Играта на тъпото копеле!

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Играта на тъпото копеле!

Мнениеот todor todorov » Пет Юли 10, 2009 8:41 am

Neo_92 написа:Камен Станчев цял живот е учил хората на колоездене - първо като треньор, а сега като коментатор по Евроспорт. Благодарение на него зрителите нямат търпение да включат телевизора за поредния етап от Джирото или от Тур дьо Франс.

Колоезденето е един от най-функционалните спортове, а тези етапи от по 150-200 км на ден, понякога при крайно нeблагоприятни атмосферни условия - дъжд, буря, заснежени върхове, не са за подценяване.

тука нема, не , неам коментар ... :eek3:

Защо само това?! Аз обещавам цялата статия да я разпечатам и да си я налепя вместо тапети. Та току виж прихвана от мъдростта на Титана На Българското Колоездене!!!
А и идея за бизнес ми се върти - ще намеря вестника, ще поръчам допълнителен тираж, ще взема автографи и ще ви го продавам. И на децата ви, и на децата на вашите деца. Ище стана богат. И ще си купя Драг блейдове!!!
:^:
todor todorov

Рейтинг: 1680

Мнениеот brumbar » Пет Юли 10, 2009 9:08 am

Бацета, искам да ви предупредя за голямата опасност която дебне всички, слушащи коментарите на СС по Евроспорта. При мен се получи един вид пристарастяване. Неусетно как, но не мога да се откажа от тях и да не ги слушам. Като слушам руския коментар не изтрайвам повече от 30 минути и веднага превключвам на родния коментар - не искам да изтърва нито една тяхна думичка. Ефекта е подобен на този, който изпитам при четенето на уникалния "Параграф 22" - зная, че е пълна щуротия и глупост, но продължавам да го чета, само и само да разбера каква небивалица ще се случи по-натам.
Затова призовавам всички, които все още не са станали зависими - за бога братя, бягайте далеч от евроспорта, зарежете го това колоездене, в противен случай не отговарям за последствията.
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Рейтинг: 2000

Мнениеот todor todorov » Пет Юли 10, 2009 10:29 am

brumbar написа:Бацета, искам да ви предупредя за голямата опасност която дебне всички, слушащи коментарите на СС по Евроспорта. При мен се получи един вид пристарастяване. Неусетно как, но не мога да се откажа от тях и да не ги слушам. Като слушам руския коментар не изтрайвам повече от 30 минути и веднага превключвам на родния коментар - не искам да изтърва нито една тяхна думичка. Ефекта е подобен на този, който изпитам при четенето на уникалния "Параграф 22" - зная, че е пълна щуротия и глупост, но продължавам да го чета, само и само да разбера каква небивалица ще се случи по-натам.
Затова призовавам всички, които все още не са станали зависими - за бога братя, бягайте далеч от евроспорта, зарежете го това колоездене, в противен случай не отговарям за последствията.

Баце Бръмбар е прав (както винаги :bowdown: ). Аз не слушам СС защото имам достъп до английския вариант. Но дочувам отзиви за СС от приятели, както и от форума тук. И имам вече доказан случай за пристрастяване - приятел, когото няколко пъти каня да гледаме, предлагам бири, мезе и т.н. Отговора му е: "Ти слушаш на английски - абсурд е да дойда!!! Че то колоезденето е интересно заради СС, няма и една спокойна минута с тях"
Даже имам предложение - да ги засипваме с въпроси по имейл, на които те могат да се развихрят истински! И да изкажа едно опасение - видях, че има хора, които са склонни да се оплачат на Евроспорт от СС. Това е голяма опасност!!! Аз предлагам да основем клуб, инициативен комитет и след това народно движение в защита на тандема СС!!! Да живей!!!!! И предлагам за почетен преЦедател Баце ДъСтюпидБастарД. Наздраве!!!
todor todorov

Рейтинг: 1680

Мнениеот Neo_92 » Пет Юли 10, 2009 12:49 pm

todor todorov написа:
brumbar написа:Бацета, искам да ви предупредя за голямата опасност която дебне всички, слушащи коментарите на СС по Евроспорта. При мен се получи един вид пристарастяване. Неусетно как, но не мога да се откажа от тях и да не ги слушам. Като слушам руския коментар не изтрайвам повече от 30 минути и веднага превключвам на родния коментар - не искам да изтърва нито една тяхна думичка. Ефекта е подобен на този, който изпитам при четенето на уникалния "Параграф 22" - зная, че е пълна щуротия и глупост, но продължавам да го чета, само и само да разбера каква небивалица ще се случи по-натам.

Баце Бръмбар е прав (както винаги :bowdown: ). Аз не слушам СС защото имам достъп до английския вариант. Но дочувам отзиви за СС от приятели, както и от форума тук. И имам вече доказан случай за пристрастяване - приятел, когото няколко пъти каня да гледаме, предлагам бири, мезе и т.н. Отговора му е: "Ти слушаш на английски - абсурд е да дойда!!! Че то колоезденето е интересно заради СС, няма и една спокойна минута с тях"
Даже имам предложение - да ги засипваме с въпроси по имейл, на които те могат да се развихрят истински! И да изкажа едно опасение - видях, че има хора, които са склонни да се оплачат на Евроспорт от СС. Това е голяма опасност!!! Аз предлагам да основем клуб, инициативен комитет и след това народно движение в защита на тандема СС!!! Да живей!!!!! И предлагам за почетен преЦедател Баце ДъСтюпидБастарД. Наздраве!!!

Баце подкрепям ти идеята с 2 ръце ,2 крака , абе сичко дето имам , и туко що ми дойде една идея за нова тема в която да обсъждаме въпроси които да пуснем на имейл( не на есемес щото получават по 250 есемеса на ден :bigeyes: :evil: ) просто ми е много кеф да слушам техните коментари ми незнам кво, аз не съм пристрастен , аз съм зависим , жувота ми нема да е същия , ако не ги чуя 2 дни ши колабирам и ше се самоубеся и ша изчезна безкрайно, после от тъмното ши са поява и ше ритна два шамара в гръдния кошер на хората виновни за моята трагедия , ъъъ стига толко че се вкарах у фюлму :eek3:
Аватар
Neo_92

Рейтинг: 1530

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Юли 10, 2009 1:53 pm

Блиц въпрос, със срок за отговор днес до 16,00ч.:
Как ше завърши Састре - дедо Ланс до края на Тура? Става дума, кой от двамата ше финишира преди другия в следващите 15етапа? Аз залагам на 10:5 за Састре. :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот za6tovsenamen » Пет Юли 10, 2009 1:54 pm

15:3 :dontknow:
Аватар
za6tovsenamen

Рейтинг: 1852

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Юли 10, 2009 1:56 pm

za6tovsenamen написа:15:3 :dontknow:

Баце, с днешния етап, до края остават 15, т.е. сборът от двете числа требва да е = 15. 15+3=/=15 :deal:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Neo_92 » Пет Юли 10, 2009 1:56 pm

баце етапите са 15 :D демек 15+3=18 нема как да стане :eek3: 18>15

аз залагам 8:7 в полза на хамериканецО
Аватар
Neo_92

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Юли 10, 2009 1:58 pm

Neo_92 написа:

Баце, за тебе имам друуг въпрос - резултата от Кавендиш и Фрейре. Аз залагам, че Кавендиш нема да стигне до финала. :smash:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот za6tovsenamen » Пет Юли 10, 2009 2:02 pm

Вие не чухте ли,когато СС казаха,че ще има още 3 пролога след края. :deal: :lol:
:offtopic: Някой май ми резна кабелаа на ТВ-то :V: :V: :xx(:
Аватар
za6tovsenamen

Рейтинг: 1852

Мнениеот Neo_92 » Пет Юли 10, 2009 2:02 pm

DstupidBastarD написа:
Neo_92 написа:

Баце, за тебе имам друуг въпрос - резултата от Кавендиш и Фрейре. Аз залагам, че Кавендиш нема да стигне до финала. :smash:

Не , напротив аз още в началото казах че Марк си тръгва от тоя тур в зелено и тва е , а точен резултат не мога да кажа, според мен и двамата ше са в челната тройка, естествено Кавендиш на 1во място , а Фрейре на 2 или 3 :smokin:
Аватар
Neo_92

Мнениеот Neo_92 » Пет Юли 10, 2009 2:08 pm

za6tovsenamen написа: :offtopic: Някой май ми резна кабелаа на ТВ-то :V: :V: :xx(:

ти си най нещастния човек на света, не че ше изпуснеш етапа , ама СС... :xx(:
Аватар
Neo_92

Мнениеот Neo_92 » Съб Юли 11, 2009 2:47 pm

Neo_92 написа:
DstupidBastarD написа:
Neo_92 написа:

Не , напротив аз още в началото казах че Марк си тръгва от тоя тур в зелено и тва е , а точен резултат не мога да кажа, според мен и двамата ше са в челната тройка, естествено Кавендиш на 1во място , а Фрейре на 2 или 3 :smokin:

Така ли ми се чу или Фрейре е прекратил участието си в Ку.., ааа такова Тура
Аватар
Neo_92

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Юли 11, 2009 3:10 pm

Абе, за днес зададох ли некъф въпрос? Ако не съм, питам начи има ли акули около Хавай? Отговорите подавайте до 19ч. и нека бъдат едносрични! :dontknow:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Юли 11, 2009 5:11 pm

За да има отговор, а и за да намалим разликата от водачите, давам мнението на един и единствения капацитет по тоа въпрос, самия баце Ставрев от евроспорта. Нема акули около Хавай. Тва е. Точка за мене. :clap:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот x6x » Съб Юли 11, 2009 8:24 pm

hint: hawaii+sharks
Ама, ти си писал правилата, така че нема да спорим.Нека понатрупам опит.
Аватар
x6x

Рейтинг: 1577

Мнениеот x6x » Съб Юли 11, 2009 9:15 pm

Баце, не искам да те си бъркам, но резонно въпросът за утрешния ден требе да е следния:
Колко е сбора на : Броя обиколки на новият колодрум в Пловдив, целувки с Драго Кузов, съвети, коментари и снимки със СС,бидони с вода които охлаждат костната структура на главата(в Б/С бидони в секунда) и последвало връщане на самоход до Париж(в км), който е трябвало да направи баце Флойд Ландис, след фамозното си изкачване на Алп Дюеза, за да не даде положителна допинг проба?
Аватар
x6x

Рейтинг: 1577

Мнениеот sash03 » Съб Юли 11, 2009 9:26 pm

Предлагам въпрос за някой от по-трудните етапи от тура: на какъв велосипед бихте оприличили всеки един от тандема СС, с подробно описание на велосипеда на който приличат. Извинявам се, че не участвам в играта на ТК, сложнички ми идват въпросите. Ако се приеме въпроса ще дам обезателно и моето описание.
sash03

Рейтинг: 1295

Мнениеот Neo_92 » Съб Юли 11, 2009 9:48 pm

sash03 написа:Предлагам въпрос за някой от по-трудните етапи от тура: на какъв велосипед бихте оприличили всеки един от тандема СС, с подробно описание на велосипеда на който приличат. Извинявам се, че не участвам в играта на ТК, сложнички ми идват въпросите. Ако се приеме въпроса ще дам обезателно и моето описание.

Драг.... Блейд кръстоска с Трек маутЪн байк. :bigeyes: :crazy:
Аватар
Neo_92

Мнениеот Grash » Съб Юли 11, 2009 10:14 pm

Neo_92 написа:
sash03 написа:Предлагам въпрос за някой от по-трудните етапи от тура: на какъв велосипед бихте оприличили всеки един от тандема СС, с подробно описание на велосипеда на който приличат. Извинявам се, че не участвам в играта на ТК, сложнички ми идват въпросите. Ако се приеме въпроса ще дам обезателно и моето описание.

Драг.... Блейд кръстоска с Трек маутЪн байк. :bigeyes: :crazy:

По-скоро Старт-Шосе(Станчев) и Cross фул съспеншън със предна и задна дискови спирачки за 200 лв(Ставрев) :D
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот notty » Нед Юли 12, 2009 1:37 am

Ся ТК за акулите имам една забелжка... Според Станчев там няма акули Обаче те били разпръсквали някакви прахове за да не идват на близо!!! Така, че получаваш половин точка ;)
...
Аватар
notty

Рейтинг: 1270

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Юли 12, 2009 9:02 am

x6x написа:hint: hawaii+sharks
Ама, ти си писал правилата, така че нема да спорим.Нека понатрупам опит.

Баце, с мене можеш да спориш, с правилата - също, но с баце Ставрев - никога!!! :nono:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Юли 12, 2009 10:20 am

Въпросът за днешната игра, приятели, е тотаджийски: За колко време групата на фаворитите (там дето е Контадор) ше качи Турмале (Col du Tourmalet 17.1 km, avg. 7.4 %, Hors Catégorie)? Отговорите да се дават с точност до секунди, като може да участвате с по 5 опита днес до 15,30ч. :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот brumbar » Нед Юли 12, 2009 1:09 pm

Ако Кадел днеска атакува, прогнозирам, че ще качат за 53 минути и 16 секунди
Ако ще се возят, може да качат за 57 минути и 42 секунди.
Аз ако бях там, поне за толкова щях да го кача :D
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Юли 12, 2009 1:13 pm

Аз давам 52:30, но ми се струва, че днеска не Кадел, а Састре ше атакува. Тва е неговата височина. :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Юли 12, 2009 1:31 pm

brumbar написа:Ако Кадел днеска атакува, прогнозирам, че ще качат за 53 минути и 16 секунди
Ако ще се возят, може да качат за 57 минути и 42 секунди.
Аз ако бях там, поне за толкова щях да го кача :D

Баце, а за колко ше го качиш, ако Даниел Петров кара пред тебе със средна 38, да ти цепи въздуха, 20-30 минути? :dontknow:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот brumbar » Нед Юли 12, 2009 1:54 pm

Баце, тъй не бива. Все пак Дани си е по-добър от мене, затова, че съм склонен да се жертвам и да му водя половината от изкачването и после големия батко да тръгне както си знае. Сигурен съм, че ако го бяха поканили на Тура, щеше да ги сгъне на тоя баир - "заклевам се" :^:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Юли 12, 2009 2:29 pm

Пуснах засичането 4-5 секунди по-късно, щото теа суеци даваха картина от хеликоптера в същото време. Като гледам картинката, тва нема как да го качим по-бърже от час и 10-15 мин. Средно 7,4%, тва просто нема как да го карам с повече от 15-16 средна. :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Neo_92 » Нед Юли 12, 2009 2:50 pm

DstupidBastarD написа:Пуснах засичането 4-5 секунди по-късно, щото теа суеци даваха картина от хеликоптера в същото време. Като гледам картинката, тва нема как да го качим по-бърже от час и 10-15 мин. Средно 7,4%, тва просто нема как да го карам с повече от 15-16 средна. :bigeyes:

днеска карах баир 800 м , изкачване 87 м , иначе казано СРЕДЕН процент на наклона 13,8%, на некои места предната гума се отлепва от земята ако не си станал :bigeyes: :bigeyes: :bigeyes:
Аватар
Neo_92

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Юли 12, 2009 3:25 pm

Баце, ако баира е бил дълъг 800 метра, а денивелацията - 87, начи средния процент е 10,9%. Ако средния процент ти е бил 13,8% и денивелацията ти е била 800, начи дължината му е била около 5,8км. Ако денивелацията е била 87 метра, то общата дължина е била 630 метра. Както и да е, днешната игра пичели баце Бръмбър с презумпцията, че Кадел е атакувал, разликата с реалното време /53:53/ е 37сек. Браво!!! :clap:
Аватар
DstupidBastarD

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене