На Каква Музика Карате?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

На Каква Музика Карате?

Мнениеот kkch » Пон Юли 06, 2009 9:05 pm

Скуката ражда странни идеи...както и да е,интересно ми е да видя докато карате дали слушате музика или се радвате на звука от вятъра и дерайлъора в гората или парка или дъните слушалките и полудявате.
Аз лично съм привърженик на 2рия вариянт,но скоро телефона ми нещо спря да свири на слушалки и мп3 плеъра изгоря и се радвам на природните звуци...интересно ми е вие как сте и какви стилове слушате по време на каране.
Например в телефона си имам 3 плейлиста.1ви-Планина;2ри "street" :evil: и 3ти-разни.Като събирам пясак и кал по гумите надолу си слушам обикновено рок,метъл,траш и такива.В града като цъкам си слушам рап и малко от всичко общо взето (без чалга).

ПС:Ненавиждам чалгата,но не съм против хората,слушащи чалга. :erm:
boooom
Аватар
kkch

Рейтинг: 1180

Re: На Каква Музика Карате?

Мнениеот ACID BURN » Пон Юли 06, 2009 9:20 pm

Принципно рядко карам с музика...
Ммм мен малко ме избива на крайности, когато слушам музика... Или е нещо спокойно, романтично, красиво или някъв пич на няква китара се дере яко.
Когато ми се дава жега и ми се кара здраво- Слушам Drum and Bass,Rock, punk и отскоро СКА :D
Когато карам ХЦ, няма значение темпото слушам - Trance
Но като цяло звуците от гумите, листата, спирачките, дишането ми, вятъра за мен е музика :)
Аватар
ACID BURN

Рейтинг: 1820

Мнениеот Alpina » Пон Юли 06, 2009 9:23 pm

На тази, която създават камъните, пръстта, листата, гумата, вятъра, веригата, спирачките... то си е концерт, винаги различен и никога не омръзващ :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот d0wnhILL_ » Пон Юли 06, 2009 10:35 pm

Alpina написа:На тази, която създават камъните, пръстта, листата, гумата, вятъра, веригата, спирачките... то си е концерт, винаги различен и никога не омръзващ :D

:popcorn:
Аватар
d0wnhILL_

Рейтинг: 1133

Мнениеот Admin » Пон Юли 06, 2009 10:37 pm

Има някъде такава тема. Даже може и повече от една. Поровете се малко. ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Назад към Бла - Бла