@nikitzo
Бе, не му е тук мястото, ама като си попитал, ще ти отговоря:
Първо, не съм видял досега Toyaga да псува по каруцарски някого. Трябва да призная, че ако иска да обиди някого, намира доста по-изкусни начини, които "болят" повече.
Второ, тъй като го познавам и лично, съм имал възможност да се убедя, че дори и в случаи, когато звучи много рязко, той няма за цел да обиди човека, на когото говори. Знам, че ще наречеш това двоен стандарт и може би ще си прав. Не крия, че когато познавам някого лично и имам представа дори за интонацията му, ако щеш, както и за това, че просто си пише заядливо, но пък почти никога (не казвам никога само за застраховка;)) погрешно, ми е много по-трудно да третирам думите му като обида, още повече, че Toyaga не е от вчера във форума и почти всички посетители са свикнали с по-резкия му тон, особено като изтресат нещо невярно.

Но, ако някой се почувства засегнат от думите му и го каже/покаже, може да се стигне до намеса от наша страна. От което Toyaga нито ще се засегне, нито ще се впечатли (поне според мен) - най-много да спре да отговаря, което едва ли ще донесе полза. Сам виждаш, и в тази тема, че той направи ценни уточнения, нали?