Каране в Средна стара планина, за 17май.

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Каране в Средна стара планина, за 17май.

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Сря Апр 29, 2009 8:24 pm

Както вече няколко години, така и тази ще се направи обиколка на т. нар. Мазалати. Сбор в 07.00. на АВТОГАРАТА.От там се товариме на коли, и към Узана. На Партизанска песен се разтоварваме , и спускаме към Ясеново. После равното до село Тъжа, нататък към Кадемлийското пръскало, смесито на хижа Тъжа, седлото под Голям кадемлия. След това разбира се, посока Пеещите скали, и хижа Мазалат. Остава спускането към Партизанска песен. Могат да заповядат всички желаещи, без значение от къде са. За мераклийте от южна България ,около 09.00.- 09.30. Ще сме в село Ясеново. Там може да се съберем, и заедно да завъртим маршрута до Партизанска песен. Нататък се спускат до Ясеново при колите си.Това е от мен, който иска иска , който не иска, на сила не става.
Silvestroff Gabrovo

Рейтинг: 1768

Re: Каране в Средна стара планина, за 17май.

Мнениеот nicky bike » Сря Апр 29, 2009 10:03 pm

Цяла тема за разбиране на двама, трима души.
Както и другата твоя тема.
Правим клуб за да бъдем малко по организирани и обидинени, а не разединени.

:offtopic: СилвесроФФ@: Нищо лично към теб но темата вече е пусната.
То не е само да се правиш на велик органиозатор. Ако ти си решил да направиш обиколката в различна седмица от тази на клуба няма нищо лошо. :dontknow:
Миналата година ти реши да го направиш на обратно понеже БИЛО ПО ДОБРЕ!!!
Виждам ,че пишеш "коли" ТИ с коя кола ще ги качиш? С автобуса в 9.00 за Узана ли или с багажник за три колела на гръб??? :rofl: :rofl: :rofl:
И нещо не на последно място това е нещо което съм писал АЗ ,защото е хубаво да дойдат хора от цялата страна и видят това което ние вече сме виждали, а не е да се правим на велики.

Никой не е по голям от планината (ти за това ходиш в равнината). :offtopic:
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Рейтинг: 2000

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Сря Апр 29, 2009 10:48 pm

Нещо те обива обувката ,или. Нещо да ти дължа, да съм ти обещавал. Не съм поемал ангажимент да се съобразявам с това къде ще ходиш да караш. Също и ти не си поемал към мен. Ще ходя да карам където с когото си искам. По въпроса с каква кола ще се ходи, не смятам че е твоя работа. Ти за голям организатор ли се имаш, та почти винаги замръкваш. Нещо ако ти тежи, ходи се успокой. Аман от комплекси. Форума е за това, да се пише кой какво , къде и кога организира. Връткай си по твойте си пътеки, и не е задължително да се съгласявам с теб , и да карам с теб. Ако нещо искаш да ми кажеш, то форума не е мястото. Ако не ти допада това че съм се записал в клуба, той не е твой все пак.
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот botroid » Чет Апр 30, 2009 8:27 pm

nicky bike написа:Правим клуб за да бъдем малко по организирани и обидинени, а не разединени.

Така като гледам, вместо да ме обЕдинени, сме обидени. Сега, кой на кого и на какво е обиден, ваша си раота, ма що не се разберете на четири очи или на по две ракии? Не виждам нищо нередно и осъдително в това, да се организират мероприятия извън тези на официалния габровски вело клуб. Не смятам, че това ни разединява, всеки е свободен да си кара където иска и както иска. Никой не е длъжен да се съобразява с дейността на вело клуба! Никога няма да стана негов член, не защото изпитвам негативни чувства към него или към някой, а просто защото не виждам смисъл.

nicky bike написа:Цяла тема за разбиране на двама, трима души

При дълги и тежки карания мисля, че е по-добре с двама, трима души, отколкото с 10-15 от цялата страна, както може би ти се иска. Колкото е по-голяма групата, толкова по-бавно е темпото, все ще се намери някой, който не си е преценил силите, бави другите и ги води на нощувка при мецаните.
Аватар
botroid

Рейтинг: 1343

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Пон Май 11, 2009 6:53 pm

Наближава денят на обиколката, и следва да се доуточнява организацията. Който е мераклия нека се обажда за да го имаме в предвид. В процеса на разговорите, се стигна до решението, маршрута да се мине по обрания на описанието ред.Тоест, х. Партизанска песен, Пеещите скали, Седлото, Смесито, с. Тъжа, с. Ясеново, и катерим до х. Партизанска песен.Сбор в 07.00. на автогарата.
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот CECO » Пон Май 11, 2009 7:28 pm

botroid написа:При дълги и тежки карания мисля, че е по-добре с двама, трима души, отколкото с 10-15 от цялата страна, както може би ти се иска. Колкото е по-голяма групата, толкова по-бавно е темпото, все ще се намери някой, който не си е преценил силите, бави другите и ги води на нощувка при мецаните.

С уговорката, че не те познавам(надявам се не за дълго) това, което казваш не е много... градивно. До къде ще стигне развитието на каквото и да е ако се гледат нещата под този ъгъл...
Много се извинявам за :offtopic: ще гледам да го измия с бира!
Аватар
CECO

Рейтинг: 1962

Мнениеот Newone » Пон Май 11, 2009 10:02 pm

CECO написа:
botroid написа:При дълги и тежки карания мисля, че е по-добре с двама, трима души, отколкото с 10-15 от цялата страна, както може би ти се иска. Колкото е по-голяма групата, толкова по-бавно е темпото, все ще се намери някой, който не си е преценил силите, бави другите и ги води на нощувка при мецаните.

С уговорката, че не те познавам(надявам се не за дълго) това, което казваш не е много... градивно. До къде ще стигне развитието на каквото и да е ако се гледат нещата под този ъгъл...
Много се извинявам за :offtopic: ще гледам да го измия с бира!

:agree: :beer:
Life is a short, warm moment!
Аватар
Newone

Мнениеот LandShark » Пон Май 18, 2009 6:02 pm

Гледам, добре сте си изкарали. Жалко че не успях да се включа... :( нищо, следващият път :agree:
За поддръжката на велосипедите си от години се доверявам на Н.Костадинов. И никога не съм бил разочарован.
«Че животът е рай — казва той изведнаж, — за това аз вече отдавна мисля. — И тутакси притури: — Само за това и мисля.»
Аватар
LandShark

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Пон Май 18, 2009 7:50 pm

[quote="Silvestroff Gabrovo"]Ето какво се получи от днешното мероприятие.На сборния пункт се събрахме в уреченото време десет мераклий. По късно към групата се пресъедини и Попа, и две момчета от Търново.В крайна сметка бяхме десет габровци, един от Севлиево,и двамата търновци. Добро каране се получи, а и времето беше с нас.На хижа Мазалат засякохме и двама колеги, не им знам имената. По късно на Смесито пък засякохме Райко от магазин :КОЛЕЛОТО:, ей железен е . Много снимки, и доста пепел от денят. На края карането завърши подобаващо, с чорби разбира се.Всички останаха доволни, а от това по хубаво няма. Ето и снимките:
http://www.album.bg/silvestroff/albums/85150/
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот nikoi » Пон Май 18, 2009 8:00 pm

М... да хубаво си изкарахме!!!
Малка поправка искам да направя, бяхме 14 човека !!! Явно този вариант на обиколката има и своите привърженици !!! :clap: :clap: :clap:
На всички, които искат да направят обиколката ще си позволя да препоръчам, след Росоватец до Смесите да карат само по коловете на зимната маркировка.
А след хижа Русалка да хванат пътеката, която сече пътя на четери места. Така удоволствието от спускането ще е по пълно!
Искам да отбележа, че 14 човека се транспортирахме до хижа Партизанска песен с 6 коли!!! Странно от къде ли се взеха ?! Та носенето на гръб се отложи за... някой друг път! :rofl: :rofl:
Botroid ти отново показа "класата" си! Е трябва още малко да потренираш НОСЕНЕТО и няма да имаш РАВЕН! :peace:
Благодаря на всички за хубавата проява!!! Ето ги и снимките КЛИК :D
Изображение Изображение Изображение
Аватар
nikoi

Рейтинг: 1510

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Съб Май 30, 2009 10:19 pm

И още снимки от Владо ВМЗ-то.http://www.album.bg/silvestroff/albums/87212/
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Вто Юли 07, 2009 7:55 pm

Да въскресим темата, с информацията за поредното минаване по маршрута.Става дума за тази неделя. 12.07.2009. Сбор в 07.00. на автогарата. След около 1 час по късно ще се потегля от Хижа Партизанска песен. Заповядайте.
Silvestroff Gabrovo

Назад към Мероприятия - архив