Любо, липсва и Крафт-Якобс Цунгцванг (според мен, една серьозна звезда в близко бъдеще), липсва ми Басо, липсва ми Саволдели, липсват ми куп хитри жабари, но явно Тур-а се уплаши от популярността на Джирото и некакси не ги ще. Винокуров и на мен не ми липсва, прекалено тъпо и амбицьозно копеле е тоа, а такиви винаги носат беди. Изобщо не ми липсва. :nono:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот crib » Пет Юли 03, 2009 1:14 pm

Ура! Арбитражния съд, разумно преценявайки, че иначе никой няма да гледа равнинните етапи на тура, е разрешил на Том "смрък-дроги-дрог" Буунен да участва в тура. По случай радостната новина, Кристиан Прюдхом го поздравява с тази песен
crib

Мнениеот todor todorov » Пет Юли 03, 2009 2:40 pm

Аз залагам на две кандидатури за ради емоцията, а не заради разума:

Састре и Армстронг

и обещавам, че ако карат добре аз работата съм я е..л и на 18.07 ще се паркирам в басейна на Сайон, та на 19 да съм близо до Вербие и от там насетне карам сутринта етапа и викам за тях на Пти Сан Бернар, Коломбие, Анси и Монт Вонту.

Аз казах, хау!
todor todorov

Рейтинг: 1680

Мнениеот todor todorov » Пет Юли 03, 2009 2:52 pm

DstupidBastarD написа:Като стана дума за отсъстващи, Расмусен категорично липсва, на мен ми липсва баце Варверде, със спринтовете му на баир, с жълтото му колело, с каската, дето е баш като на бате Любо, липсва и Крафт-Якобс Цунгцванг (според мен, една серьозна звезда в близко бъдеще), липсва ми Басо, липсва ми Саволдели, липсват ми куп хитри жабари, но явно Тур-а се уплаши от популярността на Джирото и некакси не ги ще. Винокуров и на мен не ми липсва, прекалено тъпо и амбицьозно копеле е тоа, а такиви винаги носат беди. Изобщо не ми липсва. :nono:

Баце, никак не ми липсва Валверде, ама никак. Някак си не може той да кара три седмици и това е. Според мен дрогат дето я взима му сваля всичката кръв в краката...и някак си ганглийната му нервна система не издържа на напрежението. Винокуров също. То и името му едно такова, че трябва да го заместват с биииииб. А пък Расмусен най-малко - той дори не може да лъже. То ясно, че всички взимат и се крият, ама той пък е смешен.

Липсва ми Индурайн обаче... :)
и Чиполини...
за Салводели, то е много ясно! Макар че и Попович кара вдъхновяващо - все едно утрето не съществува!!!
todor todorov

Мнениеот todor todorov » Пет Юли 03, 2009 3:04 pm

crib написа:Ура! Арбитражния съд, разумно преценявайки, че иначе никой няма да гледа равнинните етапи на тура, е разрешил на Том "смрък-дроги-дрог" Буунен да участва в тура. По случай радостната новина, Кристиан Прюдхом го поздравява с тази песен

значи сега е момента да отворим ново залагане и зелената фанелка.
аз съм за Том Бонен.
втори ще е Фрейре.
todor todorov

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Юли 03, 2009 3:07 pm

Верно, баце, че Валверде не е некакъв красив ум, но е симпатично и комуникативно момче, което успява с чар да излъже некои по-добри от него понекога. След тва, разбира се, успява сам да се прецака, но като тъпо копеле нема как дане подкрепим него и Меншов, който е подобен интелект. :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот bokicha » Пет Юли 03, 2009 3:14 pm

todor todorov написа:
crib написа:Ура! Арбитражния съд, разумно преценявайки, че иначе никой няма да гледа равнинните етапи на тура, е разрешил на Том "смрък-дроги-дрог" Буунен да участва в тура. По случай радостната новина, Кристиан Прюдхом го поздравява с тази песен

значи сега е момента да отворим ново залагане и зелената фанелка.
аз съм за Том Бонен.
втори ще е Фрейре.

:magnify:
Аватар
bokicha

Мнениеот todor todorov » Пет Юли 03, 2009 3:16 pm

DstupidBastarD написа:Верно, баце, че Валверде не е некакъв красив ум, но е симпатично и комуникативно момче, което успява с чар да излъже некои по-добри от него понекога. След тва, разбира се, успява сам да се прецака, но като тъпо копеле нема как дане подкрепим него и Меншов, който е подобен интелект. :popcorn:

Верно - Меншов винаги ще ми остане в съзнанието как се размазва на качване. Това преди да се размаже на равно в Рим. Абе добър е, радва ме. Спечелих каса бира защото заложих, че ще падне в последния етап на Джирото...всъщност и Винокуров е в групата интелектуалци като се замисля... :look:
todor todorov

Мнениеот x6x » Пет Юли 03, 2009 3:21 pm

Кокаинец шмърка Томи
Аватар
x6x

Рейтинг: 1577

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Юли 03, 2009 3:24 pm

x6x написа:

Кокаинец шмърка Томи

Затва е спринтьор, хероиновите нарковами са катерачи. :smokin:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот sportacus » Пет Юли 03, 2009 3:44 pm

todor todorov написа:...на 18.07 ще се паркирам в басейна на Сайон, та на 19 да съм близо до Вербие и от там насетне карам сутринта етапа и викам за тях на Пти Сан Бернар, Коломбие, Анси и Монт Вонту.

....това можеше да не го казваш на глас да дразниш :crap:
п.с. предвид факта че по план и ние трябваше да се мандахерцаме някъде из райна по това време ....... :peace:
Аватар
sportacus

Мнениеот todor todorov » Пет Юли 03, 2009 4:14 pm

sportacus написа:
todor todorov написа:...на 18.07 ще се паркирам в басейна на Сайон, та на 19 да съм близо до Вербие и от там насетне карам сутринта етапа и викам за тях на Пти Сан Бернар, Коломбие, Анси и Монт Вонту.

....това можеше да не го казваш на глас да дразниш :crap:
п.с. предвид факта че по план и ние трябваше да се мандахерцаме някъде из райна по това време ....... :peace:

ама ти пък сега... ако Састре и Армстронг се сгънат ще ги гледам по телевизора. Тъкмо ще мога да слушам тандема СС да ми казва кое как е всъщност в колоезденето...
todor todorov

Мнениеот sportacus » Пет Юли 03, 2009 4:26 pm

todor todorov написа:ама ти пък сега... ако Састре и Армстронг се сгънат ще ги гледам по телевизора. Тъкмо ще мога да слушам тандема СС да ми казва кое как е всъщност в колоезденето...

....айде айде .... още не мога да се успокоя че няма да отидем ...... на Ал дю'ез.....
сега Росен се чуди как да "замаже" положението и прави некви маршрути по 5000 денивилация ..... за деня та да мирясам :rofl:
Аватар
sportacus

Мнениеот copland » Съб Юли 04, 2009 2:31 pm

brumbar написа:Кадел винаги е лъхал на нещо... не знам как точно да го кажа :banghead: просто мисля, че като малък може да са го изпуснали и да е паднал на главата си :confused:

Баце бръмбар, не знаеш колко си прав. На 7 години Кадел е преживЕл тежък инцидент по време на езда. Пада от коня и той му стъпва на главата. Баце Кадел даже изпаднал в кома и така. Даже още се виждал белегът, нЕкъде отдЕсно на главата на Евънс. :bigeyes:
I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best.
9 points, 20.000$ and a lot of happiness!... Can I have that cigarette?
Аватар
copland

Рейтинг: 1410

Мнениеот Grash » Съб Юли 04, 2009 2:48 pm

На мен лично Кадел ми е адски противна личност, не мога да го гледам, ако го познавах, щях да го пребия :rofl:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот brumbar » Съб Юли 04, 2009 4:06 pm

Тиа луди ли са от Евроспорта уе-е :(!: Още на 1-та минута и 15-та секунда от живото предаване и пуснаха рекламна пауза :crazy:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот Grash » Съб Юли 04, 2009 4:32 pm

Аз току-що научих че карам "специфично и неподходящо за нашите пътища колело" :bigeyes: Как може така да заблуждават хората, някой ще вземе да им повярва :rofl: Как може награда маунтин байк на игра свързана със шосейно колоездене... То е ясно защо така са решили... просто най-евтиният шосеен Trek е над 1000лв...
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот x6x » Съб Юли 04, 2009 4:37 pm

Grash написа:Аз току-що научих че карам "специфично и неподходящо за нашите пътища колело" :bigeyes: Как може така да заблуждават хората, някой ще вземе да им повярва :rofl: Как може награда маунтин байк на игра свързана със шосейно колоездене... То е ясно защо така са решили... просто най-евтиният шосеен Trek е над 1000лв...

Слушам и не вярвам на очите си !
Спирайте да карате тези шосейки!!! Не са подходящи за нашите пътища :(
Идиоти!
Аватар
x6x

Мнениеот bokicha » Съб Юли 04, 2009 5:31 pm

Ох, аз пък щ се опитам към началото на Септември да доставя още малко LIVESTRONG на цена 1$.. :xx(:
.... :bigeyes:
Аватар
bokicha

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Юли 04, 2009 5:34 pm

Балък, шиткай ги по 2,50, бе! :nuts:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Neo_92 » Съб Юли 04, 2009 5:44 pm

Бацета тия ше напраат игра , когато е даунхил купата , и ше подаряват шосейка :D супер кво ....

А разбрахте ли вече кое е най важното - нема значение на колко си се си падаме по по-младо бацета , тва е положението , Камен довечера го чака бой у дома :D

Grash написа:На мен лично Кадел ми е адски противна личност, не мога да го гледам, ако го познавах, щях да го пребия :rofl:

Баце черпя квото кажеш - бира , уиски ,ракия , квото кажеш баце даже и мезе :agree:
Аватар
Neo_92

Рейтинг: 1530

Мнениеот brumbar » Съб Юли 04, 2009 5:53 pm

Бацета, двама японци участват тази година в Тура :bowdown: Поклон пред качествата на българското кисело мляко - всички знаем колко го обичат в Япония :agree: Само нашите колоездачи не знаят с какво да се зобат - ами да взимат пример от тези 2 момчета :D
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот Grash » Съб Юли 04, 2009 6:02 pm

Neo_92 написа:А разбрахте ли вече кое е най важното - нема значение на колко си се си падаме по по-младо бацета , тва е положението , Камен довечера го чака бой у дома :D

Ееее... малко съчувствие няма ли бе хора... Камен разбира се че ще каже така, то единственото маце, което е по-старо от него е Лили Иванова, затова си пада по по-млади :rofl: (1300 години България, 1400 години Камен Станчев :bowdown: )
Neo_92 написа:Баце черпя квото кажеш - бира , уиски ,ракия , квото кажеш баце даже и мезе :agree:

Ми баце, аз не съм по алхохола много, максимум некоя бира, а може и по едно изостарче :beer:

Оффф... Канчелара много късно са го сложили... не ми се слушат повече глупости... да идва Фабиен, да направи 50 средна и да си ходи :smash:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот brumbar » Съб Юли 04, 2009 6:51 pm

Разбарахте ли момчета как се пести от седалка :dontknow:
Изображение
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот brumbar » Съб Юли 04, 2009 6:52 pm

Баце Ставрев за пореден път ме учудва с техническите си познания.
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот x6x » Съб Юли 04, 2009 7:04 pm

brumbar написа:Баце Ставрев за пореден път ме учудва с техническите си познания.

Следя Тура от 1996 година
Имам наблюдения относно познанията на "СС" откакто се излъчва по Евроспорт.Натрапва се мнението , че тези хора не са отваряли списание или някаква медиа за колоездене от юни-юли '99 !
Аватар
x6x

Мнениеот Grash » Съб Юли 04, 2009 7:08 pm

brumbar написа:Разбарахте ли момчета как се пести от седалка :dontknow:

А разбрахте ли за рогатките и часовникарските велосипеди :rofl: :popcorn:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот psixopat » Съб Юли 04, 2009 7:20 pm

Здравейте имам един въпрос.Кой отбор кара с колела Orbea. :dontknow: Търсих но не намерих отговор.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
:)
Аватар
psixopat

Рейтинг: 1867

Мнениеот Neo_92 » Съб Юли 04, 2009 7:24 pm

Бацета тоа ше си скъса сливиците от пищене бе :bowdown:

Тия май не знаят че Контадор вече е обявен отдавна за лидер на Астана ....
Аватар
Neo_92

Рейтинг: 1530

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене