Лифта на Сопот отново няма да работи....
  Лифта на Сопот отново няма да работи....

Zozka написа::xx(: Лифта на Сопот отново няма да работи....
Релокация към Безбог. Кой е за ?

Holz написа:Да...лифта ще е аут до понеделник-вторник.Ако за тези дни има навитаци,да пишат тук или на ЛС,за да се разберем - ние от Бургас нямаме почивен ден(работен)

Но ако работи в понеделник защото за нямаме превоз
 Но ако работи в понеделник защото за нямаме превоз 

. Аз лично ще ходя през седмицата към Сопот по работа, така или иначе ще проверя
 . Аз лично ще ходя през седмицата към Сопот по работа, така или иначе ще проверя  . От сега предупреждавам в предвид пороите които се изсипаха по трасето ще има изненади тук там свлачища особено в най-долната секция със стръмните наклони (има мрежи) и преди корените на финалната стена преди двойния скок. Хубаво е някой да почисти трасето  преди каране, но нищо чудно да го направя и аз.
 . От сега предупреждавам в предвид пороите които се изсипаха по трасето ще има изненади тук там свлачища особено в най-долната секция със стръмните наклони (има мрежи) и преди корените на финалната стена преди двойния скок. Хубаво е някой да почисти трасето  преди каране, но нищо чудно да го направя и аз.   
 Що не идва Сам Хилл в Сопот, щото го е СТРАХхх ; о4 team shambala-bike-park - slow bikes fast riders
 Що не идва Сам Хилл в Сопот, щото го е СТРАХхх ; о4 team shambala-bike-park - slow bikes fast riders

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта