BurNiNg_IcE написа:Какво ще правиме....горната част на Витоша въобще не се вижда...и го дават 10 градуса.... квото кажете това правиме....
@biketron Айде да го отложиме за другата седмица, вече Decline, picco, Night_falcon и аз се отказваме....просто е много шибано времето. Дано не съм ти прецакал плановете.
BurNiNg_IcE написа:Има само 2 рейса през седмицата нагоре, единя е в 7:50 а другия в 16:30. Може да се качиме с лифта от Симеоново, но незнам какви пари ще ни искат.
novice написа:BurNiNg_IcE написа:А рейсът в 7:50 е супер.
BurNiNg_IcE написа:Значи аз предлагам в петъка да хванем този рейс, който е в 07:50, макар че тук, казват че честите рейсове са празник и предпразник, значи в петъка трябва да ги има всички, както са и събота.
Аз днес ще проуча в петъка как е разсписанието и ще пиша довечера, за повече информация.![]()
П.П. Не ми се върти това са 30км нагоре, а аз не съм чак толкова напреднал
BurNiNg_IcE написа:Еми аз с другите ще ходя, за теб незнам....ще се върням някъде около 20:30-21:00, но всичко зависи от темпото ни надолу, а като видях днес Евгени как се движи да кажем по-добре 21:00
BurNiNg_IcE написа:Аз предполагам, че няма да го пуснат техните, но иначе утре 16:00 на спирката!
BurNiNg_IcE написа:Aз знам, че е 8 колело + 8 за тебе си.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта