Въпрос за рамка "Хакер", овърсайз, размер ХЛ

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Въпрос за рамка "Хакер", овърсайз, размер ХЛ

Мнениеот faber » Вто Юли 14, 2009 11:01 pm

Преди седмица ми откраднаха хубаво колело. Това е обявата във форума (Привет! На 10.7 2009 г., в София, ми откраднаха Скот модел Атакама! Колелото е ГРАДСКО-28 цола, сиво на цвят и има вилка с амортисьори, за разлика от стандартния модел. Колелото е ДОСТА ВИСОКО (най-малкото е ХЛ-май, не беше 2ХЛ !...този детайл вече го забравих, защото го имам от около 4-5 години). Купих го от магазина "Никол". Предполагам, че има само няколко такива колела в София, а моето е модифицирано-вилка с амортисьори, и някои други неща, така че е уникално (и с височината си!)!
Моля за информация на 0876 180 590 Благодаря! :)

Засега съм се разбрал с един добър майстор, който има и магазин да ми окомплектова колело. Има я и тази особеност, че съм висок 187см и тежа 130 кг. Досега съм карал само колела с желязна рамка(марка Скот)-не ми е проблем, че колелото е по-тежко! Разбрах, че може да се купи от "Веломания" нова желязна рамка "Хакер", овърсайз, размер ХЛ. Цената и е около 50 лв. Всички останали части, които ще се купуват отделно, ще бъдат , общо взето, с гарантирано добро качество-вилка с амортисьори, касети и т.н. Въпросът ми е дали рамката ще бъде достатъчно здрава, при положение, че карам колелото навсякъде (имам предвид по неравни терени), но щадящо и внимателно! Ако рамката е достатъчно здрава за моите килограми, изобщо не ми пука, както отбелязах, че ще е по тежко колелото, и че няма да е така престижно(!?)! Привлича ме и ниската цена на рамката, в сравнение с алуминиевите. Моля ви за мнения!...Благодаря! :liplick:
faber

Рейтинг: 1200

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти