Тема за коментари на Тура

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Тема за коментари на Тура

Мнениеот asparux » Пет Юли 10, 2009 10:33 pm

ве4ерта в 11 4еса е повторението и дават най- интересното от етапа за тези които не са могли да го гледат. :D
Аватар
asparux

Рейтинг: 1202

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Юли 11, 2009 11:32 am

Приятели, наблюдавайки от известно време големитеобиколки, ми се струва, че са прекалено дълги. Мисла си, че от спортна гледна точка нема файда дасе разтеглят в три седмици, с два почивни дни. Предлагам да почват с пролог в петък, първата седмица да има неколко равни етапа, от които два часовника и втората седмица да ги скършат у планиниите. Никви почивни дни, две седмици каране и тва си е. Неема кво да карат "тактически" и да "пазат сили за третата седмица", а ние да зяпаме гледки от пейзажа и да се чудим 2 или 3 секунзи разлика ше направи Контадор на Кадел в последните 24 метра от изкачването. Разлика може да се направи дори и у равен етап, а целия пелотон може да стигне заедно на финала, ако ще да е на Еверест, стига желание да има. Тва е,казах! :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот Neo_92 » Съб Юли 11, 2009 11:53 am

DstupidBastarD написа:Приятели, наблюдавайки от известно време големитеобиколки, ми се струва, че са прекалено дълги. Мисла си, че от спортна гледна точка нема файда дасе разтеглят в три седмици, с два почивни дни. Предлагам да почват с пролог в петък, първата седмица да има неколко равни етапа, от които два часовника и втората седмица да ги скършат у планиниите. Никви почивни дни, две седмици каране и тва си е. Неема кво да карат "тактически" и да "пазат сили за третата седмица", а ние да зяпаме гледки от пейзажа и да се чудим 2 или 3 секунзи разлика ше направи Контадор на Кадел в последните 24 метра от изкачването. Разлика може да се направи дори и у равен етап, а целия пелотон може да стигне заедно на финала, ако ще да е на Еверест, стига желание да има. Тва е,казах! :bigeyes:

ъ?

п.с. А бе да верно има начин да се направи по вълнуваща обиколката, и аз съм си го мислил друг път :dontknow: :bigeyes:

Баце бастард , дай да напрайм тука един преврат на обиколките и да им измислим нешо по интересно да им покажим как се праат тия работи :D :bigeyes: :crazy:
Аватар
Neo_92

Рейтинг: 1530

Мнениеот Митко Ruse » Съб Юли 11, 2009 11:59 am

Размишляваики на въпроса бих отговорил така.Тези обиколки са така дълги защото:По традиция организаторите се опитват да обхванат повече населени места през който да мине обиколката.Чел съм че кмет на което и да е село докара ли обиколката преизбирането му за следващият мандат е сигурно.Това са онези страни а не София дето още ме е яд колко бучаха като провеждаха първенството за юноши.Добре че имаше един зрител и то нашия Росен-ТК.За да мине през населеното място се плаща а за град на тръгване или финал още повече.Верно сега по време на високите технологии ни е малко скучно но когато не е имало телевизия хората са искали да видят своите звезди.И то на пътя минаваики до тяхната къща.Също както се целуват с девоиките на финала/ах онази девица дето Бръмбара и бе качил снимката/.Сигурно от спортна точка е прекалено дълго но и дето се навират в тях сто мотора с камери и още толкова коли и то не е здавословно заради газовете ама нали всичко това се прави заради нас феновете на шосейнето колоездене.Ако не ги снимат няма да има пари и няма да са профита.
Митко Ruse

Рейтинг: 2000

Мнениеот asparux » Съб Юли 11, 2009 12:03 pm

аз мисля че системата е добра за разпределение на дните,защото тази система е от доста години на зад и не се използва само в Tour de france но и в другите две обиколки.Пак и няма да е толкова интересно парво само равно и после само баири.
Аватар
asparux

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Юли 11, 2009 2:13 pm

Мислим си, пичове, че Кадел изглежда намалоумен, щото май е единствения, който представлява "романтичната" страна на колоезденето. Верно, че не е по негово желание, ма и вчера, и днес е единствения, който прави опити да наруши статуквото. :crazy:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Neo_92 » Съб Юли 11, 2009 2:38 pm

DstupidBastarD написа:Мислим си, пичове, че Кадел изглежда намалоумен, щото май е единствения, който представлява "романтичната" страна на колоезденето. Верно, че не е по негово желание, ма и вчера, и днес е единствения, който прави опити да наруши статуквото. :crazy:

Тоа ако го видим на живо , света ше му се стори тесен баце.... Няма начин друг човек толкова да дразни моята така да се изразя,спокойна натура спрямо колоездачите. Ако мога изобщо на тоя да му кажа човек ... :banghead: :xx(:
Аватар
Neo_92

Мнениеот Neo_92 » Съб Юли 11, 2009 2:44 pm

Абе днеска що говори само тоа със 100 години по младия, най добрия треньор по шосе , писта и т.н. за последните 3500 години не се обажда много много , от дъжд на вятър само се хили като печена тиква и нищо друго .... Обади се там по едно време и изръси неква мега хипер олигофрения дето се смях 5 мин и тва беше ... :bawling:
Аватар
Neo_92

Мнениеот sash03 » Съб Юли 11, 2009 3:40 pm

Значи едно въпросче имам, по обясними причини не го задавам на тандема СС, а се обръщам към Вас - жълтия автомобил на Mavic кого обслужва, защото освен капли гледам, че има натоварени и велосипеди, колелета да кажа?
sash03

Рейтинг: 1295

Мнениеот asparux » Съб Юли 11, 2009 4:37 pm

маиче е сервизната кола. :dontknow:
Аватар
asparux

Мнениеот triple G » Съб Юли 11, 2009 6:19 pm

asparux написа:маиче е сервизната кола. :dontknow:

Точно така. Колата на мавик е един вид неутрална сервизна кола. Например ако някой от челОто на колоната спука гума и сервизната талига е назад, колата на мавик ще смени гумата на този състезател.

ПП Моля ви се, задавайте повече въпроси на СС, така гарантирано ще има повече изцепки :praying:
triple G

Рейтинг: 1235

Мнениеот sash03 » Съб Юли 11, 2009 6:31 pm

ПП Моля ви се, задавайте повече въпроси на СС, така гарантирано ще има повече изцепки

Бих си задал въпроса на тандема СС, ма ми е по-приятно да получа смислен отговор, отколкото някоя изцепка. А колата ми направи впечатление, доколкото знам няма отбор на Мавик, а колата е точно като сервизен автомобил.
Благодаря за отговора.
sash03

Рейтинг: 1295

Мнениеот todor todorov » Съб Юли 11, 2009 9:36 pm

DstupidBastarD написа:Мислим си, пичове, че Кадел изглежда намалоумен, щото май е единствения, който представлява "романтичната" страна на колоезденето. Верно, че не е по негово желание, ма и вчера, и днес е единствения, който прави опити да наруши статуквото. :crazy:

Даааа, тоя човек окончателно се утвърди като истерик в моите очи. Той наистина няма шанс да спечели състезание, в което поне един от останалите колоездачи има коефициент на интелигентност над нулата. С други думи - Кадел е колоездач, който би си избрал за треньор С (от дуото СС), а другото С може да му е говорител. Ще оформят страхотно трио...

Какво направи Каделчо в тоя тур:
Етап 3 - когато Колумбия-НТС разкъсаха групата - той излезе начело на изоставащите. Голем мъж!
Етап 4 - отборен часовник - на финала разкъса отбора си и така загуби още секунди. Ама се виде, че е най-добрия от Силенс-Лото. Мноооого голем мъж!!
Етап 8 - атакува на практика от старта, така че да могат да го преследват цели пет пълни отбора, които защитават място в генералното класиране - Астана, Саксо банк, Сервело, Колумбия-НТС, Гармин-Слипстрийм. Най-вероятно с идеята да ги умори :eyebrow: И така да прецака и хората в откъсналата се група. Най-големия мъж!!!

Според мен е най-добре да си вземе кученцата и да ги разхожда и да им прави прически...
todor todorov

Рейтинг: 1680

Мнениеот Neo_92 » Съб Юли 11, 2009 9:51 pm

Според мен е най-добре да си вземе кученцата и да ги разхожда и да им прави прически...

Той може и други работи да прави с тях :evil:
Аватар
Neo_92

Мнениеот Митко Ruse » Нед Юли 12, 2009 8:52 am

Препоръчвам да поглеждате блога на Олег Тинков-вади неща от кухнята на обиколката и дава прогнози, който по някога се оправдават-http://tinkov.blogs.eurosport.ru/
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Юли 12, 2009 9:00 am

todor todorov написа:

Даааа, тоя човек окончателно се утвърди като истерик в моите очи. Той наистина няма шанс да спечели състезание, в което поне един от останалите колоездачи има коефициент на интелигентност над нулата. С други думи - Кадел е колоездач, който би си избрал за треньор С (от дуото СС), а другото С може да му е говорител. Ще оформят страхотно трио...

Етап 3 - когато Колумбия-НТС разкъсаха групата - той излезе начело на изоставащите. Голем мъж!
Етап 4 - отборен часовник - на финала разкъса отбора си и така загуби още секунди. Ама се виде, че е най-добрия от Силенс-Лото. Мноооого голем мъж!!
Етап 8 - атакува на практика от старта, така че да могат да го преследват цели пет пълни отбора, които защитават място в генералното класиране - Астана, Саксо банк, Сервело, Колумбия-НТС, Гармин-Слипстрийм. Най-вероятно с идеята да ги умори :eyebrow: И така да прецака и хората в откъсналата се група. Най-големия мъж!!!

Начи, баце, Кадел може да е секакъв, не отричам че приликата с Форест Гъмп се набива ва очи доста натрапчиво, но също така е и един от най-добрите състезатели. Като форма, го слагам веднага след Контадор, но с тоа слаб отбор просто нема никакъв шанс да бие, а като гледам, май със зор ше влезне и в шестицата. Именно и с таа цел си позволи да разкъса собствения си отбор в ТТТ-то, за да покаже на работодателите си, че са пратили да му "помагат" хора, които даже не могат да карат у въздушната му струя. Загуби 2-3 секунди от тва. Вчера сам си направи атаката, а неква група се залепи зад него и той ги води десетина км, со края на височината. Некакси, не видех да му се сърдат тогава, но на спускането зе да им пречи на откъсването. Ако искаш, да земем за ориентир баце Ланс и да мерим у индивидуалните етапи кой от двамата ше е по-напред в крайното класиране. Просто за упражнение, да извадим от крайните времена разликата от ТТТ-то и да видим кво ше се получи. :dontknow:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот todor todorov » Нед Юли 12, 2009 9:22 am

DstupidBastarD написа:
todor todorov написа:

Начи, баце, Кадел може да е секакъв, не отричам че приликата с Форест Гъмп се набива ва очи доста натрапчиво, но също така е и един от най-добрите състезатели. Като форма, го слагам веднага след Контадор, но с тоа слаб отбор просто нема никакъв шанс да бие, а като гледам, май със зор ше влезне и в шестицата. Именно и с таа цел си позволи да разкъса собствения си отбор в ТТТ-то, за да покаже на работодателите си, че са пратили да му "помагат" хора, които даже не могат да карат у въздушната му струя. Загуби 2-3 секунди от тва. Вчера сам си направи атаката, а неква група се залепи зад него и той ги води десетина км, со края на височината. Некакси, не видех да му се сърдат тогава, но на спускането зе да им пречи на откъсването. Ако искаш, да земем за ориентир баце Ланс и да мерим у индивидуалните етапи кой от двамата ше е по-напред в крайното класиране. Просто за упражнение, да извадим от крайните времена разликата от ТТТ-то и да видим кво ше се получи. :dontknow:

Не, баце, Кадел не е секъв. Той е точно определен... :roll2: Сега можем да си говорим много за смисъла на това да покаже на работодателите си какво му изпращат, но аз ще ти дам друг пример - Попович. Той прекара една година в отбора на Кадел. И нищо не свърши! Преди това в Дискавъри и сега в Астана се вижда, че просто ще сцепи пътя, за да направи нещо за отбора си, за лидера на отбора и за Брунил. Факт е, че няма човек, който да е карал немотивирано за Армстронг. И за това си има много причини, ама обсъждаме Кадел...

Да си призная до миналата година ми беше симпатичен - кара добре, бори се с големи отбори. Лоша дума не съм казал за него. Даже загубих бири 2007 защото заложих на него. Пак казвам - щото ми беше симпатичен някак си. Тази година го гледам и не мога да повярвам на това, което виждам. Ще дам още един пример към горните - и Кадел и спортния му директор били учудени, че Луис Леон Санчес не помогнал по време на откъсването, а бил във форма. Тея хора явно не помнят - Валверде спечели Дофине защото Контадор му помагаше яко. Сега очакват отбора на Валверде да кара СРЕЩУ Контадор. Е, това няма да стане според мен, щото в колоезденето такива неща не стават. Но става баш обратното и всеки го знае, че е така. Помагаш, за да ти върнат жеста.

Сега в заключение - в едно състезание печели не най-силния колоездач, а най-умния (ако са на еднаква дрога). Не съм го казал аз, ама съм го запомнил добре. И като погледнеш назад ще видиш, че е така. Особено в Тура! В този смисъл - най-добрия колоездач е най-умния. Просто няма как глупак да оцелее три седмици. То и за това на мен ми харесва колоезденето. Те и за това Кадел ме дразни в момента - докато беше свитичко момченце, което си драпаше с нокти и зъби с фаворитетите ми беше симпатичен. Сега като се смята за фаворит - смешен е. И според мен шефа на отбора трябва да вземе някакви мерки, макар че стана ясно и той не е титан на мисълта.
Последна промяна todor todorov на Нед Юли 12, 2009 9:45 am, променена общо 1 път
todor todorov

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Юли 12, 2009 9:31 am

Попович, баце, също е категоризиран, той е украинец. А за тех се знае, че са нещо като синоним на "корупция". Вероятно баце Кадел е забравил да го мотивира правилно, за да му помага достатъчно. Баце Ланс, от друга страна, е имал тежко децтво, което го прави по-чувствителен за недоимъка в Украйна и затва намират общ език с Попович. Още веднъж правим уговорката, че Кадел не блести с мозък или комуникативни способности, а само с колоездачни такиви. Чисто теоритечно, ако пуснат секи един от фаворитите да кара Тура индивидуално по часовник, Кадел ше е пръв накрая и при тва, с поне половин час преднина пред втория. Който със сигурност нема да е Ланс. :peace:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот todor todorov » Нед Юли 12, 2009 9:34 am

Митко Ruse написа:Препоръчвам да поглеждате блога на Олег Тинков-вади неща от кухнята на обиколката и дава прогнози, който по някога се оправдават-http://tinkov.blogs.eurosport.ru/

Мдааа, хубав коментар имаше за атаката на Контадор в Андора. Който ако продължи в същия дух ще ми се нареди веднага след Еванс като "любимец".
Малко за размисъл и може ТК да го включи като въпрос в неговото състезание :D .
Кой е казал, че по врем на Тура човек може да направи една, най-много две атаки? И най-важното е да изненадаш другите с времето на атаката?

За позналите верния отговор - кръгче с Цеца, а мен ме возите на рамката :blush:
todor todorov

Мнениеот todor todorov » Нед Юли 12, 2009 9:40 am

DstupidBastarD написа:Попович, баце, също е категоризиран, той е украинец. А за тех се знае, че са нещо като синоним на "корупция". Вероятно баце Кадел е забравил да го мотивира правилно, за да му помага достатъчно. Баце Ланс, от друга страна, е имал тежко децтво, което го прави по-чувствителен за недоимъка в Украйна и затва намират общ език с Попович. Още веднъж правим уговорката, че Кадел не блести с мозък или комуникативни способности, а само с колоездачни такиви. Чисто теоритечно, ако пуснат секи един от фаворитите да кара Тура индивидуално по часовник, Кадел ше е пръв накрая и при тва, с поне половин час преднина пред втория. Който със сигурност нема да е Ланс. :peace:

Да бе, баце, така да е. Ама колоезденето е практика, а не теория. И е за тва нема как да е пръв. Иначе е лесно - взимваме ватовете, килата им, челното им съпротивление, същите на велосипеда плюс триенето на въртящите се части, пращаме ги на Митака и той смета кой ще е пръв. Тамън докато го чакаме шъ ни остане време да вържеме панделка на пекинезчето дето шъ си го купим!
todor todorov

Мнениеот brumbar » Нед Юли 12, 2009 11:23 am

Бацета, Улрих е показал най-добри резултати на тестовете по скалата на Митко /Ватове, бла-бла.../. Самия Армстронг признава, че Улрих е по-силен физически и че проблема му е бил, че не тренирал така вманиачено, както тексасеца е правил и това му е попречило да се подготви толкова добре за Тура.
Това, което със сигурност мога да твърдя е, че Кадел не е нито най-мощния в колоната, нито най-бързия, нито най-умния. Това, което му липсва е магнетизмът, който притежават Ланс и Контадор и това е така, защото тези двамата когато са в силата си могат да счупят всеки от каране и всички сме го наблюдавали, докато за Кадел винаги сме чакали нещо подобно, но то никога не се е случвало. Не всичко е до отбора. Когато баце Ланс беше останал сам без отбор и Баце Улрих и Басо го късаха да го атакуват и накрая успяха да се откъснат, направиха двойка и започнаха да правят разлика, която достигна около 20-на секунди. Тогава СС подскачаха в студиото и щяха да се побъркат "Ха-а-а-а Ланс Армстронг е в затруднение, какво става... къде е отговора на Ланс/ Е отговора не закъсня... само след 2 минутки Ланс събра сили и направи такова ускорение, че за отрицателно време ликвидира аванса на челната двойка и ги настигна все едно бяха поспрели, а Басо и Улрих гледаха като гръмнати, щото Ланс се "телепортира" от нищото. Тогава се говореше, че им е подшушнал "кво става момчета, нямали да покараме"
Ей тва му липсва на Кадел. :popcorn:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Юли 12, 2009 11:28 am

brumbar написа:Бацета, Улрих е показал най-добри резултати на тестовете по скалата на Митко /Ватове, бла-бла.../. Самия Армстронг признава, че Улрих е по-силен физически и че проблема му е бил, че не тренирал така вманиачено, както тексасеца е правил и това му е попречило да се подготви толкова добре за Тура.
Това, което със сигурност мога да твърдя е, че Кадел не е нито най-мощния в колоната, нито най-бързия, нито най-умния. Това, което му липсва е магнетизмът, който притежават Ланс и Контадор и това е така, защото тези двамата когато са в силата си могат да счупят всеки от каране и всички сме го наблюдавали, докато за Кадел винаги сме чакали нещо подобно, но то никога не се е случвало. Не всичко е до отбора. Когато баце Ланс беше останал сам без отбор и Баце Улрих и Басо го късаха да го атакуват и накрая успяха да се откъснат, направиха двойка и започнаха да правят разлика, която достигна около 20-на секунди. Тогава СС подскачаха в студиото и щяха да се побъркат "Ха-а-а-а Ланс Армстронг е в затруднение, какво става... къде е отговора на Ланс/ Е отговора не закъсня... само след 2 минутки Ланс събра сили и направи такова ускорение, че за отрицателно време ликвидира аванса на челната двойка и ги настигна все едно бяха поспрели, а Басо и Улрих гледаха като гръмнати, щото Ланс се "телепортира" от нищото. Тогава се говореше, че им е подшушнал "кво става момчета, нямали да покараме"
Ей тва му липсва на Кадел. :popcorn:

Баце, аз ли бъркам или Кадел е единствения от т.нар. "фаворити", който досега не е споменаван с контекст на допинг и освен падането на глава в ранното си децтво, не е претърпевал операции, от които секи нормален човек би се преселил у селенията Божии? :dontknow:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Митко Ruse » Нед Юли 12, 2009 12:02 pm

Аууу Тодор направо изригна с журналистически способности.Аз свивам платната а за Росен не знам.За Олег Тинков/знаете кои е/ първо ми направи голямо впечатление израза преди да коментира етапа "понеже знаех, че отначало няма да се случи нещо интересно врътнах 120км. след колоната".Или "снощи Пузато ми каза, че ще атакува яко/което излезе вярно на другия ден/ ама бе 12 часа е се чудех защо не спи човека".Или говорих по телефона с този или отзи ас или спортен менаджер.Та се размечтах и нашия тандем СС да можеше да споделя такива нещо от кухнята.Този цитат е на Бръмбара и не съм съгласен с него"Ланс и Контадор и това е така, защото тези двамата когато са в силата си могат да счупят всеки от каране и всички сме го наблюдавали" в часта кога Контадор ги е счупвал и кощунство е да се сръвнява с това което е показал Ланс.По скоро Рахмусен го счупи преди да го изгонят без да е хванат с допинг.От думата допинг се сетих за времето дето Маноло Саинц бе треньор на Контадор и ко му се случи да не дава господ на никому.В форума заложих за Контадор.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Юли 12, 2009 12:11 pm

Немаш милост, баце!!! Само като си представим как баце Ставрев с големия шкембак върти педалите след групетото, в опит да земе интервю "от кухнята" от Позато или Бонен, направо ми си свива големото спортно сърце. Недай па Боже, да се позове на шефското си место и да прати дедото Станчев да прави същото!!! :nono:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот brumbar » Нед Юли 12, 2009 12:50 pm

Тъй като ни заключиха темата за въпроси към СС, искам да попитам тук дали някой си спомня вчера, че Станчев спомена, че хубавите очила струват над 1 200 EUR, та в тази връзка фърлих моите смотани OAKLEY, но незнам какви нови да си купя. Моля, препоръчайте ми нещо хубаво. До тук съм събрал около 2500 EUR, затова моля да се съобразите с този бюджет. Моля не ми предлагайте очилата на Майкъл Джексън - вече проверих и са доста по-скъпи.
Драг дали не правят някакви очила?
Предварително Ви благодаря.
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот x6x » Нед Юли 12, 2009 1:41 pm

Пусни имел на Елтон Джон и кажи къде 'фърли радара !?
Аватар
x6x

Рейтинг: 1577

Мнениеот brumbar » Нед Юли 12, 2009 1:46 pm

Митко Ruse написа:АОт думата допинг се сетих за времето дето Маноло Саинц бе треньор на Контадор и ко му се случи да не дава господ на никому.В форума заложих за Контадор.

Манол Сайз е много голямо име в испанското колоездене. Заедно с Брюнел ръководиха двата големи гранда по това време - USPostal и ONCE. Естествено е при допинг скандала да изгори най-големия в Испания, но приноса на тоз "диктатор" в света на колоезденето е неоспорим. Той има уникален нюх - под негово ръководство започна да се развива Контадор, ами да не забравяме моя любимец Белоки, Игор Гонзалес Де Галдиано, Абрахам Олано, Лоран Жилаберт, Алекс Цюле и др. дрогари. :clap:
По мое мнение в годината в която се преби Белоки, ако не беше паднал, с 90 процента сигурност щеше да спечели Тура. Беше в страхотна форма, а Ланс - искара най-слабия Тур от всички при които е побеждавал. До етапа, когато падна, разликата му с Армстронг бе в порядъка на броени секунди, а Уле изоставаше с 2 - 3 минути. До края на Тура Армстронг спечели с минута пред Улрих. Жалко за Белоки - не можа да се оправи след това падане. Между другото името на Белоки е изчистено от испанската допинг афера - получил е пълна реабилитация. :agree:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот brumbar » Нед Юли 12, 2009 1:49 pm

x6x написа:Пусни имел на Елтон Джон и кажи къде 'фърли радара !?

Ще забележиш едно щастливо цигане да носи Radara - отличителните му белези освен очилата са, че ходи с една розова фанелка на TMobile, купена от втората употреба - голяма гъзария, даже не си е направил труда да разшие трита джоба отзаде :bowdown:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Юли 12, 2009 3:07 pm

Велика България - на пет морета! Баце Ставрев - президент, президент!!! :bowdown:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Neo_92 » Нед Юли 12, 2009 3:40 pm

brumbar написа:Тъй като ни заключиха темата за въпроси към СС, искам да попитам тук дали някой си спомня вчера, че Станчев спомена, че хубавите очила струват над 1 200 EUR, та в тази връзка фърлих моите смотани OAKLEY, но незнам какви нови да си купя. Моля, препоръчайте ми нещо хубаво. До тук съм събрал около 2500 EUR, затова моля да се съобразите с този бюджет. Моля не ми предлагайте очилата на Майкъл Джексън - вече проверих и са доста по-скъпи.
Драг дали не правят някакви очила?
Предварително Ви благодаря.

Предлагам ти очилата на баце Станчев, които е носил в свойте златни години , може да са мааалко по евтини от тея на Джексън :D
Аватар
Neo_92

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене