Делта или Аполон?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Делта или Аполон?

Мнениеот avalon4o » Сря Юли 08, 2009 2:44 pm

Днес посетих един магазин за велосипеди.Интересното е че предлагат 3 модела Аполон!
С различни монтажи и на различни цени.Два от Аполоните бяха с различни вилки, различни скорости и различни главини, а бяха на еднаква цена!
Кажете нещо и за Делта- на 399лв е модела, колкото и Аполон.И ако може да споделите за разликите между RST t5 i RST t6.
Благодаря.
avalon4o

Рейтинг: 1200

Re: Делта или Аполон?

Мнениеот _SoRa_ » Сря Юли 08, 2009 9:24 pm

А ние от къде да знаем какви точно са тези три различни окомплектовки :dontknow:
_SoRa_

Рейтинг: 1998

Мнениеот Bolverk » Сря Юли 08, 2009 9:59 pm

Виж не сме толкова неотзивчиви просто сме неинформирани.

Следващият път когато минваш през магазина просто помоли хората там да ти дадат спецификации на велосипедите. Примерно в интернет не мога да видя Делта с такава цена. И макар да знам че има 3 варианта на Аполон-а ( не го чувам за пръв път ) , но въпреки това не са ми извесни компонентите на тези варианти. Накаратко помогни си ти ще ти помогнем и ние.

Сега ще ти кажа какво знам все пак на общ план. Както и да погледнем на нещата Делтата е по-добра рамка от Аполона. Обаче старите делти станаха настоящи аполони и трябва да погледнеш освен боята дали има някаква разлика понеже ако е стар модел може това да е уловката. Другото погледни размерите на рамките. Обърни особенно внимание на това понеже имам информация, че размерите са различни от обявените официално в интернет.

Това мога да ти помогна.
Времето убива !
Надеждата умира последна - заедно с теб !
Аватар
Bolverk

Рейтинг: 2000

Мнениеот avalon4o » Чет Юли 09, 2009 8:18 am

Купих Legend и Aurore.Или Спринт слагат каквото им падне по велосипедите или в магазина си ги нагласят.И ако нямаш информация и просто искаш да си купиш велосипед, ще ти бутнат Аполон с шимано сис и вилка зуум за 399лв!Ако спринт искат да са марка, трябва да си спазват спецификациите на велосипедите.Каквото е дадено в сайта като модел, такова да е и в магазина.Иначе си е една голяма заблуда!
avalon4o

Рейтинг: 1200

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти