Domsdey написа:Кажете кои части на коуеуото не бива да бъдат смазвани?
Анелия написа:Domsdey написа:Кажете кои части на коуеуото не бива да бъдат смазвани?
Спирачките
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа: Правилния отговор е шини/накладки/дискове![]()
Защо подяволите вчера бях като зомби, снощи до 3 не можах да заспя, а днес в 5 и 30станах и ми се ходи да карам
TeDo_BaPHa написа:Анелия написа:Domsdey написа:Кажете кои части на коуеуото не бива да бъдат смазвани?
Спирачките
Правилния отговор е шини/накладки/дискове![]()
Защо подяволите вчера бях като зомби, снощи до 3 не можах да заспя, а днес в 5 и 30станах и ми се ходи да карам
k0k0 написа:Ето едно въпросче и от мен : Какво предпочитате - салата слънце или вълча салата ?
TheAnimal написа:k0k0 написа:Ето едно въпросче и от мен : Какво предпочитате - салата слънце или вълча салата ?
за ракия-слънце
за вино-вълча
Domsdey написа:Има ли седалки с пружина? o.O
darkmoov написа:извинете за глупавия въпросинтересно ми е като бутате по пътеките нагоре как стъпвате? на пръсти или нз и аз. благодаря предварително !!
DTD написа:darkmoov написа:извинете за глупавия въпросинтересно ми е като бутате по пътеките нагоре как стъпвате? на пръсти или нз и аз. благодаря предварително !!
Стъпва се на педалите!!! И нагоре и надолу.
gofren написа:в планината като се катериш на горе се стъпва с цяло ходило, защото имаш повече сцепление, като стъпиш на пръсти имаш мн по малко за това не трябва да се ходи на пръсти.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта