Играта на тъпото копеле!

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Играта на тъпото копеле!

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Юли 07, 2009 8:11 pm

Времето за отговори е утре до 9,00ч. Тогава ше имаме резултатите, ако пише баце Ланс, значи са ни настигнали, ако аз пиша - не са. Ако пиша след 9,00, сички отговори са верни, ако пиша преди тва, значи бате Стило е в яка форма. :roll2:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот x6x » Вто Юли 07, 2009 8:17 pm

3. Трудно ми е да преценим -не ги знаем тези от Астана
Аватар
x6x

Рейтинг: 1577

Мнениеот did » Вто Юли 07, 2009 8:27 pm

DstupidBastarD написа:.... а в същото време от Вакарел тръгне отбора на Астана, подреден за ТТТ,....

Баце, ако направиш тая хипНотетична ситуация поне малко реална, като докараш отбора на Астана във Вакарел, даже и да са без колелета (Драго ще им даде), аз лично ще ти подаря една гривничка на livestrong, а ако си късметлия, може да получиш и Драг Хакер.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Юли 07, 2009 8:33 pm

did написа:
DstupidBastarD написа:.... а в същото време от Вакарел тръгне отбора на Астана, подреден за ТТТ,....

Баце, ако направиш тая хипНотетична ситуация поне малко реална, като докараш отбора на Астана във Вакарел, даже и да са без колелета (Драго ще им даде), аз лично ще ти подаря една гривничка на livestrong, а ако си късметлия, може да получиш и Драг Хакер.

Баце, ние сме интернет-създания и тука сичко е виртуално. В тоа ред на мисли, мога не само да ти докарам Астана на Вакарел, ами и отбор розево-зелени кучета от Бетелгуис Зеета мога да накарам да пеят акапелно "Аве, Мария" в съпровод на Ян Улрих (кларинет) и Белоки (на клавишните) на финала на горублянското мосче. В чест на Драг Хакер. :praying:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот marsa » Вто Юли 07, 2009 8:33 pm

did написа:Драг Хакер.
Са е модерен Драг Блейд, защото както е известно тва е най- хубавия велосипед.
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот did » Вто Юли 07, 2009 8:38 pm

Ааааа, Блейд не давам. Това е най-хубавия велосипед на света.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот x6x » Вто Юли 07, 2009 8:45 pm

@did - Моето огромно уважение.Мир и просперитет на цялото семейство!
Баце,не си в час да ти кажа, ама никак! Наградата трябва да е Стар Трек Хакер МТБ 10.0 WARP подходящ за нашата галактика, за да накараш ТК да се даде на АСТАНА.Ся проучих, че са Казахтанци нямащи нищо общо с казаците и имат много ядрени оръжия.Не ги щем на Вакарел, та подредени и в ТТТ или КПП.
.
Последна промяна x6x на Вто Юли 07, 2009 8:51 pm, променена общо 1 път
Аватар
x6x

Мнениеот x6x » Вто Юли 07, 2009 8:49 pm

marsa написа:
did написа:Драг Хакер.
Са е модерен Драг Блейд, защото както е известно тва е най- хубавия велосипед.

И ти не си в час! Погледайте, натрупайте опит, слушайте осторожно СС и тогава говорете :)
:rofl: :rofl:
Аватар
x6x

Мнениеот Neo_92 » Вто Юли 07, 2009 10:58 pm

x6x написа:Не ги щем на Вакарел, та подредени и в ТТТ или КПП.
.

накрая може да стане и ПТП :D :dontknow:
Аватар
Neo_92

Рейтинг: 1530

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Юли 08, 2009 7:54 am

Днес баце Стило беше като баце Ланс вчера, ковнахме средна 34,4. Тва означава, че сички, участвали в играта за днес, пичелът по една точка. За спуканата гума ше тегла жребий. Ето, подготвил съм 10 000 000 000 лисчета тука и бай Илия (съседа ми) ше ги разбърка. Айде, сега, изтегли едно лисче! Гумата ше я лепи баце Нео. Баце Нео-спринтьора. Ако тва е некво прадзнаменувание, днес етапа ше го спечели Кавендиш. Честито на баце Нео, на останалите пожелавам повече късмет на следващия жребий! :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Neo_92 » Сря Юли 08, 2009 8:32 am

Леле , сериозно ли бе човек, толкова съм развълнуван , немога да си кажа името даже , мерси баце умен тъп бастард :bowdown: :bowdown: :bowdown:
В Неделя спуках и двете гуми наведнъж, предната успях там на някви магий да я залепя, обаче понеже носех само малки лепенки , от тия дребните точки, неможах да си залепя задната , защото имаше 3 дупки една до друга и не стана и трябваше да се връщам с кола , надявам се твойта да успея да я залепя :D
Леле толкова съм доволен бацета нема такъв кеф просто :bigeyes: :bowdown: :beer:
Аватар
Neo_92

Мнениеот stilo » Сря Юли 08, 2009 10:09 am

Астана Остана-ха далеч назад в пушилката от нашите гуми и още се гърчат на Вакарелския баир :beer: .
Do Vakarel i nazad.zip
Аватар
stilo

Мнениеот Митко Ruse » Сря Юли 08, 2009 3:34 pm

Радвам се, че не играя игричката на Ставрев.Даже съм възмутен от наградата.Да се дава рошав баик се едно на излизане от църквата по велик ден да ти дават ибрик/ако някои не знае кво е ибрик ТК ще му разясни/ за спомен.И второ за гривничките-превърна се в търговска акция на Драго то не бе раклама не бе чудо.Дали не трябва СЕМ да вземе отношение.Смисъла на това е благотворителност.Баща ми е болен от рак и добре че има тези фондации и му дават без пари добри лекарства.Ако чакахме на здравната каса да бе.Българиооооооо.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Юли 08, 2009 5:52 pm

Ето задачата за утре, приятели: Кво ше се получи, ако броят на дните в годината, в които баце Ставрев кара колело се умжожи по научните публикации на даде Станчев (в килограми, общо), към резултата се добави общата височина (в метри) на "противонаклоните" около Варна в радиус от едно средностатистическо каране на баце Ставрев) и се раздели на броя пъти за едно предаване, в което двамата корифея на колоезденето у студиото казват думата "Драг"? Може да давате по 5 отговора, но не повече от един верен. Победителъ ше спичели каране в група с баце Станчев по следния маршрут:

http://www.bikemap.net/route/237128

Заб.: "Баце Станчев" не е нито един от двамата по телевизоро. :nono:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот todor todorov » Сря Юли 08, 2009 7:07 pm

DstupidBastarD написа:Ето задачата за утре, приятели: Кво ше се получи, ако броят на дните в годината, в които баце Ставрев кара колело се умжожи по научните публикации на даде Станчев (в килограми, общо), към резултата се добави общата височина (в метри) на "противонаклоните" около Варна в радиус от едно средностатистическо каране на баце Ставрев) и се раздели на броя пъти за едно предаване, в което двамата корифея на колоезденето у студиото казват думата "Драг"? Може да давате по 5 отговора, но не повече от един верен. Победителъ ше спичели каране в група с баце Станчев по следния маршрут:

май първо трябва да спечеля байка от играта на СС... :dontknow: :bawling:
todor todorov

Рейтинг: 1680

Мнениеот Neo_92 » Сря Юли 08, 2009 8:45 pm

DstupidBastarD написа:Ето задачата за утре, приятели: Кво ше се получи, ако броят на дните в годината, в които баце Ставрев кара колело се умжожи по научните публикации на даде Станчев (в килограми, общо), към резултата се добави общата височина (в метри) на "противонаклоните" около Варна в радиус от едно средностатистическо каране на баце Ставрев) и се раздели на броя пъти за едно предаване, в което двамата корифея на колоезденето у студиото казват думата "Драг"? Може да давате по 5 отговора, но не повече от един верен. Победителъ ше спичели каране в група с баце Станчев по следния маршрут:

Баце свърших даскало , ама все пак така отгоре отгоре ше отговоря, то квото и число да е научните публикации на даде Станчев (в килограми, общо) нема значение щото като го умножиш по 0 става 0 , демек требе да прибавиш общата височина (в метри) на "противонаклоните" около Варна в радиус от едно средностатистическо каране на баце Ставрев) което логично от първото също е 0, демек квото и число да е под дробната черта, ше се получи 0.

Та така мойте 5 отговора са:
1. 0
2. 0
3. 0
4. 0
5. 0
Аватар
Neo_92

Мнениеот crib » Чет Юли 09, 2009 4:31 pm

Мога да ти цитирам точния отговор-, но говорих с Брако Тузов, собственика на Меломания, и той ме увери, че можеш да си го купиш от всеки магазин Меломания. Да, отговора се продава във всеки магазин на Меломания, а ако го няма - могат да го поръчат. Просто идете във Меломания, и попитайте.
Чувал съм оплаквания, че във Меломания продавали отговорите за 2,50, вместо за 1 евро (?), но мога да ви уверя, че тия 20% надценка във Меломания са от транспортни разходи. То би било смешно, Брако Тузов, собственика на Меломания , които произвеждат Брак, които са кръстени на Брако , който е собственик на Меломания , които произвеждат Брак, които са кръстени...

Ъъъъ, така де.... Да... А, да.
Би било смешно, да слага такава надценка, то като вземеш 50 стотинки и ги умножиш по 200 колко се получава... 40 лева. Ето, виждате ли, смешно е да се мисли такова нещо. Ние просто не сме във белия списък на отговорите, затова е така. Не фигурираме в него, щото се отнасяме лошо към отговорите. Всички пари от отговорите отиват за меломаните в съответната държава, мога да ви уверя. Брако Тузов, собственик на Меломания ... ако се чудите как да откриете магазин на Меломания, идете на сайта на Меломания. Пише се както го чувате - Ме-ло-ма-ни-я, Меломания. От там може да си купите Брак Брейкт- един страхотен шосеен велосипед, произведен от Брак и официалния им дистрибутор Меломания. С този велосипед един окуцял маромот и двама частично оплешивели женски скункса спечелиха световни титли, а вие ще шашнете всичките си приятели. Ако живеете в друг град, можете да си го поръчате от друг магазин, който работи със Меломания. Сега ... бързо си намерете нещо за писане, ще ви изредя адресите и телефоните на всички такива във 28-те областни центъра, така че си записвайте. Но все пак - в Меломания ще намерите най-изгодните цени - както на Брак, така и на други колела и компоненти!

Ъъъъ, така.... Да... А, да.
А оня, дето не ми вярва на отговора - ако ще. Аз му казвам обективната истина, пък ако ще - да вярва. Всеки си има право на собствено мнение все пак, така че си вярвайте каквото искате, но помнете, че от мен, тук, в ефира на Драг ТВ, сте чули правилния отговор. От божиите уши в моята уста - дет се вика. Що пита, кат не му харесва отговора...
crib

Мнениеот bokicha » Чет Юли 09, 2009 6:12 pm

:rofl: :rofl: :rofl:
:beer:
Баце, шЪ мЪ умОриш, бре!!!
Аватар
bokicha

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Юли 09, 2009 6:23 pm

Жалко, че правилника не го разрешава, за да дам 2 точки за тоа отговор на баце Криб. Се пак, аз съм писал правилника, така че баце Криб получава в днешната игра 2 (словом: две) точки, баце защовсенамен - 1 точка, останалите по 0. Бате Криб излиза отново начело с 3 точки и един бонус, баце защовсе е точка назаде. Останалите ме мързи да търсим с къф актив са, но така или иначе победителъ ше е един. :magnify:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Neo_92 » Чет Юли 09, 2009 7:05 pm

Баце аз накрая ше зема бело , зелено , оранжево червено прахче , абе допинг така да кажем , докато сте се уляли и баш на мон венту че ви напрайм разлика квато не може и в най смелите сънища да скивате :D :bigeyes: и ше си лепа спукани гуми яко и ше получа цеца на снимка , да не съм нахален .. :D
Аватар
Neo_92

Мнениеот x6x » Чет Юли 09, 2009 7:15 pm

УПС!
Последна промяна x6x на Чет Юли 09, 2009 7:16 pm, променена общо 1 път
Аватар
x6x

Мнениеот x6x » Чет Юли 09, 2009 7:16 pm

@crib
Отдавна не бях плакал така ! :)
@ТК
2 точки са малко,
По точка за всяко вдишване, докато е писал този пост!
Аватар
x6x

Мнениеот za6tovsenamen » Чет Юли 09, 2009 7:26 pm

Сигурно никой не подозира до какво води пиенето на вода и липсата на Изостар. Пийте само Изостар, защото така дори организмът на Камен Станчев получава по 250 SMS-a!
Камен Станчев: Обиколката на Франция е религия. И у нас интересът е огромен, получавам по 250 есемеса на ден, твърди коментаторът на Евроспорт

http://www.7sport.net/archive7ds/2008/07/16/sp_1sport/d5098_8.htm
Явно знаел кфо е ЕсЕмЕс :lol:
Аватар
za6tovsenamen

Рейтинг: 1852

Мнениеот mitakaman » Чет Юли 09, 2009 10:32 pm

И да не забравите ако намерите случайно бидонче хуубаво да го измиете !!!
А пък пича, който бил кремиран в катедралата сигурно му се обръща праха като чуе барЦелона, което на мен ми звучи още и като баце :D
Аватар
mitakaman

Рейтинг: 1977

Мнениеот x6x » Чет Юли 09, 2009 10:38 pm

mitakaman написа:.. барЦелона...

Още на времето, баце Стоичков каза, че така му се вика в Каталуниа!
Оттогава, всеки себеуважаващ се БГ коментатор му вика така на градО!

mitakaman написа:И да не забравите ако намерите случайно бидонче хуубаво да го измиете !!!
...

Забрави нещо да цитираш - "щото не знаете какво може да хванете .. ХА-хахха" (тва по памет, ама смисълта я фанахте )
Аватар
x6x

Мнениеот Neo_92 » Пет Юли 10, 2009 12:12 am

Камен Станчев цял живот е учил хората на колоездене - първо като треньор, а сега като коментатор по Евроспорт. Благодарение на него зрителите нямат търпение да включат телевизора за поредния етап от Джирото или от Тур дьо Франс.

Колоезденето е един от най-функционалните спортове, а тези етапи от по 150-200 км на ден, понякога при крайно нeблагоприятни атмосферни условия - дъжд, буря, заснежени върхове, не са за подценяване.

тука нема, не , неам коментар ... :eek3:
Аватар
Neo_92

Мнениеот did » Пет Юли 10, 2009 12:24 am

Neo_92 написа:не , неам коментар ... :eek3:

Аз пък имам!

Ланс и Контадор трябва да влизат в тоалетна за "Men". Жена му на Ланс трябва да влиза само при надпис "Women", а Камен Станчев посещава само тоалетна "Experts only", където тоалетната чиния е широка, точно колкото e вътрешния диаметър на седалковата тръба на велосипед "Драг" от 5000 лева.

E, то е нормално в тоалетната за експерти да се поолива понякога, ама толкова често да си опикава якичката на ризата... Може пък при "Women" да се справи по-добре.

Сериозно, заради тези коментатори, ако поне малко човек разбира какви ги плещят, завинаги ще се откаже да си купи всякви драгове и трекове. Тия СС са способни да съсипят и най-евтино замислената рекламна кампания.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот x6x » Пет Юли 10, 2009 2:54 am

@did
Не може да се отрече, че са успели треньор и състезател.Май '98, май тогава се събраха.
Но! Това само това засилва глупостите казани от тях! Ще го потретя - не са отваряли колоездачна медия от юни/юли '99
Пускам си онлайн Кудряков с френския евроспорт- върви без лаг :agree:
След това пускам Кели/Хофман - поне вицове за ирландци и евреи вървят
Но си гледам на ТВ - СС
Както каза Brumbar преди това, те са си част от Тура в последните години и са неизменна част от купона :)
Не искам да ми липсват, така да се изразя.
Аватар
x6x

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Юли 10, 2009 6:47 am

Корекция, бацета, вчера точка пичели баце Нео, а не баце защоит.н. Във връзка с днешния планински етап, ше задам общообразователен въпрос, отговорът на който може да намерите съвсем лесно в интернета - кое е най-високото место в светъ, през което преминава хасфалтово щосе? Отговорите давайте в метри надморска височина, континет, държава, изходна точка, както и приходна точка, също така е хубаво да има денивелацията от изходна точка, както и дължина на изкачването. Срокът за даване на отговорите е докато баце Ланс облече жълтата фланелка у Тура. Може да давате повече от един отговор. :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот x6x » Пет Юли 10, 2009 7:22 am

Аватар
x6x

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене