psixopat написа:Здравейте имам един въпрос.Кой отбор кара с колела Orbea.Търсих но не намерих отговор.
Neo_92 написа:Бацета тоа ше си скъса сливиците от пищене бе
Тия май не знаят че Контадор вече е обявен отдавна за лидер на Астана ....
psixopat написа:Здравейте имам един въпрос.Кой отбор кара с колела Orbea.Търсих но не намерих отговор.
brumbar написа:Контадор яко ще ги къса на баирите тази година![]()
Канчелара днес кара като всепомитащото гюле
Меншов е чист като сълзица - със сигурност няма как да го хване допинг контрола![]()
Това пък обяснява смущаващите допинг проби на Марко Пантани преди години - след Джирото да спечели и Тура ...
DstupidBastarD написа:
Баце, гледай Канчелара и си мисли за мене! У Сливен ше газииииииииииииииииииииим!
mitakaman написа:Очаквайте утре в "Планета Армстронг" изявлението на Ланс, чрез което ще напусне тура след като слушал Голямата Комбина - СС
brumbar написа:Преди години, преди баце Чоко да стане б....р и караше още шосейката, на спускане ме задмина по инерция. Беше 110 кила, беше с изправена стойка на велосипеда, а аз бях сгънат на 2 и махах със 170 пулс да въртя зад него. Бацето ускоряваше до към 75 км/час без дори да върти педалите
DstupidBastarD написа:П.П. Апа на тоа педерас, дето ми турга минуси, ше му го тургнем на майка му у устата. Съвсем приятелски.
DstupidBastarD написа:П.П. Апа на тоа педерас, дето ми турга минуси, ше му го тургнем на майка му у устата. Съвсем приятелски.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта